Var

Var

Son dakika var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan var gelişmeleri de dahil olmak üzere 228.895 var haberi bulunmuştur. Tüm var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
7.05.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
7.05.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.05.2024 İddaa
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü!
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü! İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Ahmediye Mahallesi'nde sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından drenaj kuyusuna düşen dana kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.
7.05.2024 Gündem
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu Yeni nesil ödeme platformu olan Payfix SMS sorunu birçok kullanıcı tarafından paylaşıyor. Söz konusu sorunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Payfix çöktü mü, Payfix’de sorun mu? Sorularına yanıt arıyor.
7.05.2024 Gündem
Adana'da her sokak başında satılıyor, İbn-i Sina yıllar önce açıklamış, öyle faydaları var ki! Tam bir şifa kaynağı
Adana'da her sokak başında satılıyor, İbn-i Sina yıllar önce açıklamış, öyle faydaları var ki! Tam bir şifa kaynağı Adana’nın yöresel meyvelerinden olan dikenli incir bu yaz sezonunda da büyük ilgi görülmesi bekleniyor. Neredeyse her sokak başında kurulan tezgahlarda her gün binlerce dikenli incir satılıyor.
7.05.2024 Adana
6 sezondur yüzümüz gülmüyor deyip Ali Koç ve İsmail Kartal'a yüklendi: İstifa edin, bu takımdan gidin
6 sezondur yüzümüz gülmüyor deyip Ali Koç ve İsmail Kartal'a yüklendi: İstifa edin, bu takımdan gidin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Puan kaybı sonrası hedefte Ali Koç yönetimi ve İsmail Kartal var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Adana'da yetişiyor! Tek kaşığında 36g protein var, saatlerce tok tutuyor, işte mucize besin
Adana'da yetişiyor! Tek kaşığında 36g protein var, saatlerce tok tutuyor, işte mucize besin Adana'nın bereketli topraklarından birçok mahsul yetişiyor. Pamuktan yer fıstığına kadar üretilen sebze, meyve ve tahıllar sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanına da ihraç ediliyor. Adana'da yetişen baklagil çeşidi her derde deva oluyor. Protein ve vitamin deposu olan bitki özellikle kilo vermek isteyenleri de sevindiriyor. İşte detaylar...
7.05.2024 Adana
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu!
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu! Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi 7 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin çekimlerinin yetişmemesi nedeniyle bu hafta yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Oyuncu Demet Evgar instagram adresinden yaptığı açıklamada bir oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle Bahar dizisine 1 hafta ara verildiğini açıkladı. Evgar, ayrıca dizi çekimlerinin ağır koşullarından dert yandı.
7.05.2024 Yaşam
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı Adana'da üniversite öğrencileri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla Çukurova Üniversitesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
7.05.2024 Adana
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri?
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri? A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta A101'de indirimli ürünler arasında beyaz eşya, mutfak aletleri ve tekstil ürünleri yer alıyor. A101 ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel kataloğu müşterilere özel yayınladı. İşte 9 Mayıs 2024 A101 katalog...
7.05.2024 Ekonomi
Sokak hayvanları ile ilgili düzenleme Mecliste!
Sokak hayvanları ile ilgili düzenleme Mecliste! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemenin TBMM tatile girmeden görüşülmesini beklediğini belirterek "Her kurumun sorumlulukları var. Herkes sorumluluklarını yerine getirecek" dedi.
7.05.2024 Gündem
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor!
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule hattında fiziki ilerleme yüzde 80'nin üzerinde tamamlandığını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne-İstanbul arasını 1 saat 30 dakikaya düşürecek projenin Edirne ayağının haziran ayında bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında?
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında? 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece, birçok kişi ritüeller ve dualarla dileklerini sıraladı. Ünlü astrolog Nilay Dinç Hıdırellez gecesini kaçıranlar için yeni bir tarih verince, Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.05.2024 Yaşam
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak Adana'da üniversite öğrencileri, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gerçekleştirilen çadırlı eylemlerden esinlenerek Çukurova Üniversitesi'nde Filistin-Gazze farkındalık çadırları kurdu. Kampüste yer alan çadır kampında öğrenciler 5 gün boyunca 'farkındalık nöbeti' tutacak.
7.05.2024 Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı?
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı? Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? Başladığı günden bu yana ilgi çeken Bahar dizisi reytginlerde de istediği başarıyı yakaladı. Ancak 7 Mayıs 2024 Show Tv yayın akışında dizinin yeni bölümü yayınlanacağı bilgisine rağmen gazeteci Birsen Altuntaş flaş haberi verdi.
7.05.2024 Yaşam
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor karşısında alınan beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel kurula çevrildi. Kritik kurul öncesi Aziz Yıldırım cephesinden sıcak bir haber var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.