Umut Yolculuğu

Umut Yolculuğu

Son dakika Umut yolculuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut yolculuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut yolculuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Yolculuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut yolculuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 umut yolculuğu haberi bulunmuştur. Tüm umut yolculuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son nefesinde bile kemanına sarılmış!
Son nefesinde bile kemanına sarılmış! Yeni bir hayat için ‘umut yolculuğuna’ çıkan genç kemancı Barış Yazgı, Midilli açıklarında batan teknede hayatını kaybetti. Belçika’ya gitmeye çalışan Siirtli Barış’ın cesedi keman kutusuna sarılmış halde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Cana’nın umut yolculuğu
Cana’nın umut yolculuğu Suriye’de yüzünün tamamı yanan 3 yaşındaki Cana’nın yüz ameliyatı gerçekleştirildi.
2.08.2016 Yaşam
400 Somalili göçmen Akdeniz'i geçerken boğuldu
400 Somalili göçmen Akdeniz'i geçerken boğuldu Afrika'dan Avrupa'ya uzanan bir umut yolculuğu denizde acı ile sona erdi. Mısır'dan İtalya'ya ulaşmaya çalışan 400'e yakın çoğu Somalili göçmen Akdeniz'de boğularak hayatını kaybetti.
18.04.2016 Dünya
Umut yolculuğunda 521 hayat sonlandı
Umut yolculuğunda 521 hayat sonlandı Güvenlik önlemleri hiçe sayılarak Türkiye kara sularından başlayan umut yolculuklarında son 3 yıldaki 3 bin 488 olayda, 521 kaçak göçmen hayatını kaybetti.
7.04.2016 Yaşam
Facebook üzerinden satmışlar!
Facebook üzerinden satmışlar! Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek isteyen mültecilere Facebook üzerinden umut yolculuğunun pazarlandığı ortaya çıktı.
2.04.2016 Yaşam
Kader adası
Kader adası Türkiye ile AB arasındaki geri kabul anlaşmasının ardından Ege sularını aşıp Sakız’a giden mülteciler tel örgüler arkasındaki kampta akıbetlerini bekliyor
29.09.2021 Gündem
AB’yle göçmen konusu görüşülürken Ege’de mülteci yoğunluğu yaşandı
AB’yle göçmen konusu görüşülürken Ege’de mülteci yoğunluğu yaşandı EGE Denizi’ndeki umut yolculuğu, AB ile Türkiye arasında anlaşmayla sonuçlanan ’göçmen’ zirvesinin görüşüldüğü o anların öncesi ve sonrasında da yoğun bir şekilde sürdü. Türkiye kıyılarından onlarca botla çok sayıda mülteci, belki son fırsat olabilir düşüncesiyle Yunan adalarına akın etti.
29.09.2021 Gündem
Umut yolculuğuna mırrasız çıkmadı!
Umut yolculuğuna mırrasız çıkmadı! Ege’de TCSG Umut gemisi personelince Çeşme açıklarında durdurulan lastik bottaki 65 yaşındaki Murray Berro, boynuna astığı içi mırra (bir tür acı kahve) dolu pet şişeyle ilgi odağı oldu...
29.09.2021 Gündem
Umutlar yine boğuldu
Umutlar yine boğuldu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen mültecilerin bulunduğu tekne battı. 18’i çocuk 39 göçmenin cesetleri Ayvacık sahiline vurdu.
29.09.2021 Gündem
Küçük Alima’ya müjdeli haber
Küçük Alima’ya müjdeli haber Umut yolculuğu için İzmir’e gelen ancak tüberkülozdan ölen Tamfu’nun taşıdığı HIV virüsünün bebeğine geçmediği ortaya çıktı.
29.01.2016 Yaşam
Komşuya Nobel kampanyası
Komşuya Nobel kampanyası Avrupa’ya umut yolculuğuna çıkan sığınmacıların geçiş noktası olarak kullandıkları Yunan adalarının Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilmesi için imza kampanyası başlattı.
24.01.2016 Dünya
Umut yolculuğunda yaşanan can pazarı
Umut yolculuğunda yaşanan can pazarı Bodrum’dan çıkılan umut yolculuğunda önce motor arızası yaşayan, ardından botları patlayan ve bir kısmı denize düşen sığınmacıların yaşadığı can pazarı, görüntülendi...
20.12.2015 Yaşam
Suriyeli babanın en zor anı
Suriyeli babanın en zor anı Ülkesi Suriye’den, çocuklarına daha iyi bir yaşam sunabilmek için İzmir üzerinden Avrupa ülkelerine geçmek üzere çıktığı ’umut yolculuğu’nda teknenin batması sonucu eşi ve en küçüğü 20 günlük, en büyüğü 9 yaşında olan 7 çocuğunu kaybeden Ali Alsaho, cesetlerine ulaşılan 4 çocuğunun cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’ndan aldı...
16.12.2015 Yaşam
En acı veda!
En acı veda! Ülkesi Suriye’den, çocuklarına daha iyi bir yaşam sunabilmek için İzmir üzerinden Avrupa ülkelerine geçmek üzere çıktığı ’umut yolculuğu’nda teknenin batması sonucu eşi ve en küçüğü 20 günlük, en büyüğü 9 yaşında olan 7 çocuğunu kaybeden Ali Alsaho, cesetlerine ulaşılan 4 çocuğunun cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’ndan aldı...
16.12.2015 Yaşam
Midilli’de insanlık direniyor
Midilli’de insanlık direniyor Umut yolculuğunda tekneleri batan mültecilerin yardımına Midilli Adası’ndaki Yunan gönüllüler koştu.
29.11.2015 Dünya
Umut yolculuğunda 6 çocuk öldü
Umut yolculuğunda 6 çocuk öldü Yunanistan’a geçmek isteyen Suriyeliler’in bulunduğu kaçak tekneler alabora oldu. Ayvacık’ta 4, Bodrum’da ise 2 çocuk karanlık sularda hayata gözlerini yumdu
29.09.2021 Gündem
Kaçakları taşıyan tekne battı: 2 çocuk öldü
Kaçakları taşıyan tekne battı: 2 çocuk öldü MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, yasadışı yollardan Yunanistan’a geçmek isteyen Suriye uyruklu kaçakların bulunduğu tekne olumsuz hava koşulları nedeniyle battı. Sahil güvenlik ekipleri 15 kaçağı kurtarırken, 2 çocuk hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Yalın ayakla umut yolculuğu
Yalın ayakla umut yolculuğu Bodrum Torba Kavşağı yakında devriye görevi yapan motosikletli polis timleri, gruplar halinde kente yaya girmek isteyen 4’ü Myanmar, diğerleri Pakistanlı 23 kaçağı yakaladı...
25.11.2015 Yaşam
Yeni hayat umudu Ege’ye gömüldü!
Yeni hayat umudu Ege’ye gömüldü! Irak Ninova’da yaşarken IŞİD’den kaçan iki Süryani aile, Türkiye’den Kos’a giderken Ege Denizi’nde botları alabora oldu... Yarım mil kala denize düşen Marooki ailesinin tümü hayatını kaybetti. Yedi kişiyi ise Yunan Sahil Güvenlik askerleri kurtardı.
29.09.2021 Gündem
Midilli’ye 3 saatte 50 şişme bot ulaştı
Midilli’ye 3 saatte 50 şişme bot ulaştı Sığınmacıların geçiş noktası olarak kullandığı Yunanistan’ın Midilli Adası’na dün saat 09.00 ile 12.00 arasında 50 şişme bot ulaştı, karaya ayak basanlar sevinçten ağladı
29.09.2021 Gündem
35 liraya ölüm satıyorlar
35 liraya ölüm satıyorlar Mültecilerin umut yolculuğu, suda batan sahte can yelekleri yüzünden ölüm yolculuğuna döndü. Sahteciler, 'şiş görünsün' diye yelekleri kıymık süngerle doldurdu.
7.10.2015 Yaşam
Ege’de umut yolculuğu yine acı bitti: 2 ölü, 11 kayıp
Ege’de umut yolculuğu yine acı bitti: 2 ölü, 11 kayıp BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’nden Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 60 umut yolcusunun içinde bulunduğu lastik bot battı, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri kurtarma çalışması başlattı.
29.09.2021 Gündem
Liderlere 4 çağrı
Liderlere 4 çağrı 1- Teröre karşı tüm siyasi partiler omuz omuza versin, açıklama yapsın 2- Nezaket içinde olalım...
29.09.2021 Gündem
135 kişi para toplayıp bu tekneyi aldılar...
135 kişi para toplayıp bu tekneyi aldılar... Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşanan tekne faciasına rağmen bugün 14 metrelik günübirlik tur teknesine doluşan 135 Suriyeli, öğle saatlerinde Rodos Adası’na ulaştı. Kaçaklar, turistlerin şaşkın bakışları arasında plaja çıktı.
29.09.2021 Gündem
Midilli'de büyük dram
Midilli'de büyük dram YUNANİSTAN’ın Midilli Adası, turizmin en hareketli olduğu bugünlerde sayıları 10 bine yaklaşan kaçak göçmenlerin oluşturduğu trajik görüntüler nedeniyle, tarihinin en büyük insanlık dramına tanıklık ediyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umut Yolculuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut yolculuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.