Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman?
Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman? Meclis’in tatile gireceği tarih merak ediliyor. 3.600 ek gösterge, dezenformasyonla mücadele ve öğrenci affına ilişkin düzenlemeler sırayla Meclis gündemine gelecek. Meclis tatili öncesinde görüşülecek bu konuların ardından tatile girmesi bekleniyor. Peki, Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman? İşte detaylar…
13.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının açılış konuşmasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Özellikle Minsk üçlüsü denilen Amerika, Rusya, Fransa ve bunların 30 yıla yakın zamandır bu sorunu ihmal ettikleri için bugünlere yansıyan bu olumsuz durumun karşısında ateşkes arayışı içinde bulunmaları her şeyden önce kabul edilebilir bir şey değildir. Ha bir şey mi isteniyor o zaman işgalcilerin bu topraklardan çıkmaları gerekir ki burada bir çözüme ulaşılsın. İşte şimdi netice zamanı." ifadelerini kullandı.
1.10.2020 Siyaset
TBMM yarın yeni yasama yılına başlıyor
TBMM yarın yeni yasama yılına başlıyor Meclis, yeni yasama yılına yarın başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama yılını açış konuşmasını yapacak.
30.09.2017 Siyaset