Yahyalı

Yahyalı

Son dakika yahyalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yahyalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yahyalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yahyalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yahyalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 yahyalı haberi bulunmuştur. Tüm yahyalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi Kayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024 Gündem
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın merkez üssünü Kayseri'nin Yahyalı ilçesi olarak açıkladığı deprem, saat 09.05'te meydana geldi. Yerin 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2024 Gündem
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu Kayseri'de, şiddet gördüğünü öne sürdüğü eşi Ahmet Uluyol'u (31) bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol'un (27) ifadesi ortaya çıktı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Uluyol, "Olay günü beni darbetti. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. 'Seninle yarın görüşeceğiz' dedi. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti" dedi.
7.11.2023 Yaşam
Kayseri TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Kayseri TOKİ kura sonuç listeleri: Kayseri Merkez, Hacılar, Yahyalı ve Develi kura sonuçları!
Kayseri TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Kayseri TOKİ kura sonuç listeleri: Kayseri Merkez, Hacılar, Yahyalı ve Develi kura sonuçları! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Kayseri’de, merkez, Hacılar, Yahyalı ve Develi’de kuralar çekildi. TOKİ Kayseri Kura sonuçları belli oldu ve listeleri yayınlandı. Peki, Kayseri TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Kayseri kura sonuç listesi…
11.12.2022 Ekonomi
Kayseri'de 6 mahallede "şap" karantinası
Kayseri'de 6 mahallede "şap" karantinası Kayseri'de şap hastalığı nedeniyle karantinaya alınan 2 ilçedeki 6 mahalleye hayvan giriş çıkışı yasaklandı.
25.11.2022 Gündem
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri’nin Güney kesimleri için sağanak yağış uyarısı yapıldı.
15.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı Kayseri’de telefon hattı almak isteyen Bahri Çağlar isimli vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. GSM operatörüne başvuru yapan Çağlar, üzerine kayıtlı tam 14 bin adet telefon hattı olduğunu ve ve bundan dolayı kara listeye alındığını öğrendi. Kendisinin kara listede bulunması sebebiyle üzerine hat alamayan Çağlar, soluğu savcılıkta aldı. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirten Çağlar, şu anda kızının adına aldığı hattı kullandığını ifade etti.
30.09.2022 Yaşam
Batalıkta can pazarı
Batalıkta can pazarı Kayseri'de Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda bataklıkta kalan büyükbaş hayvanı kurtarmak için sazlığa giren ve mahsur kalan 6 kişi ekiplerin 1.5 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.
10.05.2022 Corona Virüsü
Kayseri'den baharla birlikte sevindiren haber! Türü tehdit altında...
Kayseri'den baharla birlikte sevindiren haber! Türü tehdit altında... Kayseri'de yetişen ve türü tehdit altında olan 'kır navruzu' çiçek açtı.
28.03.2022 Gündem
Kayseri'deki maden ocağında göçük! AFAD'dan son dakika açıklaması
Kayseri'deki maden ocağında göçük! AFAD'dan son dakika açıklaması Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde çinkom madeninde meydana gelen göçükte, göçük altında kalan 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.
26.03.2022 Yaşam
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Gündem
Kayseri'nin neyi meşhur? Kayseri'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Kayseri'nin neyi meşhur? Kayseri'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Ülkemizde yaşayan insanlara baktığımız zaman herkesin farklı bir yöreden olduğu görülmektedir. Bu yörelerin kendilerine has yiyecekleri ve yerleri bulunmaktadır. Hangi bölge olursa olsun ilgi çeken bir şehir bulmak oldukça kolaydır. Kayseri ilinin de oldukça meşhur olduğu herkesçe bilinmektedir. 
8.02.2022 Yaşam
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, düzenlenen 2021 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 2022’nin Kayseri’de daha fazla hizmetin sunulacağı bir yıl olacağını söyleyerek, ““Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak” dedi.
2.01.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Tarihi köprülerimiz bu topraklardaki tapu senetlerimizdir
Bakan Karaismailoğlu: Tarihi köprülerimiz bu topraklardaki tapu senetlerimizdir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ata yadigarı tarihi köprülerimizin restorasyonunu yapıyoruz. Aslına uygun olarak korunmasını sağlıyoruz. Yol ve köprülerimiz bizim bu topraklardaki tapu senetlerimizdir” dedi.
2.01.2022 Ekonomi
Yasa dışı avcılar şafak operasyonu ile suçüstü yakalandı
Yasa dışı avcılar şafak operasyonu ile suçüstü yakalandı Kayseri’de jandarma ve Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerinin ortak yaptığı çalışma ile yasa dışı avlanan 3 kişi yakalandı.
13.12.2021 Gündem
Hayvan otlatmaya çıkıp kayboldu! 7 saatlik mücadele
Hayvan otlatmaya çıkıp kayboldu! 7 saatlik mücadele Kayseri’de hayvanlarını otlatmak için gittiği dağda kaybolan B.N.O. (17) adlı kız, jandarma ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 7 saat süren çalışmasıyla bulundu.
29.08.2021 Yaşam
Kayseri'de nişanda facia! Çok sayıda yaralı var
Kayseri'de nişanda facia! Çok sayıda yaralı var Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde nişan töreni sırasında çöken ahşap balkondaki 13 kişi yaralandı.
1.08.2021 Yaşam
Kayseri'deki orman yangını 3'üncü günde kontrol altında
Kayseri'deki orman yangını 3'üncü günde kontrol altında Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı bölgesinde, çarşamba günü çıkan orman yangını, ekiplerin mücadelesi sonucu bugün öğle saatlerinde kontrol altına alındı.
30.07.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Yangın çıkan iller! Yangınlar neden çıktı? Hangi illerde orman yangını var?
Yangın çıkan iller! Yangınlar neden çıktı? Hangi illerde orman yangını var? Merkeze bağlı Kazmaca köyü Tülüce mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangına, havadan helikopter, karadan da arazözler ve iş makineleriyle müdahale ediliyor. Yerleşim yerlerine yakın olan yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler de tedbir amaçlı boşaltılıyor. İşte Yangın çıkan iller…
29.07.2021 Gündem
Kayseri'de çinko madeninde göçük: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri'de çinko madeninde göçük: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, çinko madeninde meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.
29.01.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yahyalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yahyalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.