Volkan Konak

Volkan Konak

Son dakika Volkan Konak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volkan Konak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volkan Konak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkan Konak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkan konak gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 volkan konak haberi bulunmuştur. Tüm volkan konak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkan Konak, eşi Selmak Konak ile yeniden evlendi
Volkan Konak, eşi Selmak Konak ile yeniden evlendi Volkan Konak, 30 yıl önce maddi zorluklar nedeniyle düğün yapamayınca eşi Selma Konak'a verdiği sözü tuttu. Çift eğlenceli bir düğünle yeniden evlendi.
23.08.2023 Magazin
Volkan Konak'tan dikkat çeken evlilik açıklaması
Volkan Konak'tan dikkat çeken evlilik açıklaması Karadeniz müziğinin sevilen adı Volkan Konak sahne almadan önce muhabirlerin sorularını cevapladı.
14.08.2023 Magazin
Vize ret oranı yüzde 50 arttı
Vize ret oranı yüzde 50 arttı Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almada yaşadığı sıkıntı ikiye katlandı. Konser için Avrupa’ya gitmesi gereken sanatçılar bile ret aldı. TURSAB Başkanı Bağlıkaya, ret verilen vize oranının bu yıl yüzde 50’ye çıktığını bildirdi.
1.06.2023 Gündem
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dördüncü kez Karadeniz müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı. Her yaştan müzikseverin olduğu konser alanı, saatler öncesinde hınca hınç doldu.
10.09.2022 Magazin
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı ve pek çok ünlü isim bu kervana katıldı, işte yeni trend...
Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı ve pek çok ünlü isim bu kervana katıldı, işte yeni trend... Ünlülerin tercihi değişti. Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ , Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı gibi isimler paylaşımları ile sevenlerini şaşırttı.
26.07.2022 Magazin
Kabare tadında Boğaz konseri!
Kabare tadında Boğaz konseri! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Volkan Konak rüzgârı esti.
26.06.2022 Televizyon
Volkan Konak: Altı ay çalışmama kararı aldım
Volkan Konak: Altı ay çalışmama kararı aldım Şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz gece Beykoz’da bulunan bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Konak, "Ben mekanlara çıkmayı bırakmıştım ama kıramadığım dostlarım için sahnede olacağım" dedi.
20.12.2021 Magazin
Amerika'da ilk kez gerçekleşecek olan Türk festivali Konserleri 25 Eylül'de
Amerika'da ilk kez gerçekleşecek olan Türk festivali Konserleri 25 Eylül'de 25 Eylül 2021’de Amerika’da ilk kez gerçekleşecek olan Türk Festivali konserleri kapsamında Türkiye’den Linet, Koray Avcı , Volkan Konak ve Eypio, Long Island New York Eisenhower Park’ta sahne alacaktır.
2.09.2021 Kültür Sanat
Kuzeyin Oğlu Kuruçeşme'de esti!
Kuzeyin Oğlu Kuruçeşme'de esti! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Karadeniz Müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı.
27.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım'
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım' Uzun süredir ekranlardan uzak olan Funda Arar, Volkan Konak'ın sunduğu 'Kuzeyin Oğlu' programının 25 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelen bölümüne konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı gecede ünlü şarkıcı, yüzündeki değişimle dikkat çekti.
26.06.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı!
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı! 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı sanatçı Volkan Konak, sunuculuğunu yaptığı eğlence programında anlattığı, Trabzon'a seyahat ederken yaşadığı 'fıkra' tadındaki anısı ile şaşkınlık yarattı.
11.06.2021 Magazin
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı Bodrum’da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, unutulmaya yüz tutmuş binlerce ezgiyi gün yüzüne çıkaran Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.06.2021 Yaşam
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Taklitleriyle kırdı geçirdi
Taklitleriyle kırdı geçirdi 'Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni sezonu Kanal D ekranlarında başladı. Safa Sarı, yeni sezonun ilk bölümünde yaptığı taklitlerle alkış aldı.
9.09.2019 Televizyon
Safa bu kez de Volkan Konak oldu!
Safa bu kez de Volkan Konak oldu! “Çok Güzel Hareketler 2”nin sevilen oyuncusu Safa bu kez de Volkan Konak oldu!
7.09.2019 Magazin
Ebru Gündeş'e 3,5 milyonluk piyango!
Ebru Gündeş'e 3,5 milyonluk piyango! Ebru Gündeş temmuzda Harbiye Açıkhava'da art arda beş konser vermiş, 2.5 milyon lira kazanmıştı. Yoğun istek üzerine 11 ve 15 Eylül'de de sahneye çıkacak olan Ebru Gündeş, 1 milyon TL daha alacak. Böylece kazancı 3.5 milyon liraya çıkacak.
25.08.2019 Magazin
Sosyal medya değil, orası bataklık!
Sosyal medya değil, orası bataklık! Ünlü sanatçı Volkan Konak, önceki gün KKTC'de bulunan Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.
8.07.2019 Magazin
Volkan Konak: Atatürk'ü sevmeyen adamla...
Volkan Konak: Atatürk'ü sevmeyen adamla... Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyet Bayramı ve ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye Volkan Konak, "Mustafa Kemal'i sevmeyen bir adamla ahbaplık edemem, onun dostu olamam. Çünkü, Mustafa Kemal uygarlıktır, çağdaşlıktır, vefadır, kadına kıymet bilendir" dedi.
30.10.2018 Magazin
Araba değerinde taht!
Araba değerinde taht! Ankara'da, bir mekan sahibi sahneye çıkaracağı sanatçı Bülent Ersoy için 35 bin TL'ye kızıl meşe ağacından taht yaptırdı.
27.09.2018 Magazin
500 binlik konser serisi
500 binlik konser serisi ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 11 gün boyunca müzikseverlerle buluştu.
14.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Konak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkan konak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.