Vina

Vina

Son dakika vina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vina gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 vina haberi bulunmuştur. Tüm vina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma Oyuncu Müge Boz sosyal medya hesabından 'Vina kime benziyor?' diye sordu. İlk cevap Tuba Ünsal'dan geldi.
29.03.2023 Magazin
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz, kızları Vina ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Yaşanan depremler sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını belirten Müge Boz,“Bizim de deprem korkumuz var. 'Kendi evimizde neler yapabiliriz?' diye düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.
10.03.2023 Magazin
Bu adam Martin Linnes'in aynısı! Galatasaray yeni sol bekini buldu! Vina, Campos, Toure derken...
Bu adam Martin Linnes'in aynısı! Galatasaray yeni sol bekini buldu! Vina, Campos, Toure derken... Matias Vina, Ballo Toure, Omar Campos gibi sol beklerle ilgilenmesine rağmen transferde henüz somut bir adım atamayan Galatasaray bir oyuncuyu daha gündemine aldı. 20 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyu göz hapsine alan Okan Buruk, İsveç takımı Hacken'in kapısını çalmaya hazırlanırken, genç ismin Martin Linnes'i andırması ise dikkatlerden kaçmadı.
4.01.2023 Galatasaray
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın'
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın' Galatasaray transfer haberleri... Van Aanholt'la yolları ayırmak için çalışmalara başlayan, Emre Taşdemir'i fizik olarak yetersiz gören ve Kazımcan Karataş'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da sol bek kangreni Felipe Melo ile sona eriyor. Bir dönem Sarı Kırmızılı kulüpte forma giyen Brezilyalı yıldızın Palmeiras'ta beraber oynadığı defans oyuncusunu Dursun Özbek'e teklif ettiği öğrenilirken, Melo'nun yönetime ve Okan Buruk'a 'Brezilya'da beraber oynadık çok yetenekli futbolcu hiç düşünmeden alın' referansını verdiği ortaya çıktı.
2.01.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un listesinden çıkan 2 sol bel deşifre oldu! Biri Türk diğeri Uruguaylı
Okan Buruk'un listesinden çıkan 2 sol bel deşifre oldu! Biri Türk diğeri Uruguaylı Van Aanholt'la kesin olarak yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ve Roma'da forma giyen Matias Vina ile ilgileniyor.
13.12.2022 Galatasaray
Dursun Özbek Roma'ya gidiyor Galatasaray'ın yeni sol beki yola çıkıyor
Dursun Özbek Roma'ya gidiyor Galatasaray'ın yeni sol beki yola çıkıyor Van Aanholt'la yollarını ayırmayı düşünen ve sol bek transferi için çalışmalarına devam eden Galatasaray, Dünya Kupası'nda sadece 17 dakika oynamış genç futbolcunun peşine düştü. Diego Alonso tarafından kadroya dahil edilmesine karşın Mathias Olivera'yı kesemeyen 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı bildirilirken, Roman'ın da bu transfere onay verdiği belirtildi.
4.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk 6,5 milyon euro'luk Vina'yı istedi 200 bin euro'luk oyuncuyla krizi bitirdi!
Okan Buruk 6,5 milyon euro'luk Vina'yı istedi 200 bin euro'luk oyuncuyla krizi bitirdi! Süper Lig'in 14.haftasında saat 17:00'da oynanan Fenerbahçe - Giresunspor maçında ezeli rakibinin mücadeleyi 2-1 kaybetmesinin ardından Başakşehir deplasmanında gol olup yağan Galatasaray'da Dünya Kupası arasının gelmesi can sıkarken, Okan Buruk'un takım içerisinde bazı krizleri eldeki oyuncularıyla çözmesi büyük takdir topladı. İşte Cimbom'da yaşanan sıcak gelişmeler...
14.11.2022 Galatasaray
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Tam bir doğa tutkun olan ve her fırsatta karavan tatiline çıkan Boz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusunu cevapladı. İşleri nedeniyle eşinin olmadığı zamanlarda Vina’yla ilgilenen 35 yaşındaki basketbolcuya da "Oyuncu eşi olmak zor mu?" sorusu yöneltildi.
10.11.2022 Magazin
4 sol bek gelmiş hiçbiri olmamıştı! Galatasaray'dan 13 milyon euro'luk bomba
4 sol bek gelmiş hiçbiri olmamıştı! Galatasaray'dan 13 milyon euro'luk bomba Yıllardır sol bek sorunu yaşayan ve daha önce Saracchi, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Latovlevici gibi oyunculardan bir türlü beklenen verimi alamayan Galatasaray son olarak Van Aanholt'a da hayal kırıklığı yaşayınca Sarı Kırmızılı yöneticilerin ocak ayı için arayışlara koyulduğu ve Okan Buruk'un Jose Mourinho'nun kapısını çaldığı öğrenildi. İşte Cimbom'da yaşanan sıcak gelişmeler...
27.09.2022 Galatasaray
Okan Buruk'tan Ross Jensen'in hayallerini yıkan transfer! Seri A devi ona 13 M.€'luk yatırım yapmıştı
Okan Buruk'tan Ross Jensen'in hayallerini yıkan transfer! Seri A devi ona 13 M.€'luk yatırım yapmıştı Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden ve Ocak ayında Serie A devi Roma'nın kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray iki yıldızı gündemine aldı. Sol bek ve stoper arayışlarını sürdüren Cimbom şimdiden girişimlere başlarken, İtalyan ekibinin de bu transferlere oldukça sıcak baktığı belirtildi.
23.09.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın yeni sol beki! Daha önce Saracchi olmamıştı bir Uruguaylı futbolcu daha...
İşte Galatasaray'ın yeni sol beki! Daha önce Saracchi olmamıştı bir Uruguaylı futbolcu daha... Uzun yıllardır sol bek problemi yaşayan Galatasaray aradığı sol beki İtalya'da buldu. Spinazzola'nın sakatlık sorununu çözmesinin ardından Roma'da gözden düşen ve Jose Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği Uruguaylı yıldız için Sarı Kırmızılı yönetimin harekete geçtiği öğrenilirken, transferde Muslera ve Torreira'nın da araya girdiği bildirildi.
16.09.2022 Galatasaray
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve bir kez daha anne olmaya hazırlandığı iddia edildi. 38 yaşındaki Boz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
22.08.2022 Magazin
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor!
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor! Müge Boz, tam bir doğa tutkunu. Önceki gün kızı Vina’yı eşi Caner Erdeniz’e emanet edip arkadaşlarıyla kamp yapan Boz, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
20.04.2022 Magazin
Trabzonspor: 1 - Roma: 2
Trabzonspor: 1 - Roma: 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, İtalyan devi Roma'ya 2-1 mağlup olarak tur şansını zora soktu.
19.08.2021 Futbol
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır'
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır' Müge Boz ve Caner Erdeniz, birbirlerinin ruh eşi olduğunu söylüyor. Tanıştıktan 15 gün sonra aile olmaya karar veren çift, “Bizim aşkımız özgür ve kendine münhasır. Konuşmadan anlaştığımız çok olur. Yin ve yang gibiyiz” dedi
13.05.2021 Magazin
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması!
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması! Oyuncu Müge Boz (36), basketbolcu eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı.
3.03.2021 Magazin
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile tanışma yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı.
2.02.2021 Magazin
Güldüren düşünce
Güldüren düşünce Müge Boz, Caner Erdeniz’le Etiler’deydi.
26.01.2020 Magazin
"İkinci çocuğu düşünüyoruz"
"İkinci çocuğu düşünüyoruz" Müge Boz’un eşi, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ikinci çocuk fikrine sıcak baktıklarını söyledi.
13.01.2020 Magazin
'İyi ki yaptık bu çocuğu'
'İyi ki yaptık bu çocuğu' Geçtiğimiz haziran ayında Barcelona’da nikah masasına oturan Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz'in kızları Vina, kasım ayında dünyaya geldi. Güzel oyuncu, kızı ve eşiyle fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
28.12.2019 Magazin
Müge Boz: Kızımı kendim büyüteceğim
Müge Boz: Kızımı kendim büyüteceğim Geçtiğimiz ay kızları Vina’yı kucaklarına alan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu eşi Caner Erdeniz, akşam yemeği yedi.
9.12.2019 Magazin
Müge Boz gözyaşlarına boğuldu! Artık...
Müge Boz gözyaşlarına boğuldu! Artık... Geçtiğimiz hafta kızı Vina’yı kucağına alan Müge Boz, doğum sürecinde yaşadıklarını kendi Youtube kanalında anlattı. Güzel oyuncu, ameliyathaneye girdiği anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
3.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.