Yayladere

Yayladere

Son dakika yayladere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayladere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayladere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayladere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayladere gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 yayladere haberi bulunmuştur. Tüm yayladere haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Bingöl yerel seçim sonuçları: Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bingöl belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Bingöl yerel seçim sonuçları: Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bingöl belediye başkan adayları Bingöl yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Bingöl iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Bingöl aday listesi
31.03.2024 Gündem
Bingöl'de korkutan deprem
Bingöl'de korkutan deprem Bingöl’ün Yayladere ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24.09.2023 Gündem
Bingöl canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bingöl Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bingöl hangi parti kazandı?
Bingöl canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bingöl Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bingöl hangi parti kazandı? Bingöl seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri kapsamında Bingöl ilçe seçim sonuçları belli olacak. 64 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara gidecek. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da Bingöl ilçe seçim kurullarından gelecek oy sayılarıyla şekillenecek. Peki Bingöl hangi parti kazandı? Bingöl Cumhurbaşkanı kim kazandı?
14.05.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Bingöl’de kar 65 köy yolunu ulaşıma kapattı
Bingöl’de kar 65 köy yolunu ulaşıma kapattı Bingöl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 65 köy yolu ulaşıma kapandı.
10.03.2022 Yaşam
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Son dakika 'Bingöl depremi' açıklaması! 'Faylar aktif, depremler devam edecek'
Son dakika 'Bingöl depremi' açıklaması! 'Faylar aktif, depremler devam edecek' Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Bu depremler, bize her ne kadar ana fay üzerinde olmasa da bu 2 fay zonu arasındaki fayların aktif olduğunu ve deprem üretme potansiyelleri olduğunu gösteriyor. Depremin bize verdiği mesaj, şu olmalı; bu depremler devam edecek, fayların aktif olduğunu gösteriyor" dedi.
31.01.2022 Gündem
Bingöl’de deprem mi oldu, bugün nerede deprem oldu? 31 Ocak 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
Bingöl’de deprem mi oldu, bugün nerede deprem oldu? 31 Ocak 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi! Bingöl’de deprem mi oldu? Bingöl’de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve ilçelerinin yanı sıra Elazığ ve Tunceli'nin bazı ilçelerinden de hissedilen depremde alınan ilk bilgiye göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
31.01.2022 Gündem
Bingöl'de 4.7 büyüklüğünde deprem!
Bingöl'de 4.7 büyüklüğünde deprem! Bingöl'de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve ilçelerinin yanı sıra Elazığ ve Tunceli'nin bazı ilçelerinden de hissedilen depremde alınan ilk bilgiye göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
31.01.2022 Gündem
Eğitime ara verildi! Tatil haberleri peş peşe geliyor! İşte kar tatili ilan edilen iller...
Eğitime ara verildi! Tatil haberleri peş peşe geliyor! İşte kar tatili ilan edilen iller... Okullarda eğitime ara verildi. Son dakika kar tatili haberleri peş peşe geliyor. Hangi ilde okullar tatil edildi? İşte eğitime ara verilerek kar tatili ilan edilen illerle ilgili tüm detaylar...
20.12.2021 Eğitim
Uzmanlar korkutan raporu açıkladı! İşte depremin verdiği zarar
Uzmanlar korkutan raporu açıkladı! İşte depremin verdiği zarar Bingöl'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremin verdiği zarar günler sonra ortaya çıktı. Uzmanlar, 5,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, günlerce yürüttükleri çalışmaların hasar tespit raporunu açıkladı.
2.07.2021 Gündem
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı!
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı! Orman Genel Müdürlüğü, 'sıcak gelişme' başlıklı uyarısıyla haziran ayı ile başlayan orman yangınları sezonu için tehlike haritası yayımladı. Yangın risk haritasında, özellikle Ege ve Akdeniz'in ciddi yangın riski altında olduğu vurgulandı.
3.06.2021 Gündem
Bingöl'de teröristlerin toprağa gömülü patlayıcıları ele geçirildi
Bingöl'de teröristlerin toprağa gömülü patlayıcıları ele geçirildi Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında, güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda toprağa gömülü 2 el yapımı patlayıcı ele geçirildi.
28.05.2021 Gündem
Esenyurt 57 ili geride bıraktı!
Esenyurt 57 ili geride bıraktı! İstanbul'un Esenyurt ilçesi 957 bin 398'e ulaşan nüfusuyla 6'sı büyükşehir olmak üzere 57 ili geride bıraktı. Bağcılar ilçesi ise 737 bin 206'ya ulaşan nüfusuyla aralarında Çanakkale'den Giresun'a kadar birçok kentin de bulunduğu 51 ili geride bıraktı.
5.02.2021 Yaşam
Bingöl'de PKK operasyonu! Teröristlere ait malzemeler ele geçirildi
Bingöl'de PKK operasyonu! Teröristlere ait malzemeler ele geçirildi Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK'lı teröristlere ait el yapımı patlayıcı ve mühimmat malzeme bulundu. Ele geçirilen malzemeler ekipler tarafından imha edildi.
6.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi...
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi... Bingöl'de şiddetli deprem. AFAD verilerine göre Bingöl Karlıova'da 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem, Erzurum, Muş ve Erzincan illerinden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "Bingöl'deki depremde 18 kişi yaralandı. Yaralılardan şu an itibarıyla kritik durumda olan vatandaşımız yok." Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar bir can kaybı yok, detaylı şekilde yerinde inceleyeceğiz. Tekrar geçmiş olsun" dedi. Bingöl Valiliği: Karlıova / Kaynarpınar Köyünde göçük altında kalan güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı dileriz.
14.06.2020 Gündem
Terör gazileri ve şehit yakınlarından harekata destek!
Terör gazileri ve şehit yakınlarından harekata destek! Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nde bir araya gelen şehit yakınları ve gaziler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başarıyla sürdürülen Barış Pınar Harekatını desteklediklerini belirterek, "Operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. İhtiyaç olduğunda da seve seve bölgeye gitmeye hazırız" dedi.
15.10.2019 Gündem
Gri kategorideki terörist mağarada infaz edildi!
Gri kategorideki terörist mağarada infaz edildi! Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla ağır kayıplar veren bölücü terör örgütü PKK'da sözde üst yönetim, kırsaldaki teröristleri "ajanlıkla" suçluyor. Son dönemde artan örgüt içi infazlara intihar süsü veren terör örgütünün, Terörden Arananlar Listesi'nde gri kategoride yer alan "sözde Erzurum Yayladere Gücü sorumlusu" Mordem Kanireş kod adlı Erhan Gülen"i kaldığı mağarada öldürttüğü ortaya çıktı.
23.05.2019 Gündem
Son dakika | YSK'dan İstanbul kararı
Son dakika | YSK'dan İstanbul kararı AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, Kurul tarafından İstanbul'da 51 sandığın tekrar sayılmasına karar verildiğini, 31 ilçede yeniden sayım talebinin kısmen reddedildiğini, Büyükçekmece ilçesiyle ilgili taleplere ilişkin kararın ertelendiğini bildirdi.
9.04.2019 Siyaset
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yayladere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayladere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.