Yekta

Yekta

Son dakika yekta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yekta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yekta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yekta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yekta gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.429 yekta haberi bulunmuştur. Tüm yekta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Yargı dizisi Yekta ölüyor mu? Uğur Polat Yargı'dan ayrılıyor mu? İşte en net cevabı...
Yargı dizisi Yekta ölüyor mu? Uğur Polat Yargı'dan ayrılıyor mu? İşte en net cevabı... Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı 75. bölümüyle heyecan fırtınası estirecek. Üç sezondur heyecanla devam eden dizide Yekta rolüyle izlediğimiz Uğur Polat ise hayranlarının karşısına çıktı. Son bölümde vurulması nedeniyle Yargı Yekta ölüyor mu sorusu da gündemdeki yerini aldı. İşte detaylar...
10.12.2023 Televizyon
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın İş görüşmesine gitti, hayatı bir anda kabusa dönüştü. İş arayan bir kadın, bir şirkete görüşmeye gitti. Görüşme sırasında telefonuna bir uygulama yüklemesi istendi. Kadın da hiç düşünmeden o uygulamayı indirdi. Dolandırıcılar iş başvurusunda kadının telefonunu kopyaladılar. Talihsiz kadın, tuzağa düştüğünü banka hesapları boşaltılınca anladı.
22.07.2023 Yaşam
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın ölümünden sonra Ceylin'in suçlanması, Eren'in ise verdiği mücadele izlenmeye değer. Yargı 63. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
8.05.2023 Magazin
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti…
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.
1.05.2023 Televizyon
Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın katili ortaya çıkıyor. İşte detaylar...
1.05.2023 Magazin
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin'
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin' Bursa’da, 3 yıllık eşi Yüce Can Yılmaz’ı (39), 6 yerinden bıçaklayan Kenan Yılmaz (42), ‘Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada yazılı savunma sundu. Yılmaz savunmasında, “Eşim bir sefer beni makasla yaraladı, ben onu o zaman affettim, o da beni affetsin. Çok pişmanım” diyerek, tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.04.2023 Yaşam
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 61’inci bölümü yayınlandı. Ilgaz’ın Ömer’e yardım edeni bulmak için plan yaptığı bölüm gece boyu #Yargı, #Ilgaz ve #TurgutAli etiketleriyle de sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci oldu. Dizi; Ab’de 7,54 reyting, 21,29 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,88 reyting, 18,80 izlenme payı; Total’de 5,33 reyting, 15,19 izlenme payı ederek tüm kategorilerde birinci oldu.
17.04.2023 Televizyon
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı 61. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
17.04.2023 Magazin
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 60’ıncı bölümü yayınlandı. Ilgaz Savcı’nın yargılandığı ve heyecanın yüksek olduğu bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu. Dizi; Ab’de 7,13 reyting, 20,47 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,11 reyting, 18,42 izlenme payı; Total’de 5,65 reyting, 15,26 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
10.04.2023 Televizyon
Yargı'nın son bölümünde Ilgaz beraat etti!
Yargı'nın son bölümünde Ilgaz beraat etti! Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dün akşamki bölümüyle yine izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 60. bölümde yaşananlar....
10.04.2023 Magazin
Yargı’nın heyecan dolu yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı!
Yargı’nın heyecan dolu yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın bu akşamı yayınlanacak heyecan dolu 60’ıncı bölümden ikinci tanıtım yayınlandı. Yeni bölümde Ilgaz Savcı cezaevine girerken Ceylin hakkında da soruşturma başlatılıyor.
9.04.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 59’uncu bölümü yayınlandı. Her anı heyecan dolu olan bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu. Dizi; Ab’de 7,28 reyting, 19,82 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,11 reyting, 17,29 izlenme payı; Total’de 5,50 reyting, 14,29 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
3.04.2023 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...
3.04.2023 Magazin
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı!
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı! Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 59. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin ve Yekta işbirliğine şahit olduğumuz Yargı yeni bölümde Ömer'in gerçekte kim olduğu da merak konusu oldu. Nezarethanede buluşan Ilgaz ve Ceylin'in sahnesi bölümün en beğenilen sahnesi olurken uzun süredir kendisinden şüphelinelen Yekta da Yargı izleyicisinin affına uğradı.
2.04.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 58’inci bölümü yayınlandı. Hem duygusu hem de heyecanı yüksek olan bölüm gece boyu #Yargı ve #Bedel etiketleriyle sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşti. Dizi; AB’de 7,40 reyting, 19,82 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,09 reyting, 17,11 izlenme payı; TOTAL’de 5,79 reyting, 15,04 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
27.03.2023 Televizyon
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararı
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 58’inci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İgor'un tehdit ettiği Ilgaz, Turgut Ali tarafından dosyadan alınıyor. Bu duruma çok öfkelenen Ilgaz, Yekta'nın teklifiyle karşı karşıya kalıyor.
25.03.2023 Magazin
Turgut Ali, İgor dosyasını Ilgaz'dan alıyor!
Turgut Ali, İgor dosyasını Ilgaz'dan alıyor! Kanal D'nin pazar günlerine damga vuran dizisi Yargı'nın 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
24.03.2023 Televizyon
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...
20.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yekta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yekta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.