Yardımcı Kaynak

Yardımcı Kaynak

Son dakika yardımcı kaynak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardımcı kaynak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardımcı kaynak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardımcı Kaynak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardımcı kaynak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.040 yardımcı kaynak haberi bulunmuştur. Tüm yardımcı kaynak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlıkta yardımcı olması için hazırlanan ‘YKS Kampı’ içeriklerinin 2 haftada 230 bin aday tarafından izlendiğini açıkladı.
1.04.2023 Eğitim
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız Eyüpsultan'daki Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu'nun açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "19 yılda dağıtılan ücretsiz kitap sayısı 3 buçuk milyara ulaştı. Bu ay içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak daha dağıtacağız. İlk kez dağıtılan ücretsiz kitaplardan daha fazla, 160 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. İnşallah İstanbul'un artık 39 ilçesinde eğitimle ilgili kronik problemlerin hepsini çözeceğiz" dedi.
4.10.2022 Siyaset
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Resmen başladı. Bu yıl ilk kez oluyor. İlokul, ortaokul ve liselerde geçerli olacak. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından resmen yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sancaktepe’de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada, “Yardımcı kaynak problemini de ilk kez çözdük ve ilk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle tüm öğrencilerimizin sırasına sadece ders kitaplarını değil, 130 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak bıraktık” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.09.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer ‘ilk kez’ diyerek anlattı! 'Okullara 3,7 milyar TL gönderdik'
Milli Eğitim Bakanı Özer ‘ilk kez’ diyerek anlattı! 'Okullara 3,7 milyar TL gönderdik' Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında açıklama yaptı. Öğretmen ve öğrenci sayısıyla ilgili bilgi veren Bakan Özer, "İlk defa MEB tüm okullara bütçe gönderdi" dedi. Öte yandan Bakan Özer, öğretmen atamalarıyla ilgili olarak "Son 20 yılda atama yapılmayan bir dönem yok. " açıklamasında bulundu.
12.09.2022 Gündem
Bakan Özer'den 'yeni eğitim- öğretim yılı' mesajı
Bakan Özer'den 'yeni eğitim- öğretim yılı' mesajı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2022-2023 eğitim öğretim yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, eğitim ailemize sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum" dedi.
12.09.2022 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak
MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. MEB'den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmesi duyurdu. Öğrenci milyonlar için ders zili çalıyor. 12 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren açıklamalar peş peşe geldi. Öğrenci milyonları bu yıl bir ilk bekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında ücretsiz dağıtılan ders kitaplarına ilave olarak bu yıl ilk defa yardımcı kaynaklarda basılı olarak sıralarda yerini alacak. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler bu imkandan yararlanacak. Öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyacakları tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi. İşte öğrenci ve veli milyonları ilgilendiren kritik detaylar...
10.09.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Okulların açılmasına günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, bu yıl ilki gerçekleşiyor
MEB son dakika olarak duyurdu! Okulların açılmasına günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, bu yıl ilki gerçekleşiyor Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB yeni gelişmeyi son dakika olarak duyurdu. Okulların açılmasına günler Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Bu yıl ilki gerçekleşiyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Bakan Özer yaptığı açıklamada, geçen hafta itibarıyla eğitimde fırsat eşitliği merkezli adımlar kapsamında tüm okullara ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynakların ulaştırıldığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önceden de müjdelediği gibi bu defa ilk kez 130 milyon yardımcı kaynak da basılarak tüm okullarımıza, tüm sınıflarımıza ulaştırıldı." diye konuştu.
31.08.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! Ücretsiz olacak, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor
MEB'den flaş karar! Ücretsiz olacak, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıkladı. Flaş karar verildi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "136 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırmış oluyoruz. Eğitim-öğretim yılı 12 Eylül'de başladığında çocuklarımızın masalarında sadece ders kitapları olmayacak, yardımcı kaynakların tamamı da basılı ve ücretsiz şekilde ulaştırılmış olacak" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.08.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! 60 bin personel alınacak, 5 Eylül'de başlıyor
MEB son dakika duyurdu! 60 bin personel alınacak, 5 Eylül'de başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen başlıyor. 60 bin personel alınacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İlk kez 5 Eylül’de okullar açılmadan önce 60 bin vatandaşımız okulların temizliğine yardım etmek için okullarımızda hazır olacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.08.2022 Personel Alımı
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor?
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? Eylül ayına kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen, veli ve öğrencinin gözü okulların açılacağı tarihe çevrildi. Yaz tatilinin sona ermesine kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı da çalışmalarına hız verdi. Yeni Eğitim Öğretim Yılı için hazırlıklar tamamlanırken Kabine toplantısın sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek okulların açılacağı tarihi duyurdu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylülün kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? İşte 2022 ve 2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi!
23.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim Uşak'ta 'Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık olarak tüm okulların ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda olduklarını belirtti. Özer, "Türkiye'nin eğitim gündeminden şu bağış olayını düşürelim artık" dedi. Öte yandan Bakan Özer, "En son kurmuş olduğumuz Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 0.12'yle aldı öğrenciyi. Mesleki eğitim de toparlanmaya başladı. Öğretmenler ne kadar güçlüyse eğitim sistemi ve toplum da o kadar güçlü" diye konuştu.
9.08.2022 Eğitim
Bakan Özer: Kayıt ve bağış arasında bir ilişki yok
Bakan Özer: Kayıt ve bağış arasında bir ilişki yok MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bizim okullarımızın ihtiyacını devletimiz karşılıyor. Kayıt yapmakla bağış arasında hiçbir ilişki yok ama isteyen velimiz, bağış yapabilir. Bunu engellemiyoruz ama Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm vatandaşları çocuklarına herhangi bir ek ücret ödemeden okullara kayıt yapabilecekler" dedi.
5.07.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Burhan Felek Stadyumu'nda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Yarının Türkiye'sini gözlerinin parıltısı kalbimizi ısıtan bu çocuklar, gençler inşa edecek. Sene sonuna kadar 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
17.06.2022 Siyaset
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez...
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenciye güzel haber. 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencileri ilgilendiriyor. İlk kez uygulanacak. Bakan Özer 'kronik bir problem' diyerek duyurdu ve detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çankırı'da anaokulunun açılış töreninden yaptığı açıklamada, "4. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerimizi oyun kıvamındaki matematik seferberliğiyle yaz okulunda buluşturuyoruz. Dördüncüsü yıllardan beri kronik bir problem olan yabancı dille, İngilizce ile ilgili, bunu çözmek için İngilizce yaz okulunu açıyoruz" dedi.
3.06.2022 Eğitim
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk...
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Covid-19 salgınından sonra ilk defa öğrencilerimiz maskesiz bir şekilde sınava girecek. İnşallah, bu defa maskesiz olduğu için çok daha rahat bir şekilde sınav sürecini geçirecekler" dedi.
3.06.2022 Eğitim
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! MEB'den flaş sınav açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! MEB'den flaş sınav açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor LGS ile ilgili flaş gelişme! MEB'den son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. 5 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi sınavına ilişkin detaylar belli oldu. Öğrenciler kendi okullarında sınava girecek. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, “Asıl sınavın yarısı kadar örnek soru yayımlıyoruz. Bugüne kadar yayımladığımız tüm örnek soruları aralık ve nisanda öğrencilerimize ücretsiz gönderdik” dedi.
24.05.2022 Eğitim
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu LGS ve YKS ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti. Tamamen ücretsiz. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS’ye katılacakların sınava hazırlıklarına destek amacıyla öğrencilere bugüne kadar 15 milyon yardımcı kaynak ulaştırdı.
23.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! Önümüzdeki  eğitim yılında başlıyor, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! Önümüzdeki eğitim yılında başlıyor, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar... MEB harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında başlıyor. 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. Ayrıca LGS ve YKS'ye girecek adaylar için de büyük önem taşıyor. Tamamen ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, ders kitaplarının ücretsiz dağıtımı sonrası yeni bir adım daha atmıştı. Hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi, her ay tüm öğrencilerin yardımcı kaynaklara doğrudan ücretsiz ulaşmasını sağlıyor. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında bir yenilik daha yapılacak ve yardımcı kaynaklar, ders kitaplarıyla birlikte dağıtılacak.
15.05.2022 Eğitim
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Okullara gönderilecek, imzalar atıldı ve...
MEB harekete geçti! Okullara gönderilecek, imzalar atıldı ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve imzalar atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Eğitim Derneği (TED) arasında protokol imzalandı. 'Okul Kütüphanelerinin Zenginleştirilmesine Yönelik İş Birliği Protokolü'ne göre 100 kitaptan oluşan temel eğitim setleri 1500 okula gönderilecek. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Mümkün olduğu kadar tüm imkanlarımızı seferber ederek, 81 ilde 922 ilçedeki tüm eğitim camiamızla birlikte el ele vererek ülkemizin tüm çocuklarına çok daha iyi bir eğitime erişim imkanını kazandırmamız gerekiyor. Tüm odağımız bu ve bunu yapabilecek güçteyiz" diye konuştu.
10.05.2022 Eğitim
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki!
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki! MEB duyurdu! Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek! MEB tarafından 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi yayımlandı. 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin LGS’ye yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrencilerin kullanımına sunuldu. Peki, MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? MEB Mayıs ayı LGS örnek soruları yayınlandı mı? İşte MEB kaynak kitap pdf indirme linki!
9.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni gelişme MEB tarafından resmen duyuruldu. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Bugünden itibaren erişime açıldı. Tüm öğrenciler tamamen ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. 2021 yılı kasım ayından itibaren ücretsiz olarak dağıtılan yardımcı kaynak sayısı, yurt genelinde 36 milyona ulaştı.
9.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yardımcı Kaynak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardımcı kaynak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.