Yavuz Selim Köşger

Yavuz Selim Köşger

Son dakika Yavuz Selim Köşger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Selim Köşger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Selim Köşger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Selim Köşger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz selim köşger gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 yavuz selim köşger haberi bulunmuştur. Tüm yavuz selim köşger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir"
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte huzur ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" dedi.
25.04.2024 Adana
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Vatan TV
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Köşger, ”Pusula yırtma, pusulanın fotoğrafını çekme ve oy kullanama birden fazla kişi girmesi gibi 9 farklı hadise var” dedi.
31.03.2024 Adana
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana Organize Bölgesi'ne ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulundu. Kacır, Adana'nın sanayi üretiminde kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, "Adana Türkiye'nin üreten gücüdür" açıklamalarında bulundu.
22.03.2024 Adana
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek"
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek" Adana'da 50 bin fidan, 10 farklı dikim sahasında toprakla buluştu. Kökçüoğlu, yeşil vatan için herkesin üzerine düşen sorumluluk olduğunu belirtti.
22.03.2024 Adana
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız"
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız" Vali Yavuz Selim Köşger, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde yayınladığı mesajla özel çocukların yanında olduğunun vurgusunu yaptı.
21.03.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Burada bir ‘Texas’ ya da çete şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz. Kim böyle bir şeye tevessül ediyorsa, karşısında devletin güvenlik güçlerini bulur” dedi.
17.03.2024 Adana
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı Adana’da Seçim Kurulu kararı ile kentin birçok kavşağına, bulvarına ve aydınlatma direklerine asılan 'seçim afişleri' parti ayırt etmeksizin toparlatıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, asılan afişler için “Bu iş kontrolden çıkmış durumda” dedi.
15.03.2024 Adana
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık"
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adana’da Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde bin 500 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.
7.03.2024 Adana
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı Adana'nın Karataş ilçesinde kaymakamlık, ilçe emniyet ve adliye sarayını içine alan Hükümet Konağı yapımı için ihaleye çıkıldı.
6.03.2024 Adana
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti Türkiye Spor Yazarları Derneği, (TSYD) Başkan Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek yenilenen binanın açılışına davet etti.
27.02.2024 Adana
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Selim Köşger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz selim köşger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.