Yeni Bölüm Fragmanı

Yeni Bölüm Fragmanı

Son dakika yeni bölüm fragmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni bölüm fragmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Bölüm Fragmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni bölüm fragmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.935 yeni bölüm fragmanı haberi bulunmuştur. Tüm yeni bölüm fragmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri 4 Nisan akşamı izleyicisiyle buluşmayı planlıyor. Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Seyirci bunun üzerine "İnci Taneleri bu Perşembe var mı?, "İnci Taneleri 4 Nisan yok mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?
3.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Yargı Tuğçe öldü mü? Tuğçe'ye ne oldu? Yargı Tuğçe'yi canlandıran Merve Ateş kimdir?
Yargı Tuğçe öldü mü? Tuğçe'ye ne oldu? Yargı Tuğçe'yi canlandıran Merve Ateş kimdir? Yargı dizisinin son bölümünde Tuğçe'nin başına gelenler merak konusu olmuştu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler duygu dolu anlar yaşandığı sahnelerde Tuğçe'ye ne olacağını merak etmeye başladı. Peki Yargı Tuğçe'ye ne olaca? Merve Ateş kimdir?
14.03.2024 Magazin
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu?  NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu? NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI? Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle ekrana geldi. Seyircileri şaşkına uğratan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Apo karakterinin kalk krizi geçirdiği görülürken, Mustafa’nın Nilay’a çocuk benden değil dediği görülüyor. Fragmanı izleyen vatandaşlar “Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Apo diziden ayrılıyor mu, Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, hamile mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?
20.01.2024 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti! Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle... Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023 Magazin
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı MasterChef All Star'da sonlara doğru gelinirken ilginç anlar da yaşanmaya devam ediyor. 8 Kasım MasterChef yeni bölüm fragmanı öyle bir duyuruldu ki sosyal medya yıkıldı. Konseptin buz ve ateş olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanı dünyaca ünlü dizi Game of Thrones jenerik müziğiyle duyuruldu.
7.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu!
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu! Yalı Çapkını 45 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Seyran'dan tokadı yedi. "Ben bu çatı altında daha fazla kalamam" diyerek evi terk eden Nükhet'in peşinden hiçbir şeye eyvallahı olmayan Halis Ağa koştu.
7.11.2023 Televizyon
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü Abdullah taktı. Kıvılcım, Ömer'in ayrılık kararını kabul etti. Öte yandan Nursema, babasına resti çekti.
3.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor!
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor! Yalı Çapkını 44 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Suna'ya evlenme teklifi etti. Kardeşinin gölgesinde kalmaya artık tahammül edemeyen Suna'nın Seyran ile olan kardeşliğini bitirdiği görüldü. Öte yandan Halis Ağa, Nükhet'in planlarından haberdar oldu.
2.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih"
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih" Kızılcık Şerbeti 37 bölüm 2 fragmanın yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'i kendi silahıyla vurdu. "Ben bugün biriyle tanıştım Fatih, birlikte oldum onunla" diyen Doğa, Evlenme teklifine cevap bekleyen Fatih'i şoka soktu. Umut ve Nursema evliliği ise Pembe'nin müdahaleleriyle sona doğru ilerliyor.
31.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı!
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı! Kızılcık Şerbeti 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih diz çökere Doğa'ya evlenme teklifi etti. Doğa teklifi kabul edecek mi? Öte yandan hastalığını öğrendikten sonra Kıvılcım'ın evine taşınan Ömer, ayrılmak istediğini söyleyerek adeta Yeşilçam'a bağladı.
29.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi!
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi! Ömer 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Tahir'e, "Vidan Nilüfer'in senin kızın olduğunu söylüyor" dedi. Gamze ve Ömer'in barıştığı yeni bölümde diziye yeni oyuncuların katıldığı da görüldü.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, "Lütfen izin ver, kendimi affetireyim" diye Doğa'ya yalavardı. Doğa, "Her şeye senin için katlanıyorum. Ama az kaldı" diyerek intikam için startı verdi. Öte yandan Umut önce Apo'ya şimdi de Fatih'e resti çekti.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ile İbrahim karşı karşıya geldi. Ancak Ertuğrul'un gelişiyle Mihri ve Nursema kurtuldu. Öte yandan Umut, "Ben sizin kuklanız değilim, beni böyle azarlayamazsınız" diyerek Abdullah'a resti çekti.
23.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
Ömer 27. bölüm fragmanı: Nülüfer Tahir'in kızı çıktı, Şükran boşanma davasını açıyor!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Nülüfer Tahir'in kızı çıktı, Şükran boşanma davasını açıyor! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Vicdan, Nilüfer'in Tahir'in kızı olduğunu açıkladı. Şükran ise Tahir'e, "Boşanacağım senden" diyerek son restini çekti.
20.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı...
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı... Kızılcık Şerbeti 35 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın Mihri'ye ulaşma çabaları devam etti. Kıvılcım'ın Fatih hakkında, "Herkes ikinci bir şansı hakeder" demesi seyircinin tepkisini çekti. Öte yandan Ömer'in ölümü yakında geliyor.
19.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı!
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı! Yalı Çapkını 42 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Sultan'ı hapı koyarken yakaladı. Ferit, Kazım'a parmağını salladı: "Kayıt yaptırmış, saçmalamış ha!" diyen Kazım'a, "Ne olmuş, ben yaptırdım kaydını. Var mı bir itirazın" diyerek savundu. Öte yandan Nükhet'in Kazım'ı bastığı da düşünüldü.
16.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor Yalı Çapkını 42 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında üniversiteye Kaya ile kayıt olmaya giden Seyran, Ferit'e yakalandı. "Ne güzel oldu böyle değil mi? Ben sana sürpriz yapayım derken asıl sürprizi sen yapmış oldun bana" diyerek Seyran'ı iğneledi.
13.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Bölüm Fragmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni bölüm fragmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.