Ümit Kocasakal

Ümit Kocasakal

Son dakika ümit kocasakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit kocasakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit kocasakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Kocasakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit kocasakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 ümit kocasakal haberi bulunmuştur. Tüm ümit kocasakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocasakal'ın CHP'den ihraç edilmesi tepki çekti
Kocasakal'ın CHP'den ihraç edilmesi tepki çekti Cumhuriyet Halk Partisi'nin televizyon programına çıkmasından dolayı Prof. Dr. Ümit Kocasakal'ın partiden ihraç etmesi tepki çekti.
3.04.2020 Siyaset
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku!
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku! CHP İstanbul İl Başkanlığı, CNN Türk kanalında programa katılan parti üyesi Ümit Kocasakal ile İrem Çiçek’i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
14.02.2020 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan CHP'nin 36. Olağan Kurultayında genel başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi.
3.02.2018 Siyaset
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce...
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce... CHP'nin 36. Olağan Kurultayı başladı. Teması "Adalet ve Cesaret" olarak belirlenen kurultayda Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce yarışacak. Öte yandan 165 delegenin oyunu alan İnce'nin listesinde mükerrer oy tespit edildiği iddia edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devreye girmesi sonrasında Muharrem İnce'nin resmen aday olduğu belirtildi.
3.02.2018 Siyaset
AK Parti, CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı
AK Parti, CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı AK Parti CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı. CHP'nin 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat'ta gerçekleşecek.
3.02.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’nu zorlayacak kurultay planı
Kılıçdaroğlu’nu zorlayacak kurultay planı CHP’de 36. Olağan kurultay heyecanı yaşanırken başkanlık için adaylığını açıklayan Muharrem İnce’nin sürpriz planı kurultayda Kılıçdaroğlu’nu zorlayabilir. İki gün önce başbaşa görüşen İnce ve Kılıçdaroğlu, Cumartesi için kolları sıvadı. Kılıçdaroğlu, 81 il başkanının acil toplantıya çağırırken İnce’de tek tek delegeleri arayarak ‘dayanın’ dedi. Ayrıca İnce’nin büyük sürprizi de var. Adaylığını açıklayan diğer isimler İnce lehine çekilerek Kılıçdaroğlu’nu yarışta zorlayacak.
2.02.2018 Siyaset
CHP'de dikkat çeken görüşme iki isim biraraya geldi
CHP'de dikkat çeken görüşme iki isim biraraya geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde Genel Başkanlığı adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile görüşme gerçekleştiriyor.
31.01.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha! Büyük sürpriz
Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha! Büyük sürpriz Eski CHP İstanbul Ümraniye İlçe Başkanı Çabuk, 3-4 Şubat'ta yapılacak kurultayda genel başkan aday adayı olacağını açıkladı
29.01.2018 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'na 3. rakip
Kemal Kılıçdaroğlu'na 3. rakip Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Daha önce de Yalova milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal CHP genel başkanlığı için adaylıklarını açıklamışlardı.
25.01.2018 Gündem
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'mankafa' eleştirisi
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'mankafa' eleştirisi CHP Genel Başkanlığına aday olan Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Ben kendime mankafa dedirtmem" dedi.
24.01.2018 Siyaset
Muharrem İnce CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
Muharrem İnce CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Daha önce de Ümit Kocasakal adaylığını açıklamıştı.
22.01.2018 Siyaset
CHP'de Muharrem İnce de açıkladı
CHP'de Muharrem İnce de açıkladı CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP genel başkanlığı için adaylığını, Ankara'da 22 Ocak Pazartesi günü saat 12.00de düzenleyeceği toplantıyla duyuracağını söyledi.
18.01.2018 Siyaset
Adaylığını resmen açıkladı
Adaylığını resmen açıkladı Ümit Kocasakal ile Muharrem İnce, 3-4 Şubat’ta yapılacak CHP Kurultayı’nda Kılıçdaroğlu’na rakip olacağı konuşuluyordu. Eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapacağı 36. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı
17.01.2018 Siyaset
'Kocasakal, CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak' iddiası
'Kocasakal, CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak' iddiası Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Ümit Kocasakal'ın 17 Ocak Çarşamba günü CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayacağı iddia edildi.
15.01.2018 Siyaset
Adalet Yürüyüşü için sert sözler: 'Atatürk düşmanlarıyla yürümem'
Adalet Yürüyüşü için sert sözler: 'Atatürk düşmanlarıyla yürümem' Eski İstanbul Barosu Başkanı ve akademisyen Ümit Kocasakal Adalet Yürüyüşü'ne dair eleştirilerde bulundu. 'Ben bu ülkenin bölünmez bütünlüğüyle sorunu olanlarla, Cumhuriyetle ve Atatürk'le sorunu olanlarla, emperyalizmin işbirlikçiliğini yapanlarla yürümem' dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte İstanbul Barosu'nun yeni başkanı!
İşte İstanbul Barosu'nun yeni başkanı! İstanbul Barosu Başkanlığına Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubunun adayı avukat Mehmet Durakoğlu seçildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Barosu seçimlerinde gerginlik
İstanbul Barosu seçimlerinde gerginlik İstanbul Barosu Genel Kurulu’nda başkanlık seçimi oy verme işlemleri devam ederken gerginlik yaşandı.
29.09.2021 Gündem
‘15 Temmuz tiyatro miyatro değildir’
‘15 Temmuz tiyatro miyatro değildir’ İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal, 15 Temmuz’un arkasında ABD olduğunu gerçek bir darbe girişiminde bulunulduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
İstanbul Barosu Genel Kurul toplantısında yumruklar konuştu
İstanbul Barosu Genel Kurul toplantısında yumruklar konuştu Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Barosu Genel Kurulu'nda yumruklar konuştu.
29.09.2021 Gündem
Kocasakal'dan flaş karar
Kocasakal'dan flaş karar İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal 23 Ekim'de yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de genel başkanlık yarışı devam mı ediyor?
CHP'de genel başkanlık yarışı devam mı ediyor? CHP'nin genel kurultayının üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen genel başkan olmayı düşünen isimlerin çalışmaları kulislere yansıyor.
29.09.2021 Gündem
Kocasakal'dan adaylık açıklaması
Kocasakal'dan adaylık açıklaması İstanbul Barosu Başkanı Doç...
29.09.2021 Gündem
MHP'den ünlülere çağrı
MHP'den ünlülere çağrı MHP İzmir il yönetimi, artan terörü lanetlemek ve şehitler konusundaki duyarlılığı artırmak için ünlü isimlere sosyal medyadan çağrıda bulunacak...
29.09.2021 Gündem
Yarsuvat ile Yıldırım bir araya geliyor
Yarsuvat ile Yıldırım bir araya geliyor Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım nihayet bir araya geliyor
4.05.2015 Galatasaray
İstanbul’da olağanüstü önlem! İşte kapalı olan yollar
İstanbul’da olağanüstü önlem! İşte kapalı olan yollar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, İstanbul Valiliği yine Taksim’e yürüyüşü yasaklarken gözler de kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan ve 3 Nisan’da yürürlüğe giren İç Güvenlik Yasası’na çevrildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Kocasakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit kocasakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.