Uluslararası Af Örgütü

Uluslararası Af Örgütü

Son dakika Uluslararası Af Örgütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Af Örgütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Af Örgütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Af Örgütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası af örgütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 uluslararası af örgütü haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası af örgütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti Ailesiyle sorunları olan Taiba Alali isimli kadın, 2017 yılında memleketi Irak’tan kaçarak Türkiye’ye geldi ve burada bir hayat kurdu. Suriyeli erkek arkadaşıyla evlenme planları yapmaya başlayan Alali, ülkesinin milli takımını desteklemek için maça gittiğinde bunun sonu olacağından habersizdi. Cinayeti işleyen de cinayetteki Türkiye detayı da kan dondurdu.
4.02.2023 Dünya
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı Myanmar’ın Kaçin eyaletinde ayrılıkçı Kaçin Bağımsızlık Ordusu’nun (KIA) kuruluşunun 62’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konsere ordu tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı bildirildi.
24.10.2022 Dünya
Uluslararası Af Örgütü’nden Ukrayna özrü
Uluslararası Af Örgütü’nden Ukrayna özrü Uluslararası Af Örgütü, Ukrayna'nın savaş taktiklerinin sivilleri tehlikeye attığını ve uluslararası hukuku ihlal ettiğini ileri süren raporu nedeniyle özür diledi.
7.08.2022 Dünya
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç...
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç... Ukrayna savaşı başladığı ilk günden itibaren Rusya'ya bir çok yaptırım uygulayan Avrupa Birliği Putin'in ülkesini zengin etti. Rusya, Ukrayna savaşının ilk 100 gününde fosil yakıt satışından 98 milyar dolar gelir elde etti. Moskova’yı zengin eden bir numaralı müşteri, yaptırımlarda başı çeken Avrupa Birliği oldu.
14.06.2022 Dünya
İsveç ve Finlandiya ile kritik NATO görüşmesi sonrası İbrahim Kalın'dan açıklama
İsveç ve Finlandiya ile kritik NATO görüşmesi sonrası İbrahim Kalın'dan açıklama Türkiye heyetinin, İsveç ve Finlandiya heyetleri ile NATO'ya üyelik başvurularına ilişkin istişarelerde bulunmak üzere gerçekleştirdiği toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Kalın konuşmasında Türkiye'nin güvenlik kaygıları somut adımlarla karşılık bulmazsa sürecin ilerlemeyeceğini çok net şekilde ilettiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın bu sürecin başından itibaren verdiği mesajları, çizdiği çerçeveyi esas alarak muhataplarımıza bu konudaki beklentilerimizin son derece somut olduğunu ifade ettik" diye konuştu.
25.05.2022 Gündem
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman?
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman? Annelerimizin özel günü Türkiye'de her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Bu özel günde annelerini mutlu etmek isteyenler hediye seçimi yapmaya başlarken, gönderecekleri mesajlar için de araştırmaya yapmayı sürdürüyor. Peki, Anneler Günü ne zaman? 8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü?
7.05.2022 Gündem
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Kremlin Sözcüsü Peskov: ABD, Rusya'ya ekonomik savaş ilan etti
Kremlin Sözcüsü Peskov: ABD, Rusya'ya ekonomik savaş ilan etti  Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD’nin son aldığı yaptırım kararlarına ilişkin, “ABD, Rusya'ya ekonomik savaş ilan etti” dedi.
9.03.2022 Dünya
Uluslararası Af Örgütü: Hava saldırısında ekmek ve yiyecek kuyruğundaki siviller öldü
Uluslararası Af Örgütü: Hava saldırısında ekmek ve yiyecek kuyruğundaki siviller öldü Uluslararası Af Örgütü, Ukrayna'daki savaşla ilgili yürüttükleri soruşturma kapsamında 3 Mart Perşembe günü Çernigiv'de ekmek ve yiyecek kuyruğuna girmiş sivillerin bulunduğu küçük meydana arka arkaya 8 bombanın bırakıldığını belirterek bu saldırı sonucunda 47 kişinin hayatlarını kaybettiklerini doğruladı. Örgüt, bu olayın bir savaş suçu olduğunu vurguladı.
9.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay Hindistan'da iğrenç olay. Hindistan'da aralarında gazeteci, araştırmacı ve sanatçıların da bulunduğu onlarca Müslüman kadın geçtiğimiz aylarda kendilerini internet üzerinden sahte açık artırmalarda satışa sunulduklarını gördü. Bu akılalmaz uygulama aylar süren mücadelenin ardından kaldırıldı.
4.01.2022 Dünya
ABD 2'si İsrailli 4 şirketi kara listeye aldı
ABD 2'si İsrailli 4 şirketi kara listeye aldı ABD yönetimi, aralarında İsrail merkezli teknoloji firmaları NSO Group ve Candiru'nun da olduğu 4 şirketi, yabancı ülkelere casus yazılım sattıkları gerekçesiyle kara listeye aldı.
3.11.2021 Dünya
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu...
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu... Afganistan'da Taliban’ın müziği yasaklaması üzerine gelecekleri tehlikeye giren Afganistan Ulusal Müzik Enstitüsü’nün aralarında kadın öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu 101 üyesi, Katar elçiliğinin yardımıyla ülkeden ayrılmayı başardı. Önceki akşam Doha’ya varan ekip Portekiz’e gidecek.
6.10.2021 Dünya
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar...
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar... Taliban'ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. BM’ye sunulan bir rapora göre Taliban, eski Kabil hükümeti veya NATO güçleri için çalışmış kişilere yönelik ‘insan avı’ başlattı.
21.08.2021 Dünya
Dünya şokta! Casus yazılımdan 'prensesler' çıktı
Dünya şokta! Casus yazılımdan 'prensesler' çıktı İsrailli NSO şirketi tarafından geliştirilen casus yazılım Pegasus ile hedef alınan isimler arasında iki Dubai prensesinin de olduğu açıklandı. Şirket, Pegasus yazılımıyla ilgili eleştirileri, "alkollü araç kullanırken kaza yapılınca şoförü değil araba üreticilerini suçlamaya" benzetti
22.07.2021 Dünya
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Microsoft, Türkiye de dahil olmak üzere 'casus yazılımları' engelledi!
Microsoft, Türkiye de dahil olmak üzere 'casus yazılımları' engelledi! Microsoft yeni bir açıklama yaptı. Arasında Türkiye'nin de olduğu çok sayıda ülkede kullanıcıları tehlikeye atan 'casus yazılımı' engellediğini belirtti.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Nijerya'da Twitter'ın faaliyetlerinin askıya alınmasına tepki
Nijerya'da Twitter'ın faaliyetlerinin askıya alınmasına tepki Nijerya'da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, hükümetin ülkede Twitter'ın faaliyetlerini askıya almasına karşı tepki gösterdi.
5.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Avrupa ülkesi karıştı! Binlerce kişi sokaklara döküldü
Avrupa ülkesi karıştı! Binlerce kişi sokaklara döküldü Fransa genelinde halk, tartışmalı genel güvenlik yasa tasarısı karşıtı protestolar düzenlemeye devam ediyor.
30.01.2021 Dünya
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici...
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Sisi'yi Paris'te ağırladı. Macron, Mısır ile ekonomi ve savunma alanındaki iş birliğini, insan hakları konusunda fikir ayrılığı nedeniyle şartlandırmayacağını söyledi.
7.12.2020 Dünya
Afganistan'ın ilk kadın yönetmeni Kabil'de silahlı saldırıya uğradı
Afganistan'ın ilk kadın yönetmeni Kabil'de silahlı saldırıya uğradı Afganistan'ın en tanınmış aktrislerinden, yapımcı ve ilk kadın yönetmen Saba Sahar başkent Kabil'de vuruldu.
25.08.2020 Dünya
Büyükada davasında karar çıktı
Büyükada davasında karar çıktı Büyükada'da 5 Temmuz 2017 tarihinde yaptıkları toplantıya ilişkin insan hakları örgütlerinin temsilcisi 11 sanığın "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından yargılandığı davada karar çıktı.
3.07.2020 Gündem
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber Dünya Ticaret Örgütü'nün (DTÖ) korsan maç yayını yapan beoutQ platformunun arkasında Suudi Arabistan'ın olduğu sonucuna vardığını ve bu durumun Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı satın alma girişimini olumsuz etkileyebileceği belirtildi.
26.05.2020 Dünya
Ünlü yazar Luis Sepulveda corona virüsten hayatını kaybetti
Ünlü yazar Luis Sepulveda corona virüsten hayatını kaybetti Latin Amerika edebiyatının en önemli isimlerinden Şilili yazar Luis Sepulveda, İspanya'da tedavi gördüğü hastanede corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Siyasetle iç içe olan Sepulveda, diktatör Augusto Pinochet döneminde tutuklanıp hapis yatmıştı.
16.04.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Af Örgütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası af örgütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.