Üst Kurul

Üst Kurul

Son dakika üst kurul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üst kurul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üst kurul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üst Kurul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üst kurul gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.248 üst kurul haberi bulunmuştur. Tüm üst kurul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan önemli toplantı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan önemli toplantı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yarın yapacağı toplantıda 31 binin üzerinde şikayet gelen "Kızıl Goncalar" adlı dizi başta olmak üzere futbol yayınları ve haber programlarını görüşecek.
27.12.2023 Gündem
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin, "Vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır" dedi.
21.12.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, vatandaşları yanlış bilgilendiren, şiddet ortamına sevk eden spor programları hakkında gerekli yaptırımların uygulanacağını açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı?
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı? Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin kimdir, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Çanakkale Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 5 kişi, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
1.02.2023 Gündem
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi. Başkan Vekili ise Orhan Karadaş oldu.
25.01.2023 Gündem
RTÜK’ten şiddet içerikli yayınlara son uyarı!
RTÜK’ten şiddet içerikli yayınlara son uyarı! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) yapılan açıklamada, "Bugüne kadar genel izleyici kategorisinde görülen ve özel bir uyarıcı akıllı işaret kullanılmayan haberlerde, son zamanlarda şiddet görüntülerinin sıklıkla yer alması, ne yazık ki ailece izlenen bültenlerde, şiddet görüntülerini içeren haberlerin ağırlık kazanması yeni bir düzenlemeyi zorunlu kılmıştır" denildi.
4.07.2022 Gündem
RTÜK'ten iki internet sitesine erişim engeli getirilmesine ilişkin açıklama
RTÜK'ten iki internet sitesine erişim engeli getirilmesine ilişkin açıklama Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın lisansı olmadan yayın yapan DW ve VOA internet sitelerine erişim engeli getirilmesine ilişkin, sitelerin yasalar gereği Türkiye’de şirketlerini kurup lisans alma süreçlerini başlatmaları durumunda erişim engelleme sürecinin sona erdirilmesi için yargı mercilerinden talepte bulunulacağı belirtildi.
1.07.2022 Gündem
4/1-a, 4/1-b, 4/1-c kapsamında aylık alanları kapsıyor! Yüzde 7,5 kesinti...
4/1-a, 4/1-b, 4/1-c kapsamında aylık alanları kapsıyor! Yüzde 7,5 kesinti... SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden maaş alanları ilgilendiriyor. Pek çok kişi farkında değil. Çalışanın kazancından yüzde 7.5 kesinti yapılıyor. Uzun süre çalışma hayatı devam edenler ne zaman emekli olacaklarını ve emekli olduklarında ne kadar emekli maaşı alacaklarını merak ediyor. Ancak yaşanan süreç çoğu zaman emekli aylığı ile geçinebilmeyi mümkün kılmıyor. Bu durumda emekliler, özellikle nispeten daha genç yaşta emekli olanlar çalışmaya devam etmek istiyor. Bu durumda da, 'Acaba emekli aylığım kesilir mi?" sorusu akıllara geliyor. Çalışan emeklilerin aylığı hangi durumlarda kesilir? İşte emeklilikten sonra çalışmayı düşünenler için yol haritası...
11.05.2022 Çalışan Hakları
RTÜK 20 uzman yardımcısı alacak
RTÜK 20 uzman yardımcısı alacak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sınavla 20 "Üst Kurul Uzman Yardımcısı" alacak.
17.04.2022 Personel Alımı
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi’nin 700 bin kadına ulaşmayı hedeflediği açıklandı.
1.04.2022 Ekonomi
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
RTÜK'ten gazeteci Kabaş'ın sözlerine inceleme
RTÜK'ten gazeteci Kabaş'ın sözlerine inceleme Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.
22.01.2022 Gündem
RTÜK’ten TELE 1 yayın kuruluşunda inceleme kararı
RTÜK’ten TELE 1 yayın kuruluşunda inceleme kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TELE 1 yayın kuruluşunda Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerine ilişkin inceleme kararı alındığını belirtti.
21.01.2022 Gündem
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
Konuşanlar bitti mi, yayından kaldırıldı mı? RTÜK'ten flaş açıklama!
Konuşanlar bitti mi, yayından kaldırıldı mı? RTÜK'ten flaş açıklama! Konuşanlar yayından kaldırıldı mı, bitti mi? RTÜK 'Konuşanlar' isimli programda geçen diyaloglar nedeniyle geçtiğimiz günlerde program hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, incelemeyi “Bir sürü kanal ve programda olduğu gibi 'İnceleme başlattık.” İfadeleriyle duyurdu.
15.12.2021 Televizyon
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
Hasan Can Kaya'ya şok! RTÜK Başkanı sosyal medyadan duyurdu...
Hasan Can Kaya'ya şok! RTÜK Başkanı sosyal medyadan duyurdu... Radyo ve Televizyon Üst Kurulu 'Konuşanlar' isimli programda geçen diyaloglar nedeniyle hareke geçti.
8.12.2021 Magazin
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
RTÜK gündüz kuşağı programları için harekete geçti!
RTÜK gündüz kuşağı programları için harekete geçti! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeleri, gündüz kuşağı programlarına yönelik artan şikayetleri görüşmek için 7 televizyon kanalının genel müdürleriyle bir araya geldi.
3.11.2021 Televizyon
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı.
27.10.2021 Gündem
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Üst Kurul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üst kurul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.