Yekta Kopan

Yekta Kopan

Son dakika Yekta Kopan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yekta Kopan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yekta Kopan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yekta Kopan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yekta kopan gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 yekta kopan haberi bulunmuştur. Tüm yekta kopan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Sungun Babacan, son yolculuğuna uğurlandı!
Sungun Babacan, son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden seslendirme sanatçısı Sungun Babacan (63), Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Törene, Derya Baykal ve Yekta Kopan'ın da aralarında olduğu sanatçı dostları katıldı.
7.08.2022 Magazin
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti!
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti! Türkiye'nin ilk moda tasarım ofisini 1993 yılında açan Bahar Korçan vefat etti. 57 yaşındaki Korçan, 2016 yılında kanser tedavisi görmeye başlamıştı.
11.11.2021 Magazin
Durul Gence hayatını kaybetti
Durul Gence hayatını kaybetti Rock, pop ve caza uzanan geniş alanda müzik yapan 'efsanevi davulcu' Gence, Ankara'da kanser tedavisi görüyordu.
20.10.2021 Magazin
Sosyal medya Nâzım Özgün İpek’in hikayesini konuşuyor!
Sosyal medya Nâzım Özgün İpek’in hikayesini konuşuyor! Sosyal medya Hacettepe Üniversitesi'ni kazanan otizmli Nâzım Özgün İpek’i konuşuyor. Hacettepe Üniversitesi'ni kazanan otizmli Nâzım Özgün İpek, okul bulma ve eğitim sürecinde yaşadığı zorlukları Twitter’da paylaştı. İpek’e bir destek de yazar Yekta Kopan’dan geldi. Yaşadığı zorlukları anlatan İpek, '4 sene fırsatını bulunca ya dalga geçtiler, ya dövdüler, ya da eşyalarımı kaçırdılar. Ama arkadaşların bir kabahati yok, anneleri babaları "uzak dur o otistikten" dediler hep, yanımda duran arkadaş varsa annesi gelip çekiştirip aldı hep. Ben de baktım, bence bir farkımız yoktu?' ifadelerini kullandı.
1.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti! Kadir Beycioğlu’nun biyografisi…
Prof. Dr. Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti! Kadir Beycioğlu’nun biyografisi… Dokuz Eylül Üniversitesi’nde görevli olan Prof. Dr. Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti. Adana Altın Koza Film Festivali Direktörlüğü de yapan Beycioğlu’nun vefat haberi ardından sevenleri ve meslektaşları sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaşırken Prof.Dr.Kadir Beycioğlu hayatı da sorgulanamaya başlandı. Peki, Prof.Dr.Kadir Beycioğlu kimdir?
19.08.2021 Gündem
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri!
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri! Oscar'ların habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart pazartesiye bağlayan gece ekranlara gelecek Altın Küre Ödül Töreni ile ilgili detaylar merak ediliyor. Amerikalı yazar, komedyen ve oyuncu Tina Fey ile yine Amerikalı oyuncu Amy Poehler sunumuyla başlayacak Altın Küre ödüllerinde favoriler de belli oldu. Peki, Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? Altın Küre 2021 favorileri kimler oldu? İşte altın küre ödül töreni ile ilgili merak edilenler...
28.02.2021 Kültür Sanat
Bülent Yıldıran hayatını kaybetti
Bülent Yıldıran hayatını kaybetti Ünlü oyuncu, tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Bülent Yıldıran, 64 yaşında hayatını kaybetti.
19.01.2021 Magazin
Sevim Gözay hayatını kaybetti! Medyayı yasa boğan ölüm...
Sevim Gözay hayatını kaybetti! Medyayı yasa boğan ölüm... Birçok kanalda yönetmenlik, sunuculuk, moderatörlük ve jüri üyeliği yapan Sevim Gözay (48), bu sabah İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
14.01.2021 Magazin
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, En İyi Film ödülü Azra Deniz Okyay'ın yönettiği "Hayaletler" filmine gitti.
10.10.2020 Kültür Sanat
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı 30 yılı aşkın bir süredir kültür alanında aktif görevler üstlenen akademisyen, sanat eleştirmeni ve küratör Prof. Hasan Bülent Kahraman, önceki gün açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışma Kurulu üyeliğinden istifa etti. Kahraman konuyla ilgili, “Gıyabımda düşünülmüş ve verilmiş bir karardır. Bunu bir teveccüh olarak kabul ediyorum. Görevden istifa edişim tümüyle öznel nedenlerledir.” ifadelerini kullandı.
21.08.2020 Gündem
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Kültür Sanat
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, önceki akşam MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşti.
7.05.2019 Magazin
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız!
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız! 1996 yılında doğa kazalarında ya da doğal afetlerde başı dertte olanlara en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulan AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 20. yılına girilirken, “17 Ağustos’u asla unutmayacağız! O gün geleceği de kurtardık!” temalı önemli bir sosyal medya farkındalık projesini hayata geçirdi.
14.08.2018 Gündem
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu İKSV tarafından düzenlenen 37. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 17 Nisan Salı akşamı Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 60 film yarıştı.
18.04.2018 Kültür Sanat
Masal prensesi Gökçe
Masal prensesi Gökçe ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde canladırdığı ‘Oya’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Gökçe Bahadır, çocuklara masal anlatmaya hazırlanıyor.
10.03.2018 Magazin
Yazarlar sırlarını paylaşıyor
Yazarlar sırlarını paylaşıyor Son olarak, senaryo ve kısa film atölyelerine ev sahipliği yapan Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü, bundan böyle adının sanat etkinlikleri ile anılması için yola koyuldu
23.08.2017 Magazin
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni...
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni... 8 yıllık sevgilisi Kerem Alışık’tan ayrılan Songül Öden, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri törenine katılmadı.
10.05.2017 Magazin
Arşivlik çalışma yaptım
Arşivlik çalışma yaptım Can Bonomo, Youtube’daki Allianz Motto Müzik kanalında Yekta Kopan’ın Noktalı Virgül programına konuk oldu.
3.05.2017 Magazin
Kerim Çaplı'nın kayıp albümü ilk kez Blue belgeselinde
Kerim Çaplı'nın kayıp albümü ilk kez Blue belgeselinde Kerim Çaplı ile Yavuz Çetin’in sıra dışı hayat hikayelerine odaklanan “Blue” belgeselinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.
11.04.2017 Kültür Sanat
Daha güzel söyleyeceğim
Daha güzel söyleyeceğim Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Allianz Motto Müzik’te “Yekta Kopan’la Noktalı Virgül” programına konuk oldu.
9.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yekta Kopan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yekta kopan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.