Whatsapp Özellik

Whatsapp Özellik

Son dakika whatsapp özellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp özellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp özellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Özellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp özellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 whatsapp özellik haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp özellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek!
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek! WhatsApp'ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Peki, sohbet kilitleme ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İşte, sizin için sohbet kilitleme özelliğinin kullanımına dair detaylar!
17.03.2024 Gündem
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor, yeni uygulama geliyor, mesajlarda artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor, yeni uygulama geliyor, mesajlarda artık... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Resmen devreye giriyor. Yeni uygulama hayata geçmesine az bir süre kaldı. WhatsApp, durum güncellemesi olarak paylaşabileceklerinize bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
16.07.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlara cevap yazmak yerine tepki verilebilecek
WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlara cevap yazmak yerine tepki verilebilecek WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların bir süredir talep ettiği güncellemeyi gündemine aldı. Beta versiyonu yayımlanan güncellemeyle mesajlara tepki vermek mümkün olacak. Buna benzer bir özellik Facebook ve Instagram'da da bulunuyor. Bu güncellemenin ne zaman herkese açılacağı ise henüz belli değil.
23.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken WhatsApp'ta gelen son yenilik sayesinde bir süre önce iOS sürümünde kullanılmaya başlanan bir özelliği artık android sürümünde de kullanılmaya başlanacak.
3.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan kullanıcılarına müjde! Yeni işlevini test ediyor
WhatsApp'tan kullanıcılarına müjde! Yeni işlevini test ediyor İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Yeni özellik hayata geçirilirse istenmeyen mesajları silme süresi uzayacak.
5.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a store özelliği geliyor!
WhatsApp'a store özelliği geliyor! WhatsApp, yeni yayınladığı beta güncellemesi ile birlikte çıkartmalar özelliğini ve çıkartmaların indirileceği WhatsApp Store özelliğini test etmeye başladı.
1.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı WhatsApp adını hep yeniliklerle duyururken bu sefer yıllardır kullanılan 'tüm kişileri göster' özelliği kaldırıldı.
8.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp mesajlarına sizin yerinize cevap verecek
WhatsApp mesajlarına sizin yerinize cevap verecek Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'a kullanıcıların hayatını oldukça rahatlatacak yenilik geliyor.
5.12.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atabilirsiniz!
WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atabilirsiniz! WhatsApp'ta biri eğer sizi engellediyse, ona ulaşmak ve mesaj atmak için hala bir yöntem mevcut. Haberimizdeki yöntemle WhatsApp'ta basit bir şekilde sizi engelleyen kişiye mesaj atabilirsiniz. İşte WhatsApp'ın dikkat çeken o özelliği...
24.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan önemli yenilik!
Whatsapp'tan önemli yenilik! WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. Sohbet sabitleme ya da sohbet pinleme olarak geçen yeni özellik WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test edilmeye başlandı. İşte popüler haberleşme uygulaması Whatsapp'ın yeni güncellemesi...
2.05.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a beklenen güncelleme geldi!
WhatsApp'a beklenen güncelleme geldi! WhatsApp'tan yeni bir özellik geldi. WhatsApp iOS cihazlar için yepyeni güncellemeler yaptı. İşte popüler uygulama Whatsapp'ın sevindiren yeni özelliği...
26.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp uygulamasından bir yenilik daha!
Whatsapp uygulamasından bir yenilik daha! Popüler iletişim uygulaması Whatsapp yaptığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi. Whatsapp'ın yeni özelliğinde iOS kullanıcıları Siri ile Whatsapp uygulamasını birlikte kullanabilecek. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp yeniliklere doymuyor!
Whatsapp yeniliklere doymuyor! Milyonlarca kişinin kullandığı popüler iletişim uygulaması Whatsapp, güncellemeleriyle yeniliklerine devam ediyor. En son yapılan değişiklikle Whatsapp'a yeni özellikler eklendi. İşte Whatsapp'ın merak edilen özellikleri...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp hikaye özelliği nedir?
Whatsapp hikaye özelliği nedir? Popüler iletişim uygulaması olan Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Tıpkı Instagram'da ve Snapchat'te olan 24 saatlik durum güncellemesi olayı artık Whatsapp'ta da kullanılabilecek. İşte Whatsapp'ın hikayeler güncellemesinin detayları...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp'a 'hikaye' özelliği geliyor!
Whatsapp'a 'hikaye' özelliği geliyor! Instagram'a gelen ve yoğun ilgi gören bir özellik çok yakında Whatsapp'a da geliyor! Bakın Whatsapp'ı açtığımızda çok yakında neyle karşılaşacağız? İşte Whatsapp'ın yeni özelliği...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor!
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor! En fenomen iletişim araçlarından biri olan Whatsapp, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Daha önce Android işletim sistemi için yapılan güncelleme şimdi ise İOS kullanıcılarında da olacak. İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri...
29.09.2021 Gündem
WhatsApp'a yeni bir özellik daha!
WhatsApp'a yeni bir özellik daha! WhatsApp için kullanıcıları sevindirecek haberler gelmeye devam ediyor. WhatsApp'a yeni bir güncelleme daha eklendi. Bu özellik ile WhatsApp'ta artık görüntülü konuşulabilecek.
25.10.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı WhatsApp'a yakın zamanda iş hesabı ve kişisel hesabını farklı telefonlarda kullanmak zorunda kalan kullanıcıları rahatlatacak bir özellik geliyor. Aynı telefondan 2 farklı WhatsApp hesabına giriş sağlayabilecek. Peki WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır?
25.02.2024 Gündem
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır?
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır? WhatsApp yeni özelliğiyle ekran kilidini açmadan engelleme getirdi. Peki, nasıl açmadan spam olan mesajlar engellenir? İşte, sizin için yeni özelliğe dair detaylar!
11.02.2024 Gündem
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır?
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır? WhatsApp üzerinden spam çağrılar almaktan bıktıysanız, bu haber sizi çok sevindirecek çünkü artık bu aramaları otomatik olarak engelleyebilirsiniz.
12.07.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp “Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma ve Gizlilik Ayarı Kontrolü” özelliklerini duyurdu.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne iş yarar?
WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne iş yarar? WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni canlı destek özelliğiyle kullanıcılara canlı müşteri hizmetlerinden yararlanma fırsatı sunuyor. Android'de test edilen özellik Windowsta kullanılmaya başlandı. WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne işe yarar? İşte detaylar..
19.06.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Özellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp özellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.