Whatsapp Grubu

Whatsapp Grubu

Son dakika Whatsapp grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Whatsapp grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Whatsapp grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 whatsapp grubu haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı İngiltere'de bir mahkeme hasta olduğu sırada Whatsapp grubundan çıkarılan çalışana ayrımcılık yapıldığını söyleyerek 130 bin sterlin tazminat verilmesine hükmetti.
5.10.2023 Çalışma Hayatı
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Et toptancılarının fiyat oyunu ortaya çıktı! Whatsapp grubundan belirleniyor
Et toptancılarının fiyat oyunu ortaya çıktı! Whatsapp grubundan belirleniyor Zincir marketlerden sonra et toptancılarının da WhatsApp gruplarından fiyat belirledikleri ortaya çıktı. İddiaya göre piyasada satılacak ürünlerin fiyatı çeşitli gruplar üzerinden yükseltiliyor ve kasapların belirlenen fiyatlar üzerinden satış yapması isteniyor. Konuyla ilgili detayları CNN TÜRK muhabiri Serdar Er, Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Kasap Recep Delioğlu ile birlikte aktardı.
28.03.2023 Ekonomi
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
Depremde yıkıldı enkazında çok sayıda kişi hayatını kaybetti! Mete Apartmanı'nın inşaat mühendisinin ifadesi ortaya çıktı
Depremde yıkıldı enkazında çok sayıda kişi hayatını kaybetti! Mete Apartmanı'nın inşaat mühendisinin ifadesi ortaya çıktı Adana'da, depremde yıkılan Mete Apartmanı'nın 16 Şubat'tan beri tutuklu inşaat mühendisi Atilla Tuğran'ın, savcılıktaki ifadesinde, "Binanın yıkılmasında kusurum yoktur" diyerek suçlamaları reddettiği ortaya çıktı.
15.03.2023 Gündem
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da Kolay para kazanma hırsı hayatlarını kararttı. Bir saadet zinciri daha patladı. Dolandırıcılar binlerce kişiyi, yüksek kazançlı foreks yatırım vaadiyle ağlarına düşürdü. Kolay para kazanma vaadiyle dolandırıcıların tuzaklarına düşen vatandaşlar, WhatsApp gruplarında kazanılan kazanç ile alınan ev, dükkan, otomobil vb. şeylerin paylaşılması ile daha fazla para yatırmaya teşvik edildi. Dolandırılanlar arasında kredi çeken de, evini satıp parasını veren de var. 150 milyon TL'lik vurgunun detayları...
27.01.2023 Gündem
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Ankara'da aynı daireleri satın alan 150 kişi, suç duyurusunda bulundu
Ankara'da aynı daireleri satın alan 150 kişi, suç duyurusunda bulundu Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir kooperatiften ev alan ve aynı evlerin birçok kişiye daha satıldığını öğrenen 150 kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
27.11.2022 Yaşam
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada savcı tekrarladığı mütalaasında 4 yıl 1 ay hapis cezası ve siyasi yasak talep etti. Duruşma 14 Aralık tarihine ertelendi. 
11.11.2022 Gündem
WhatsApp grupları ortaya çıktı! "Gheorghe Hagi" detayı...
WhatsApp grupları ortaya çıktı! "Gheorghe Hagi" detayı... Galatasaray'da yapılan 13 transferin ardından yönetimin hedefinin yeniden Avrupa Şampiyonluğu olması camiada büyük dikkat çekti.
11.09.2022 Galatasaray
Ünlü otellerin internet sitelerini klonluyorlar! Tatil planı yapanlar dikkat....
Ünlü otellerin internet sitelerini klonluyorlar! Tatil planı yapanlar dikkat.... Türkiye'de faaliyet gösteren birçok ünlü otel ve turizm şirketinin internet sitesini klonlayıp, sayfa üzerinden yönlendirdikleri kişilere, kurdukları sahte turizm şirketleri aracılığıyla sahte tatil paketi satarak, dolandırıcılık yapan suç örgütü üyesi 12 kişi hakkında, 18 yıldan 576 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, örgütün liderliğini, hakkında 394 ayrı suç kaydı ve 179 yakalama kararı bulunan 'Abraham Lincoln' lakaplı firari Kuzey Engin Karadağ’ın yaptığı ve örgütü Hollanda’dan yönettiği belirtildi.
13.06.2022 Gündem
WhatsApp'ta yeni dönem! İlk kez olacak! Merakla beklenen özellikten ilk görüntü geldi ve...
WhatsApp'ta yeni dönem! İlk kez olacak! Merakla beklenen özellikten ilk görüntü geldi ve... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. İlk kez olacak. WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Nasıl görüneceği belli değildi. İlk görüntüler gelmeye başladı. WhatsApp gruplarında geçerli olacak. WhatsApp, önemli bir özelliği bünyesine eklemeye hazırlanıyor. Henüz geliştirme aşamasında olduğu için kullanıcılara açık değil. İşte detaylar...
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri!
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri! Sıla Şentürk, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okuyordu. Staj eğitimi için ortak bir WhatsApp grubu kurulmuştu. İlk ifadelere göre genç Kız, katili Hüseyin Can Gökçek ile orada tanıştı. Sıla’yı daha 16 yaşında hayattan koparan cinayet, önceki gün sabah saatlerinde Giresun merkeze bağlı Erikliman köyünde işlenmişti. Genç kızın son bir yılda yaşadıkları ise cinayetin nasıl “Geliyorum” dediğini gözler önüne serdi.
18.02.2022 Gündem
Mafya site otoparklarına dadandı! Terör estiriyorlar
Mafya site otoparklarına dadandı! Terör estiriyorlar Mafyatik site yöneticileri kat maliklerinin otopark yerlerini stokçu galericilere sattığı ortaya çıktı. Site sakinleri olayı mahkemeye taşıyınca yöneticiler tarafından darbedildi. Mağdur Ayhan Koç “Ev sahiplerinin kendi otoparkları bile gasbedildi. Yeter artık” dedi.
16.11.2021 Gündem
Öğretmene okulda 'WhatsApp' dayağı! Öğrenci velisi ortalığı karıştırdı
Öğretmene okulda 'WhatsApp' dayağı! Öğrenci velisi ortalığı karıştırdı Afyonkarahisar'da bir öğretmen, öğrenci velisi tarafından darbedildi.
21.10.2021 Yaşam
İşçilere kötü haber! WhatsApp grupları...
İşçilere kötü haber! WhatsApp grupları... Sakarya’da bir işyeri, çalışanların anlık mesajlaşma platformu WhatsApp’ta kendi aralarında kurduğu grupta ürünleri kötüleyen 3 çalışanı işten attı. İşçilerden biri haksız fesih iddiasıyla işe iade davası açsa da hem yerel mahkeme, hem de istinaf davayı reddetti. Yargıtay ise benzer bir dosyada işçiyi haklı bulmuştu.
3.05.2021 Çalışma Hayatı
Müdürlük sınavında skandal olay! Kopya çekerken yakalandı
Müdürlük sınavında skandal olay! Kopya çekerken yakalandı Ankara’da bir ilkokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan A.B. girdiği müdürlük sınavında kopya çekerken yakalandı. İç çamaşırına sakladığı telefonla sınava giren A.B. soruların fotoğrafını çekip, kopya için kurduğu ‘Ahde Vefa’ isimli WhatsApp grubuna gönderdi. Fakat telefonun sesini kapamayı unutunca yakayı ele verdi.
20.03.2021 Gündem
Devlet savaş açtı! 'Bu zam niye?'
Devlet savaş açtı! 'Bu zam niye?' Girdi maliyetlerindeki artış bahanesiyle fahiş zam yapan firmalara karşı topyekûn mücadele başladı. Vatandaş en ucuz ürün için market market dolaşırken, bakanlık 81 ildeki market, pazar yeri ve halleri denetliyor. Fahiş fiyat artışı yapan 495 firmaya toplam 15 milyon 480 bin lira idari para cezası verildi.
28.01.2021 Ekonomi
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı!
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı! Twitter’da başlayan ifşa akımı, çok sayıda yazarla ilgili cinsel saldırı iddialarıyla devam ediyor. Yazar Hasan Ali Toptaş’la ilgili ilk tweeti atan Leyla ve ona ilk desteği veren Amy Marie Spangler, bir mail adresi açarak kadınlara, başlarına gelen ama anlatamadıkları olayları paylaşma çağrısı yaptı. Adrese iki günde, farklı mesleklerden onlarca isimle ilgili korkunç cinsel şiddet hikâyeleriyle dolu yüzlerce mail geldi.
11.12.2020 Yaşam
Kira yardımı yapılacak! Bakan Kurum duyurdu
Kira yardımı yapılacak! Bakan Kurum duyurdu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki depreme ilişkin, "Bir hafta 10 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarımızı tamamlayacağız. Öncelikli alanlardan başlayacağız, öncelikli alanlarımız enkaz bölgeleri ve enkaz bölgelerinin etrafındaki yapılar" derken, yıkık binalara ilişkin taşınma yardımı, kira yardımı verileceğini duyurdu.
2.11.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan’ın annesi Gülay Uygun hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı! Aleyna Çakır ne zaman, nasıl öldü?
Aleyna Çakır olayında son durum: Ümitcan’ın annesi Gülay Uygun hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı! Aleyna Çakır ne zaman, nasıl öldü? Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un şüpheli ölümünü tüm Türkiye’de konuşuyor. Müge Anlı programında söz konusu olayla ile ilgili gündem yaratan açıklamalar geliyor. Ölümlerin ‘cinayet mi, intihar mı’ olduğu araştırılırken, ismini gizleyen görgü tanığı Müge Anlı programına bağlandı ve 'Konuşmayacaksın' diyerek bağıran bir adamla Gülay Uygun’un aynı araca bindiğini söyledi. Öte yandan Gülay Uygun hakkında tüyler ürperten iddialar oraya atıldı. İşte Aleyna Çakır ve Gülay Uygun olayında son durum…
21.09.2020 Gündem
Müge Anlı'dan eleştirilere canlı yayında yanıt: Kim ne kadar tehdit ederse etsin...
Müge Anlı'dan eleştirilere canlı yayında yanıt: Kim ne kadar tehdit ederse etsin... Ünlü sunucu Müge Anlı, 'Aleyna Çakır' olayıyla ilgili hakkındaki eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. "Ben gazeteciyim. Hiç kimsenin tarafı değilim. Ne anneyi-babayı tanırım, ne Ümitcan'ı tanırım. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim." diyen Müge Anlı, "Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim. Kim ne kadar tehdit ederse etsin... Onlarca genç kızın şantaj ve tehditle, dayakla kötü yollara sürüklenmesi ve onların üzerinden para kazanılması doğru bir şey değildir ve bunların cezalandırılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
18.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.