Yeni Delhi

Yeni Delhi

Son dakika yeni delhi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni delhi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni delhi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Delhi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni delhi gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 yeni delhi haberi bulunmuştur. Tüm yeni delhi haberleri aşağıda listelenmiştir.
G-20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Olanlar tahammül sınırını aştı
G-20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Olanlar tahammül sınırını aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de olanlar tahammül sınırını aştı. Burada savaş suçu, insanlığa karşı suç işlenmektedir. Biz hiçbir şekilde sivillere dönük eylemleri masum ve meşru görmüyoruz" ifadelerini kullandı.
22.11.2023 Gündem
21 Kasım ne günü, 21 Kasım’da ne oldu? Dünya Balıkçılık Günü tarihçesi: Ne zaman ve neden kutlanmaya başlandı?
21 Kasım ne günü, 21 Kasım’da ne oldu? Dünya Balıkçılık Günü tarihçesi: Ne zaman ve neden kutlanmaya başlandı? 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü, Dünya genelinde 25 yıldır geleneksel olarak kutlansa da Türkiye'de ilk kez 2017 yılında kutlanmaya başlandı. 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü ile ilgili araştırmalar ise arttı.
21.11.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Hindistan'da lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Hindistan'da lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Hindistan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi’de lider eşleri bir araya geldik. Nanaji Deshmukh Bitki Fenotik Merkezi’ni ziyaret ettik.' dedi.
9.09.2023 Gündem
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Delhi’de düzenlenecek 18’inci G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere, 8-10 Eylül tarihlerinde Hindistan’ı ziyaret edecek.
7.09.2023 Gündem
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi Hindistan'da düzenlenen G-20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları girişimi damgasını vurdu. ABD ve Rusya, birbirlerini toplantıya gölge düşürmekle suçladı.
2.03.2023 Dünya
G20 toplantısı, depremlerde hayatını kaybedenlere saygı duruşu ile başladı
G20 toplantısı, depremlerde hayatını kaybedenlere saygı duruşu ile başladı Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere saygı duruşu ile başladı.
2.03.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Bakan Çavuşoğlu, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 1-2 Mart'ta Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 1-2 Mart'ta Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.
28.02.2023 Gündem
Hz. Muhammed'e hakaretlerin protesto edildiği Hindistan'da 300 kişi tutuklandı
Hz. Muhammed'e hakaretlerin protesto edildiği Hindistan'da 300 kişi tutuklandı Hindistan'da Halk Partisi (BJP) Sözcüsü Nupur Sharma ve BJP Yeni Delhi Medya Başkanı Naveen Kumar Jindal'ın Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed aleyhisselam hakkında söylediği hakaret dolu sözler nedeniyle düzenlenen protestolarda 300 kişi tutuklanırken, kentte bazı Müslüman ailelerin evleri yıkıldı.
12.06.2022 Dünya
İki yıl aradan sonra Türkiye uçuşları yeniden başlıyor!
İki yıl aradan sonra Türkiye uçuşları yeniden başlıyor! Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında Türkiye uçuşlarını durduran Hindistan merkezli IndıGo Havayolları, iki yıl aradan sonra İstanbul Havalimanı tarifeli seferlerini yeniden başlattı.
1.06.2022 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile görüşerek, dünyanın herhangi bir bölgesinde statükoyu zorla değiştirmeye yönelik tek taraflı girişimlerin kabul edilemez olduğu konusunda anlaştı.
20.03.2022 Dünya
Cezaevi aramasında yakalanmamak için cep telefonu yuttu
Cezaevi aramasında yakalanmamak için cep telefonu yuttu Hindistan'da yakalanmaktan korkan tutuklu, cep telefonunu yuttu. Adı açıklanmayan adam yapılan operasyonla kurtarıldı. Endoskopiyi yapan Dr. Siddharth Srivastava, şimdiye kadar 10 benzer vaka gördüğünü söyledi.
20.01.2022 Dünya
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve...
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve... Yılbaşına sayılı günler kala 'yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı' sorusu merak ediliyor. yeni yıl öncesi öne çıkan konulardan oldu. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle gözler bu sene alınacak karara çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle tüm dünya alarma geçerken Türkiye'de vaka sayısına paralel olarak yılbaşında kısıtlama olup olmayacağı araştırılıyor. Öte yandan dünyanın birçok ülkesinde yılbaşıyla ilgili son dakika yasak ve kısıtlama kararları verildi. Peki Yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık-1 Ocak Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, kısıtlama var mı? İşte Türkiye'den ve dünyadan son bilgiler…
29.12.2021 Gündem
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı!
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı! Çin'in Hindistan sınırına "H-6K" tipi uzun mesafe stratejik bombardıman uçağı konuşlandırdığı öne sürüldü.
16.11.2021 Dünya
Eğitime ara verildi! O ülkede son dakika kararı...
Eğitime ara verildi! O ülkede son dakika kararı... Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de tehlikeli boyutlara ulaşan hava kirliliği nedeniyle eğitime bir hafta ara verildi.
13.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Delhi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni delhi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.