Vefa Küçük

Vefa Küçük

Son dakika vefa küçük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vefa küçük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vefa küçük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefa Küçük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefa küçük gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 vefa küçük haberi bulunmuştur. Tüm vefa küçük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski yöneticileri ‘ligden çekilme’ ile ilgili düşüncelerini Ali Koç’un verdiği iftarda anlattı. Vefa Küçük, “Toplantıda müşterek nokta; takımı ligden çekmeyelim’ oldu” derken, Şekip Mosturoğlu, temkinli davranmaları gerektiğini belirtip, “Örneğin her maça siyah formayla çıkalım” önerisinde bulundu. İşte haberin detayları...
29.03.2024 Fenerbahçe
"Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" dedi salondan atıldı!
"Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" dedi salondan atıldı! Yüksek divan kurulu üyelerinden Engin Turan'ın sert bir üslup kullanıp "Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" sözlerini kesen Uğur Dündar, Turan'ın salondan çıkarılmasını sağladı.
7.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı?
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda yeni başkan Uğur Dündar oldu. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 1871 oyun 824'ünü alan Uğur Dündar başkanlık koltuğuna otururken, Vefa Küçük 799, Nail Kır 122, Sait Yılmaz 117 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.
9.04.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti 8 yıldır Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Vefa Küçük yapılan seçimler sonrası koltuğunu Uğur Dündar'a bıraktı.
9.04.2022 Fenerbahçe
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi Bir sonraki seçimlerde adayım açıklamasında bulunan Sadettin Saran, Ali Koç'la bir araya geldi.
9.04.2022 Fenerbahçe
Dayanamadı ağzındaki baklayı çıkardı! 'Ali Koç'a darbe yapılacak'
Dayanamadı ağzındaki baklayı çıkardı! 'Ali Koç'a darbe yapılacak' Yüksek Divan Kurulu seçimi öncesi Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıracak açıklamalarda bulunan ve Uğur Dündar, Aziz Yıldırım, Ali Koç hakkında çok özel bilgiler veren Vefa Küçük “Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’ın adayıdır. Kamufle ediyor" ifadelerini kullandı. İşte Küçük'ün gündeme damga vuran o sözleri...
7.04.2022 Fenerbahçe
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler...
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler... Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olan Vefa Küçük "Eski başkan rekabeti Fenerbahçe'de kan davasına dönüştü. Sandığa gitmeden mevcut başkanı devirmek için bir seneyi aşkın bir süredir devam eden çekişme var" dedi.
2.04.2022 Fenerbahçe
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler?
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri, başkan adayları ve toplantısının ne zaman olacağı ve saati merak konusu oldu. Fenerbahçe'de geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan gazeteci Uğur Dündar’ın sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olacağını açıklamasının ardından “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri kim, isim listesi?” ve “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları kimler?” sorularıyla “Yüksek Divan Kurulu nedir?” sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
23.03.2022 Şampiy10
Uğur Dündar Fenerbahçe başkanlığına aday mı olacak? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman?
Uğur Dündar Fenerbahçe başkanlığına aday mı olacak? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman? Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olacak. Mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanı sıra, kurul üyeleri Sait Yılmaz ve Nail Kır’ın adaylıklarının ardından deneyimli gazeteci Uğur Dündar da aday oldu. Peki, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman?
23.03.2022 Şampiy10
Aziz Yıldırım sözleri Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na damga vurdu! Vefa Küçük: Ben, Ali Koç’un adamıymışım....
Aziz Yıldırım sözleri Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na damga vurdu! Vefa Küçük: Ben, Ali Koç’un adamıymışım.... Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıya; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK Başkanı Vefa Küçük, YDK üyeleri ve misafirler katıldı.
5.02.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan şaşırtan hareket: Bu ortamı gördükten sonra konuşmayacağım
Ali Koç'tan şaşırtan hareket: Bu ortamı gördükten sonra konuşmayacağım Fenerbahçe Kulübü'nün Divan Kurulu'nda söz alan Başkan Ali Koç çok kısa konuştu. Başkan Koç, "Tam 5 saattir buradayız. 3 saattir ilgiyle konuşmacıları izliyorum. Bugün az konuşacaktım. Soruları cevaplamayı düşünmüyordum. Konuşacaklarımı da konuşmayı düşünmüyorum bu ortamı gördükten sonra. Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim" dedi.
6.11.2021 Futbol
İşte Fenerbahçe'nin borcu!
İşte Fenerbahçe'nin borcu! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında sarı lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 5 milyar 420 milyon TL olduğunu açıklandı.
6.11.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe genel kurulunda gergin anlar! Ali Koç tribüne çıktı
Fenerbahçe genel kurulunda gergin anlar! Ali Koç tribüne çıktı Fenerbahçe Kulübü'nün kongre üyeleri için 50 TL olan yıllık aidat ücreti, 500 TL'ye çıkarıldı. Bunun üzerine kongre üyeleri arasında gerginlik yaşanırken başkan Ali Koç, tribüne giderek tansiyonu düşürdü.
25.06.2021 Futbol
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı!
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı.
24.06.2021 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş seçim açıklaması! Aday...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş seçim açıklaması! Aday... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.
20.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı!
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı! Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti ve başkanlık seçim tarihi belli oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ç. Kızılhan, başkanlık seçim tarihini açıkladı. Fenerbahçe seçim ne zaman 2021?
24.04.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı!
Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı! Bugün düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 4 milyar 719 milyon TL olarak açıklandı.
23.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan harcama limiti ve transfer açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan harcama limiti ve transfer açıklaması Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Üniversitesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, harcama limitleriyle ilgili olarak, "Sesini çıkaran kulüplerin başkanlarını arayıp merak etmeyin sizi halledeceğiz diyorlar, bizi arayan yok. Burada bir oyun oynanıyor. Haydi bakalım nereye gidecek göreceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Koç, aynı zamanda takımın yıldız oyuncusu Vedat Muriç hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili de açıklamada bulundu.
7.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan itiraf! "Yanıldığımı yaşayarak gördüm"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan itiraf! "Yanıldığımı yaşayarak gördüm" Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
18.07.2020 Futbol
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti. Sarı lacivertli kulüpte uzun yıllar görev yapan Nihat Özdemir, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında 'Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok' şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada tartışmalara neden olmuştu.
17.06.2020 Fenerbahçe
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Vefa Küçük'e mektup
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Vefa Küçük'e mektup Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e mektup gönderdi.
8.06.2020 Futbol
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: Anlaşmıştık ama...
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: Anlaşmıştık ama... Fenerbahçe Kulübünün yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "online" olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Başkan Ali Koç, Obradovic'in geleceği hakkında ve yeni teknik direktörü konusunda açıklama yaptı.
15.05.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Vefa Küçük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefa küçük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.