VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde!
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde! İhtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burs Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) eğitim yardımları. 8 ay (Ekim-Mayıs) boyunca verilir. 2023-2024 dönemi başvurularının tamamlanması ardından başvuru yapanlar sonuçları beklemeye başlamıştı. İşte VGM üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum…
21.11.2023 Eğitim
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı!
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı! Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru işlemleri 21 Kasım’da başladı, 30 Kasım’da sona erecek. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, sonuç duyurusunu beklerken henüz başvuru yapmayan öğrenciler ise VGM burs başvurusu hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar?
26.11.2022 Eğitim