Ulusoy

Ulusoy

Son dakika Ulusoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ulusoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ulusoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulusoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulusoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.865 ulusoy haberi bulunmuştur. Tüm ulusoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldı
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldı Almanya'da 14 Haziran'da start alacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi elit hakemler kategorisinde yer alan Halil Umut Meler ve ekibi, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'nda yer aldı.
14.05.2024 Süper Lig
Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken Çağatay Ulusoy yorumu!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken Çağatay Ulusoy yorumu! Güne dans ederek başladığını vurgulayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi’nin yeni reklam kampanyasında ettiği dans hakkında konuştu. Tatlıtuğ, “Güne dans ederek başlıyorum. Yıllar önce de bir müzikal yapmıştım. Dans etmek beni heyecanlandırdı” dedi.
1.05.2024 Magazin
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadelenini VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.
26.04.2024 Galatasaray
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Milan’ın, Slavia Prag’ı konuk edeceği mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
5.03.2024 Süper Lig
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor Yapay zekâ destekli sosyal bilgi yarışmaları ve kelime oyunlarına odaklanan oyun şirketi NBL Games, tohum yatırım turunu tamamlayarak ABD pazarına açılmaya hazırlandığını duyurdu.
29.02.2024 Yaşam
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
9.02.2024 Gündem
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
MHP, 55 adayını daha açıkladı!
MHP, 55 adayını daha açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yerel seçim hazırlıkları sürüyor! MHP, 8 il 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçede 55 adayını daha açıkladı.
11.01.2024 Gündem
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
11.01.2024 Galatasaray
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında oynanacak Sivasspor-Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu
11.01.2024 Galatasaray
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu Atatürk 1881 – 1919 filmi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle işaret diline çevrilmiş formatıyla işitme engellilerle buluştu.
7.12.2023 Vitrin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ive Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ismini duyunca yaptığı hareketle şaşırttı.
27.11.2023 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ulusoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulusoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.