Yankesici

Yankesici

Son dakika yankesici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yankesici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yankesici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yankesici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yankesici gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 yankesici haberi bulunmuştur. Tüm yankesici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Beyoğlu’nda çocuğuyla yürürken cep telefonunu çaldılar
Beyoğlu’nda çocuğuyla yürürken cep telefonunu çaldılar Beyoğlu’nda yanında çocukla yürüyen kadının cep telefonu, iki kadın tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken polis kimliği tespit edilen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
2.05.2023 Yaşam
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
61 yıl hapisle aranan yankesici yakalandı
61 yıl hapisle aranan yankesici yakalandı İzmir'in Buca ilçesinde, 8 ilde yankesicilik suçu ile aranan Ö.P., polis ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında 61 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenilen Ö.P., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
5.11.2022 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sıla Şentürk açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sıla Şentürk açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dün Giresun'da öldürülen 16 yaşındaki Sıla Şentürk ile ilgili, "20 Ocak 2022 tarihinde danışmanlık tedbiri kapsamında yapılan en son görüşmede, çocuk veya ailesi tarafından herhangi bir risk ve tehdit durumundan bahsedilmemiş ve bu yönde bir başvuruda bulunulmamıştır. 21 yaşındaki failin tutuklu yargılandığı hukuki süreç Bakanlığımız tarafından takip edilmektedir. Caninin mümkün olan en ağır cezayı alması için davaya müdahil olunacaktır" açıklamasını yaptı.
17.02.2022 Gündem
122 suç kaydı bulunan yankesici gözaltına alındı
122 suç kaydı bulunan yankesici gözaltına alındı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 8 ayrı yankesicilik olayına karışan ve aralarında yankesicilik ve hırsızlıktan toplam 122 suç kaydı bulunan birinin de olduğu 4 kişi gözaltına alındı.
17.02.2022 Yaşam
Mostafa Mohamed'e hayatının şoku! Hırsızlık anı saniye saniye kameralarda
Mostafa Mohamed'e hayatının şoku! Hırsızlık anı saniye saniye kameralarda Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'in çantasını çalan yankesici yakalandı.
23.03.2021 Galatasaray
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında İstanbul'da 10 yaşındaki yan kesici kadınlar korkulu rüyası oldu. Suç dünyasında 'Gölge' kod adı ile tanınan B.G'nin tam 504 suç dosyası var.
8.03.2021 Gündem
70 yaşındaki yankesici kadın tutuklandı
70 yaşındaki yankesici kadın tutuklandı Adana’da, pazarda alışveriş yapan yaşlı kadının içinde 360 lira olan cüzdanını çalan 70 yaşındaki yankesici kadın, suçüstü yakalanıp tutuklandı.
29.08.2020 Gündem
Libya Adalet Bakanının eşine Fatih'te yankesicilik şoku
Libya Adalet Bakanının eşine Fatih'te yankesicilik şoku Libya Adalet Bakanı Abdullah El İdrisi'nin eşine ait 7 bin lira, Libya pasaportu ve ikametgah iznini Fatih'teki bir AVM'ye girdiği sırada yankesicilik yöntemiyle çalan Suriye uyruklu 3 kadın gözaltına alındı.
5.06.2020 Gündem
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Banka sorumlu...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Banka sorumlu... Bindiği toplu taşıma aracında kimliği belirsiz yankesici tarafından kredi kartı çalınan tüketici, çalınan kartla alışveriş yapılmasından bankanın sorumlu olduğunu belirterek mahkemenin yolunu tuttu. Tam 14 senedir bitmeyen davaya müdâhil olan Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, tüketicilerin sır niteliğindeki bilgilerine sahip bankaların güvenilir kurumlar olduğunu, bu güven duygusunun zedelenmemesi gerektiğine hükmetti. Kurul, çalıntı kartla alışveriş yapılmasında hem bankanın, hem de pos cihazının kullanıldığı iş yeri sahibinin sorumlu olduğuna karar verdi.
30.09.2019 Ekonomi
"Aylık 5 bin lira bana yetmez" diyen yankesici tutuklandı
"Aylık 5 bin lira bana yetmez" diyen yankesici tutuklandı Ankara'da yankesicilik yapan 2 şüpheli kaldıkları otelde yakalandı. "Aylık 5 bin lira bana yetmez" şeklinde polise ifade veren yankesici tutuklandı.
20.06.2019 Yaşam
3 hamile yankesici kardeş son işlerinde yakayı ele verdi
3 hamile yankesici kardeş son işlerinde yakayı ele verdi İstanbul’da lüks alışveriş merkezlerine dadanarak yankesicilik yapan 3 hamile kardeş suçüstü yakalandı.
8.01.2019 Yaşam
Ünlü komedyenin ağabeyi hırsızlık yaparken yakalandı!
Ünlü komedyenin ağabeyi hırsızlık yaparken yakalandı! Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (AŞTİ) yankesicilik yapan bir kişi gözaltına alındı. Yankesici şahsın, ünlü bir komedyenin ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Zanlı daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 24 Mart Perşembe günü Trabzon’da yaptığı mitingde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik’in 1600 lira ile 400 dolarını çalmıştı.
17.09.2018 Yaşam
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Trabzon’da cepçilik yaptı Ankara’da yakalandı...
Trabzon’da cepçilik yaptı Ankara’da yakalandı... İYİ Parti’nin Trabzon mitinginde yankesicilik yapan Yavuz Sezer, Ankara’da yakalandı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in ağabeyi olduğu ortaya çıkan Yavuz Sezer’in suç dosyası kabarık...
28.05.2018 Gündem
Ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı
Ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı 24 Mart’ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışı öncesi miting düzenledi. Mitingde yankesicilik yapan ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı.
27.05.2018 Yaşam
Firari yankesici kadın yakalandı
Firari yankesici kadın yakalandı Kayseri'de 8 kişinin cep telefonunu yankesicilik yoluyla çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı.
21.03.2018 Gündem
Yankesicilik çetesi çökertildi! Erkeklerin cinsel organına elleyip...
Yankesicilik çetesi çökertildi! Erkeklerin cinsel organına elleyip... Ankara'da özellikle yaşlı erkekleri taciz ederek yaşanan kargaşadan yararlanıp, yankesicilik yaptıkları belirlenen ikisi kadın üç kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların, mağdur ettiği şahıslardan toplam 17 bin lira çaldıkları tespit edildi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yankesici 'özçekim'e yakalandı
İstanbul'da yankesici 'özçekim'e yakalandı Elçin Özge Cörüt, misafirlerine İstanbul’u gezdirmek için bindiği vapurda yankesici kurbanı oldu.
22.02.2017 Yaşam
Yaşlı ve hızlı yankesici!
Yaşlı ve hızlı yankesici! Adana'da 66 yaşındaki bir kadının, 69 yaşındaki başka bir kadının çantasından cüzdanını saniyeler içinde çalması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi...
12.11.2016 Yaşam
Var Mısın Yok Musun'da sürpriz düğün!
Var Mısın Yok Musun'da sürpriz düğün! Var Mısın Yok Musun'da ekranlar önünde sürpriz bir düğün gerçekleşti. İlker Ayrık'ın sunduğu program Var Mısın Yok Musun'da düğün esnasında neler yaşandı? Neşeli dakikaların yaşandığı Var Mısın Yok Musun düğün ile ilgili merak edilen detaylar haberin içeriğindedir...
29.08.2016 Magazin
Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın kimdir? Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Akın, ateşi çıkınca acik olarak hastaneye kaldırıldı, şu an durumunun iyi olduğu bildirildi. Peki, Filiz Akın kimdir? İşte detaylar...
30.03.2016 Magazin
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin
Gaziantep'te önce Ülkücüler sonra PKK sempatizanları sokaklara çıktı
Gaziantep'te önce Ülkücüler sonra PKK sempatizanları sokaklara çıktı GAZİANTEP’te terör saldırılarını protesto etmek amacıyla toplanan kalabalık, HDP binalarına saldırmak istedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yankesici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yankesici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.