Yapay Zekâ

Yapay Zekâ

Son dakika yapay zekâ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapay zekâ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapay zekâ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapay Zekâ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapay zekâ gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 yapay zekâ haberi bulunmuştur. Tüm yapay zekâ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor Yapay zekâ destekli sosyal bilgi yarışmaları ve kelime oyunlarına odaklanan oyun şirketi NBL Games, tohum yatırım turunu tamamlayarak ABD pazarına açılmaya hazırlandığını duyurdu.
29.02.2024 Yaşam
Yapay zekânın ‘Oppenheimer’ safhasına geldik mi?
Yapay zekânın ‘Oppenheimer’ safhasına geldik mi? Merak ve korku arasında denge bulmaya çalışırken hangi yöne daha çok meyledeceğiz?
30.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Tüm dünyada yayılmaya başladı, büyük tuzağın detayları ortaya çıktı! Borsayı bile çökertebiliyorlar
Tüm dünyada yayılmaya başladı, büyük tuzağın detayları ortaya çıktı! Borsayı bile çökertebiliyorlar Görüntü kaydı ile tehdit ve şantaj yoluyla para istiyorlar. Daha önceden video görüntüleri oynatılarak yapılıyordu, günümüzde ise deepfake ile yapılıyor. Kendilerini kadın gibi tanıtan dolandırıcılar, hazırladıkları yapay zekâ görüntüleri konuşturarak insanları kandırıyor. Karşı tarafa kamera açtıran düzenbazlar, akılalmaz bir tuzakla insanları mağdur ediyor. İşte teknolojinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan dolandırıcılık yönteminin detayları...
26.05.2023 Yaşam
Yapay zekâ zihnimizi okuyabilir mi? Uzmanlar açıkladı
Yapay zekâ zihnimizi okuyabilir mi? Uzmanlar açıkladı 'Aklımızdan geçirdiklerimiz nedeniyle baskılandığımız bir dünya getirebilir'
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
'Yapay zeka insan zihninin ezber bozma yeteneğinin yerini tutmaz'
'Yapay zeka insan zihninin ezber bozma yeteneğinin yerini tutmaz' Yapay zekânın sektörün geleceğindeki rolü hakkında açıklamalarda bulunan Cem Arıdağ, reklamcılıkta yapay zekâ kullanımının yaratıcılık açısından üretim aşamasındaki katkılarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Arıdağ, “Yapay zekâ, konu yaratıcılık olduğunda, bir gün mutlaka insan zihninin yerini alabilir hatta geçebilir. Fakat şu noktada insan zihninin esnekliğinin, çevikliğinin ve en önemlisi ezber bozma yeteneğinini yerini tutmaz” diyerek yaratıcılığın önemine dikkat çekti.
8.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk yapay zekâ destekli yerli hibrit e-Kitap ve sesli kitap uygulaması Boodio, Kolay Kampüs'te!
Türkiye'nin ilk yapay zekâ destekli yerli hibrit e-Kitap ve sesli kitap uygulaması Boodio, Kolay Kampüs'te! Türkiye’nin en hızlı büyüyen girişimlerinden Boodio, yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs’te (www.kolaykampus.com)! Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen sistemiyle okumaya hibrit bir soluk getiren Boodio uygulaması ile, okurlar bundan sonra beğendikleri kitapları ister dijital mecrada okuyacak isterse sesli olarak dinleyecekler. Beğendikleri bölümlerin altını çizip sosyal medyada paylaşabilecekler.
17.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yapay Zekâ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapay zekâ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.