Valilik

Valilik

Son dakika valilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan valilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını valilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.537 valilik haberi bulunmuştur. Tüm valilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yoğun yağış başladı! Dalga dalga yayılıyor, Meteoroloji ve valilik art arda duyurdu, onlarca ilde alarm seviyesine geçildi
Yoğun yağış başladı! Dalga dalga yayılıyor, Meteoroloji ve valilik art arda duyurdu, onlarca ilde alarm seviyesine geçildi Hava dersine dönüyor, Nisan'da sürpriz hava sıcaklık değişiklikleri olacak. Birçok kentte yağışın başlamasının ardından uyarılar art arda geliyor. Yoğun yağış, kuvvetli rüzgar beraber geliyor. Yağış günlerce sürecek. İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...
28.04.2024 Gündem
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak?
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak? 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu gerçekleştirilecek. 28 Nisan Pazar günü trafiğe kapalı yollar Mega kentliler tarafından 8 Nisan İstanbul'da hangi yollar kapalı? sorusu araştırılmaya başladı. Trafiğe kapatılacak yolları Valilik duyurdu. İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı?
28.04.2024 Gündem
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Vatan TV
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere ülkemize resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Adana
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade etmeyeceğiz dedi.
9.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti Türkiye Spor Yazarları Derneği, (TSYD) Başkan Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek yenilenen binanın açılışına davet etti.
27.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarındaki Gabar Dağı bölgesinin, 10-24 Şubat tarihlerinde 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adana'da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı.
6.02.2024 Adana
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi Kar İstanbul'a geldi. Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik vatandaşları yoğun kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Kar yağışı İstanbul'da sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Özellikle Marmara Bölgesi için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler
29.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'da! Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik art arda duyurdu, asıl yağış gece yarısı başlıyor
Yoğun kar yağışı İstanbul'da! Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik art arda duyurdu, asıl yağış gece yarısı başlıyor Kar İstanbul'a geldi. Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik, Bakan Özhaseki ve uzmanlar son dakika uyarılarını vatandaşlara duyurdu. İstanbulluların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Yoğun kar yağışı için saat verildi. Yağışın gece yarısı etkisini artırması bekleniyor. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler
28.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.