Uzatma

Uzatma

Son dakika uzatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.333 uzatma haberi bulunmuştur. Tüm uzatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelenin normal süresini sarı - lacivertliler 1-0 önde kapatarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında da 1-0'lık skor bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Yunan ekibi yarı finale yükseldi. Maç sonu İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.04.2024 İddaa
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Manchester City'e 4-3 üstünlük kuran Real Madrid ve sahasında ağırladığı Arsenal'i 1-0 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) son rakibi Yunanistan'ı eleyen Gürcistan oldu.
26.03.2024 Futbol
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Al Nassr ile Al Ain karşı karşıya gelmişti. 1-0 rövanşında 90 dakikayı 3-2 üstün tamamlayan Al Nassr, müsabakayı uzatmalara ve penaltılara götürmüştü ancak elenmekten kurtulamamıştı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı gol, görenleri şaşkına çevirmişti. Al-Nassr'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından taraftarlar hedef tahtasına Portekizli yıldızı koydu.
13.03.2024 Futbol
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı D Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Al Nassr, sahasında Al Ain'i konuk etti. Karşılaşmaya Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo damga vurdu. Mücadele 2-2 devam ederken 61'nci dakikada ceza sahasında topla buluşan Portekizli yıldız, boş kaleye gol atamadı. Futbolseverlerin şaşkınlıkla izlediği pozisyon sonrası Ronaldo büyük üzüntü yaşadı.
12.03.2024 Futbol
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Hikmet Karaman: Galibiyete alışkanlık yapacak bir başlangıç yaptık
Hikmet Karaman: Galibiyete alışkanlık yapacak bir başlangıç yaptık Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fatih Karagümrük maçı sonrası, "Bu 3 puanla birlikte en azından galibiyete alışkanlık yapacak bir başlangıç yaptık” dedi.
5.03.2024 Adana
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Saçları uzatan karışımı 1 gece bekletin: 1 ayda karış karış uzuyor!
Saçları uzatan karışımı 1 gece bekletin: 1 ayda karış karış uzuyor! Saç problemleri çeşitli nedenlerle ortaya çıkabiliyor. Ancak saç uzatmanın belli başlı formülü yok. Eskiler saç uzatan etkili karışımı doğanın mucizevi bitkileriyle hazırlıyorlardı. İşte 1 ayda karış karış saç uzatan o yöntem.
20.02.2024 Yaşam
Galatasaray, Köhn transferini resmen duyurdu
Galatasaray, Köhn transferini resmen duyurdu Galatasaray, Almanya'nın Hannover 96 takımından 25 yaşındaki sol bek oyuncu Derrick Köhn'ü kadrosuna kattığını açıkladı.
8.02.2024 Futbol
Tüm Maçlar Uzatmalarda Geldi 76 Bin TL Kazandı!
Tüm Maçlar Uzatmalarda Geldi 76 Bin TL Kazandı! Misli kazandırmaya devam ediyor. Salı bültenindeki karşılaşmalardan kombine kupon oluşturan bir Misli üyesi uzatmalarda atılan gollerle tam 76 bin 600 lira kazandı.
31.01.2024 İddaa
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi Galatasaray yönetimi, orta sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle başarılarda büyük pay sahibi olan Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Deneyimli futbolcunun mukavele süresi ve kazanacağı yıllık ücret belli oldu.
28.01.2024 Şampiy10
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi 1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi Milyonlarca emekli ve çalışan bekliyordu. Ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşandı. Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ve kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte son dakika gelişmelerinin detayları...
15.01.2024 Çalışma Hayatı
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin' Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi usta kalemler değerlendirdi. Milliyet'in duayen ismi Bilal Meşe, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna hayran kaldı.
14.01.2024 Şampiy10
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı!
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı! Misli üyeleri yeni yılda da Süper Oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi Real Madrid ile Atletico Madrid arasında İspanya Süper Kupası yarı final mücadelesine ilk yarı skor tahmininde bulundu. Aynı zamanda, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
11.01.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Uzatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.