Yaşlı Çift

Yaşlı Çift

Son dakika yaşlı çift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşlı çift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşlı çift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşlı Çift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşlı çift gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 yaşlı çift haberi bulunmuştur. Tüm yaşlı çift haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu Mersin'de belediye otobüsünde Hamdiye (71)-Ramazan Polat (77) çiftini darbettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan okul müdürü İsmet Turan'a (53) 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
25.03.2024 Gündem
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.
4.10.2023 Gündem
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı Bursa’da yaşayan Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Meliha Doğan da soluğu savcılıkta alıp şikayetçi oldu.
25.08.2023 Yaşam
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık’a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti Dolandırıcılar bu kez de yaşlı bir çifte kabusu yaşattı. Kocaeli'de kendini polis olarak tanıtan şahıs, akılalmaz bir yönteme imza attı. Yaşlı çifti arayan sahtekar, yaşlı çifte isimlerinin bir operasyonda geçtiğini, masum olduklarının ispatlanması için para ve ziynet eşyalarını eve göndereceği görevliye vermelerini söyledi. Telefonunun ucundaki dolandırıcıya kanan yaşlı çift bakın ne yaptı.
15.04.2023 Yaşam
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
Kara yazdıkları yazı hayatlarını kurtardı!
Kara yazdıkları yazı hayatlarını kurtardı! Deprem felaketinde 3 gün boyunca köydeki evlerinde mahsur kalan aile, karın üzerine ayaklarıyla “YARDIMET” yazdı. Yardım taşıyan helikopterin pilotu Jandarma Albay Aytekin Çakırerk, yazıyı görünce risk alıp yamaca iniş yaptı. Yaşlı çift ile iki çocuğa yardım ulaştırıldı.
26.02.2023 Gündem
Depremden kurtulup  Anıtkabir'e koştular
Depremden kurtulup Anıtkabir'e koştular Mustafa ve İnce Erbaş çifti, asrın felaketini Malatya’da yaşadı. Evleri yıkıldı canlarını zor kurtardılar. Zorlu bir yolculuğun ardından Ankara’ya çocuklarının yanına gittiler. Hayalleri hep Anıtkabir'i görmekti. Kente gelir gelmez de işte o büyük hayallerini gerçekleştirdiler
20.02.2023 Yaşam
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
Huzurevinde nikah: İkinci bahara yelken açtılar
Huzurevinde nikah: İkinci bahara yelken açtılar Sinop’ta kaldıkları huzurevinde yaklaşık 1 yıl önce tanışan yaşlı çift evlenmeye karar verdi. 1 yıldır birbirlerine destek olan çiftin nikâhını belediye başkanı kıydı, nikah töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
29.11.2022 Yaşam
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi Almanya’da yaşlı bir çift sabah 08.00’den itibaren günde yaklaşık 200 kere öten horoz nedeniyle komşularını mahkemeye verdi.
9.08.2022 Dünya
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı Bilecik'te, 'hırsızlık' suçundan tutuklu Taner Işıldak'ın (46), koğuşunda asılı cansız bedeni bulundu. Işıldak’ın ölümü şüpheli görülürken, başsavcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldı.
23.02.2022 Yaşam
Kendisinden haber alınamayan adam küvette ölü bulundu!
Kendisinden haber alınamayan adam küvette ölü bulundu! Malatya’da yakınlarının kendisinden bir süredir haber alamadığı yaşlı adam yalnız yaşadığı evinin küvetinde ölü bulundu.
23.02.2022 Yaşam
Uludağ’ı 40 günde 887 bin 200 kişi ziyaret etti
Uludağ’ı 40 günde 887 bin 200 kişi ziyaret etti Uludağ'da sezonun bitmesine sayılı günler kala, ziyaretçi sayıları da belli oldu. Kayakseverlerin, 'beyaz cennet' olarak tanımladıkları Uludağ'ı, 1 Ocak ile 11 Şubat arasında 887 bin 200 kişi ziyaret etti. 40 günde gişelerden oteller bölgesine 125 bin 478 araç geçiş yaptı. 2018 yılında Hızlı Geçiş Sisteminin (HGS) kurulduğu Uludağ Milli Parkı gişelerinden, 11 Şubat itibarıyla nakit ödeme ile geçişler de kaldırıldı
23.02.2022 Yaşam
Manisa'da haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu
Manisa'da haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu Manisa'nın Salihli ilçesinde, yakınlarının bir süredir haber alamadığı Serpil (75) ve Ali Osman Akıncı (84) çifti evlerinde ölü bulundu. Akıncı çiftinin 20 günlük olduğu tahmin edilen cesetleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
22.02.2022 Yaşam
Kira yardımı istemesiyle sosyal medyada gündem olmuştu! Dilencilikten işlem yapıldı! Şok eden gerçek
Kira yardımı istemesiyle sosyal medyada gündem olmuştu! Dilencilikten işlem yapıldı! Şok eden gerçek Kadıköy'de çekilen ve sosyal medyada gündem olan bir videoda, yaşlı bir çiftin kira yardımı istediği görülmüştü. Ataşehir Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, çiftin ev sahibi olduğunu, engelli maaşı ve bir yıldır da elektrik ve kömür desteği ile nakdi yardım aldığını bildirdi. Yaşlı çift hakkında dilencilikten işlem başlatıldı.
22.01.2022 Yaşam
Dede ve babaannesi zehirlenerek öldü! Küçük Zeynep inanılmaz bir şekilde kurtuldu
Dede ve babaannesi zehirlenerek öldü! Küçük Zeynep inanılmaz bir şekilde kurtuldu Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen olayda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybederken, aynı odada kalan torunları 11 yaşındaki Zeynep Bayraktar kurtuldu. Küçük kızın tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.
20.12.2021 Gündem
Yaşlı çift gidemedi, 'hakim, katip, mübaşir' eve geldi
Yaşlı çift gidemedi, 'hakim, katip, mübaşir' eve geldi Çorum'da hakim, katip ve mübaşirden oluşan heyet, sağlık sorunları nedeniyle şikayetçi ve tanık oldukları ‘yağma’ olayına ilişkin duruşmaya katılamayan Hasan (81) ve Fatma Ergin (81) çiftinin, 60 kilometre uzaklıktaki evine giderek ‘evde adalet hizmeti' kapsamında ifadelerini aldı.
17.10.2021 Yaşam
Kahramanmaraş'ta pat pat faciası: 3 kişi feci şekilde can verdi!
Kahramanmaraş'ta pat pat faciası: 3 kişi feci şekilde can verdi! Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı çift ve tarım aracı sürücüsü hayatını kaybetti.
27.08.2021 Yaşam
Yaşlı çifti 230 bin TL dolandırdılar! 'Su içmemize bile izin vermediler'
Yaşlı çifti 230 bin TL dolandırdılar! 'Su içmemize bile izin vermediler' Çorum’da emekli öğretmen Cafer (77) ve eşi Şirin Güneş (66), telefonda kendilerini 'polis' olarak tanıtan kişiler tarafından 230 bin lira dolandırıldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, yaşlı çift, dolandırıcıların kendilerinin su içmelerine bile müsaade etmediklerini anlattı.
10.04.2021 Gündem
Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti
Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti Zonguldak'ın Kozlu ilçesine bağlı Ense köyünde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Kübra (75) ve Şaban Demir (76) çifti evlerinde ölü bulundu.
21.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı Çift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşlı çift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.