Üzümlü

Üzümlü

Son dakika Üzümlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üzümlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üzümlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üzümlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üzümlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 üzümlü haberi bulunmuştur. Tüm üzümlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı?
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı? Prof. Dr. Süleyman Pampal “Bu bölge hassas bir bölge, depremin olduğu bölgenin batısında Malatya fayı olarak bildiğimiz bir fay var, kırılmamış ve aktif faylar bunlar. Yedisu fayı daha önemli, bu fay 7,4 civarında deprem üretmiş bir fay. Zaten biz bu fayı gündeme getiriyorduk, demek ki bu bölgede kırılabilecek ve 7-7,5 arası deprem üretebilecek faylar var.” Açıklamasının ardından Yedisu fayı nerede, kaç km, hangi illerden geçiyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2024 Gündem
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira Faydaları saymakla bitmeyen ve şifa deposu olarak bilinen tescilli Cimin üzümü hasadı başladı. Erzincan ekonomisine katlı sağlayan ve Üzümlü ilçesi bölgesinde yetiştirilen Cimin üzümü, kendine has eşsiz tadıyla sofralık olarak talep görüyor. Türkiye’de sayılı patentli üzümler arasında olan Cimin üzümünün hasadı sürüyor. Erzincan’ın Üzümlü bölgesinde yetişen Cimin üzümü başta Karadeniz bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok iline ulaştırılıyor. Üzümlü ilçesindeki yaklaşık 10 bin dekar alanda yetiştirilen ve yıllık 6 bin tonun üzerinde üzüm üretimi gerçekleştirilen ilçede tatlı hasat sürüyor.
25.09.2023 Yaşam
Kilosu 50 TL! 200 yıldır üretiliyor, hasat başladı
Kilosu 50 TL! 200 yıldır üretiliyor, hasat başladı Erzincan ekonomisine katlı sağlayan Üzümlü ilçesinde yetiştirilen tescilli Cimin Üzümünün hasadı başladı. Sofralık çekirdekli siyah üzüm sınıfındaki tescilli Cimin üzümü yetiştiren Üzümlülü çiftçiler, bu yıl verimin yüksek olmasından mutlu oldu.
2.09.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz Pendik ve Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bayram havası içerisinde sevgi ve muhabbetle 14 Mayıs'a hazırlanıyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı da buradaki kardeşlik, birlik ve beraberlik daha da yüksek olacaktır. 14 Mayıs'taki zaferimizle hizmetlerimize, eserlerimize, eser siyasetimize aynı anlayışla devam edeceğiz" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Bu çorba sıcak günlerde içeni mest ediyor! Gazpacho çorbası evde kolayca hazırlanıp, yudum yudum içiliyor!
Bu çorba sıcak günlerde içeni mest ediyor! Gazpacho çorbası evde kolayca hazırlanıp, yudum yudum içiliyor! Gazpacho çorbası dünyaca kabul görmüş bir çorbadır. Keşfedildiği günden bu yana sıcak günlerde ferahlamak için tercih edilmiştir. Çiğ sebzelerden yapılır ve soğuk servis edilir. Evde yapacağınız Gazpacho çorbasının ana malzemesi domatestir. Aklınızda bulunsun, üzümlü, piyazlı, deniz mahsülleri çeşitleri de vardır. Peki Gazpacho nasıl yapılır?
4.05.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Sinop’ta neler yapılır, ne yenir? 29 maddede ‘yapmadan dönmeyin’ listesi
Sinop’ta neler yapılır, ne yenir? 29 maddede ‘yapmadan dönmeyin’ listesi Yaz tatilinde Sinop’ta neler yapılabileceğini araştıranlar için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün 29 maddede oldukça zengin ‘yapmadan dönmeyin’ listesi ziyaretçilerin önerilerine sunuluyor.
18.07.2022 Kültür Sanat
Jorge Jesus Erol Bulut'un 'üzümlü kekine' acımadı! 4 M.€'luk transfer sürprizi...
Jorge Jesus Erol Bulut'un 'üzümlü kekine' acımadı! 4 M.€'luk transfer sürprizi... Erol Bulut döneminde oynadığı futbolla parmak ısırtan hatta Fenerbahçe taraftarlarınca 'üzümlü kekimiz' yakıştırmaları alan yıldız orta sahanın 4 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında İtalya'ya gideceği ortaya çıktı. İşte sarı lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
9.06.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus geldi Erol Bulut'un prensi 'bana güle güle' dedi! Mesut, Ozan derken ikinci ayrılık...
Jorge Jesus geldi Erol Bulut'un prensi 'bana güle güle' dedi! Mesut, Ozan derken ikinci ayrılık... Sözleşmesi biten Jose Sosa'ya güle güle diyen Fenerbahçe'de ikinci ayrılık kapıya dayandı. Erol Bulut döneminde oynadığı futbolla taraftarlardan 'üzümlü kek' yakıştırmaları alan yıldız oyuncunun Bologna'ya transfer olacağı öğrenilirken, Hull City'in sahibi olan Acun Ilıcalı'nın da milli orta sahanın peşinde olduğu bildirildi.
1.06.2022 Fenerbahçe
Erol Bulut'un '1' numaralı prensi taraftarların üzümlü kekiydi! F.Bahçe'de flaş ayrılık
Erol Bulut'un '1' numaralı prensi taraftarların üzümlü kekiydi! F.Bahçe'de flaş ayrılık Erol Bulut döneminde oynadığı futbol ve attığı gollerle Avrupa devlerinin transfer listesine giren, fakat daha sonra Pereira ile İsmail Kartal'ın gelişiyle yedek kulübesine hapsolan tecrübeli orta sahanın Serie A ekiplerinden Bologna ile flört halinde olduğu öğrenildi.
21.05.2022 Fenerbahçe
Taraftarların 'üzümlü kekiydi!' Ağlayarak oyundan çıktı sakatlanan bölgesi yürekleri rahatlattı
Taraftarların 'üzümlü kekiydi!' Ağlayarak oyundan çıktı sakatlanan bölgesi yürekleri rahatlattı Dün akşam Göztepe maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Szalai'ye bırakan Pelkas'ın tribünlerden alkış toplaması dikkat çekti. Taraftarların 'üzümlü kekimiz' yakıştırmaları yaptığı Yunanlı yıldızın "sağ ayağında plantar fasya yırtığının" görülmesi ise kötü senaryoları akıllardan çıkardı.
17.04.2022 Fenerbahçe
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Erzincan-Erzurum karayolunda, yolcu otobüsünün şarampole devrilip yan yattığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.
27.03.2022 Gündem
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kırgızistan’daki Ahıskalı Türklerin milli politikada yer almaları ve mecliste Ahıskalı Türk toplumunu temsil etmelerinin önem arz ettiğini bildirdi.
22.03.2022 Siyaset
Arda'nın Mutfağı 129. bölüm fragmanı yayında!
Arda'nın Mutfağı 129. bölüm fragmanı yayında! Programın bu bölümünde Bademli Tavuk, Zerdeçallı Pilav ve Üzümlü Çörek tarifleri ekrana gelecek.
31.01.2022 Televizyon
Bakan Çavuşoğlu: Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne Türkiye'de yalnız bırakırız
Bakan Çavuşoğlu: Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne Türkiye'de yalnız bırakırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ahıska Türklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "3 bine yakın Ahıskalı soydaşımız, Türklerin Anadolu'daki ilk yurtlarından olan Bitlis Ahlat'a ve Erzincan Üzümlü'ye yerleştirildi. Çünkü Cumhurbaşkanı'mızın bu yöndeki talimatı son derece nettir. Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne de Türkiye'de yalnız bırakırız" dedi.
10.12.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne Türkiye'de yalnız bırakırız
Bakan Çavuşoğlu: Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne Türkiye'de yalnız bırakırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ahıska Türklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "3 bine yakın Ahıskalı soydaşımız, Türklerin Anadolu'daki ilk yurtlarından olan Bitlis Ahlat'a ve Erzincan Üzümlü'ye yerleştirildi. Çünkü Cumhurbaşkanı'mızın bu yöndeki talimatı son derece nettir. Ahıska Türklerini ne yurt dışında ne de Türkiye'de yalnız bırakırız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Çifte cinayet zanlısına film gibi operasyon! 'Teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince...
Çifte cinayet zanlısına film gibi operasyon! 'Teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince... Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince polisin balkona itfaiye merdiveni ile çıkarak yaptığı operasyonla yakalandı.
1.09.2021 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Köylüler istedi, Erzincan'da yapıldı
Türkiye'de bir ilk! Köylüler istedi, Erzincan'da yapıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, yaban hayatını korumak ve yaban hayvanlarından kaynaklanan trafik kazalarının önüne geçebilmek için Erzincan'da yapılan "Ekolojik Üst Geçit" besicilerin güvenli geçiş rotası oldu.
8.08.2021 Ekonomi
Korkunç kaza! 2 yaşındaki Eren feci şekilde can verdi
Korkunç kaza! 2 yaşındaki Eren feci şekilde can verdi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yol kenarında oynayan 2 yaşındaki Eren Kapçak, iddiaya göre freni boşalan minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.
1.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Üzümlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üzümlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.