Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu Ankara'da kullandı
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu Ankara'da kullandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce, oylarını Ankara'da kullandı.
28.05.2023 Gündem
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi?
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi? Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi? Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.05.2023 Gündem
Muharrem İnce: En çok oyu kim alıyorsa o aday olmalı
Muharrem İnce: En çok oyu kim alıyorsa o aday olmalı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "Bizim seçimlere bakış açımız; bu iktidardan kurtulmak, bu iktidarı yenmek. Bu kiminle oluyorsa o aday olmalı. 'Şu kişiler aday olmalı', 'Bu kişiler aday olmamalı' gibi bir söylemi doğru bulmuyorum. İnsanların gönlüne giren kimse, en çok oyu kim alıyorsa o aday olmalıdır" dedi.
21.11.2021 Siyaset
Koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce ve eşi taburcu oldu
Koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce ve eşi taburcu oldu CHP'den istifa ederek, parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi.
20.04.2021 Yaşam
RTÜK, cumhurbaşkanı adaylarına hakareti affetmedi
RTÜK, cumhurbaşkanı adaylarına hakareti affetmedi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce üzerinden eşi Ülkü İnce'ye yönelik hakaret içeren yayınları nedeniyle Halk TV ve TGRT Haber'e idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
28.06.2018 Gündem
Muharrem İnce: Bakanlar Kurulu'na her partiden üye alacağım
Muharrem İnce: Bakanlar Kurulu'na her partiden üye alacağım CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince, "Bakanlar Kurulunu sadece CHP'lilerden yapmayacağım, her partiden insanlar alacağım. Orada CHP'li, ülkücü, İYİ Partili, HDP'li, Saadet Partili olacak, AK Partili de olacak, herkes olacak, Türkiye'yi birleştireceğim. Ekibimle aylardır çalışıyorum, hatta bu çalışmalarım 7 yıllık çalışmadır. Erdoğan kendisine saray hazırlıkları yaparken ben Türkiye'yi iyi yönetme hazırlıkları yapıyordum." dedi.
21.06.2018 Siyaset
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Çanakkale'de
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Çanakkale'de CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, robotun beynini yapmaya talip olduğunu belirterek, "Çünkü ben matematik biliyorum, fizik biliyorum." dedi.
28.05.2018 Siyaset
Muharrem İnce: Akşener beni yardımcısı yaparsa olurum
Muharrem İnce: Akşener beni yardımcısı yaparsa olurum CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Seçimi kazanırsam yardımcılar için kafamdan geçen isimler var. Öyle devasa hak verilmiş ki ben zaten bu yetkilerin bazılarını kullanmayacağım. Kullanamam, korkarım. Günahı, vebali var. Böyle bir yetki verilmez" dedi. İnce, Meral Akşenerin ikinci tura kalması halinde tutumunun ne olacağı ile ilgili soruya ise "Beni yardımcısı yaparsa olurum. Hiç öyle bir kompleksim yok benim. Otobüsün üstüne binerim, karış karış Türkiyeyi gezerim seçilmesi için. Biz memleket derdindeyiz, Muharrem İnce'ye koltuk aramıyoruz" dedi.
11.05.2018 Siyaset
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kuran’da yer alan surelerden biri de Mülk Suresidir. Mülk Suresi de faziletleri çok olan ve bilmediğimiz daha birçok sırrı olan surelerden biridir. Kuran-ı Kerim’de yer alan surelerin okunmasında tilavete uymak önemlidir. Fakat bunun yanında surelerin anlamını bilerek, tefekkür ederek okunması çok daha önemlidir.
9.05.2023 Sureler
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama! Eşi de koronaya yakalandı
Muharrem İnce'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama! Eşi de koronaya yakalandı Parti kurma hazırlığı yapan Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığı duyurdu. Tedavisine Ankara Şehir Hastanesi'nde devam edilen İnce’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Öte yandan Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnci'nin de koronavirüse yakalandığı, hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
17.04.2021 Gündem
Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel'in hayatı | Aşık Veysel ölümünün 48'nci yılında anılıyor!
Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel'in hayatı | Aşık Veysel ölümünün 48'nci yılında anılıyor! Aşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 48'nci yılında anılıyor. "Uzun ince bir yoldayım/Gidiyorum gündüz gece/Bilmiyorum ne haldeyim/Gidiyorum gündüz gece" dizeleriyle hafızalara kazınan halk ozanı Aşık Veysel 21 Mart 1973 günü sabaha karşı 03.30'da doğduğu köy olan Sivrialan’da hayata gözlerini yumdu. Peki, Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel nereli? Aşık Veysel neden öldü? İşte Aşık Veysel'in hayatı, şiirleri, türküleri ve eserleri...
21.03.2021 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Süreyya Yalçın mirasçılık vasfını kazandı
Süreyya Yalçın mirasçılık vasfını kazandı Dünyanın en zenginler listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş adamı Faruk Yalçın’ın mirasına yönelik davanın Yargıtay aşamasında Süreyya Yalçın lehine emsal bir karar çıktı
30.03.2019 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den o isme sert sözler: Vay densiz vay!
MHP lideri Bahçeli'den o isme sert sözler: Vay densiz vay! Partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart yerel seçimlerinde beka bizim için her şeyin önündedir. İnanıyorum ki 31 Mart'ta Türkiye ehline emanet edilecek" dedi. Bahçeli konuşmasında Muharrem İnce'nin 'beka' açıklaması için çok sert sözler kullanarak "Vay densiz vay. Bekayı zeka sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Ancak senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin üslubudur. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekamızı yok mu sayacağız?" ifadelerini kullandı
24.01.2019 Siyaset
Bahçeli: Döviz ve faizde şeytanlık peşindeler ama...
Bahçeli: Döviz ve faizde şeytanlık peşindeler ama... MHP Lideri Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında "Döviz ve faizde şeytanlık peşinde olanlar başaramayacaklar" dedi. Af ile ilgili ide konuşan Bahçeli "Meclis açılınca teklif vereceğiz" dedi.
14.07.2018 Siyaset
Muharrem İnce oyunu kullandı
Muharrem İnce oyunu kullandı CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Yalova'da oyunu kullandı.
24.06.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Pendik, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 29 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.
29.09.2021 Gündem
24 Ağustos'da 7 ilde elektrik kesintisi
24 Ağustos'da 7 ilde elektrik kesintisi Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 24 Ağustos 2016 tarihinde Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı ilçelerinin belirli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.
22.08.2016 Yaşam
Google Adile Naşit'i doodle yaptı!
Google Adile Naşit'i doodle yaptı! Google, Türk sinemasının efsane oyuncusu Adile Naşit'i doodle yaptı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
MHP kurultayının durdurulmasına Koray Aydın'dan tepki
MHP kurultayının durdurulmasına Koray Aydın'dan tepki İzmir’de partililerle buluşan MHP’li Koray Aydın, “Mahkemenin vermiş olduğu kurultay kararına karşı, dün aldığı söylenen kararların hiçbir kıymeti yoktur. Bu kurultay Türk milletinin önüne mutlaka getirilecektir. Bundan kaçış yok. Böyle saçma sapan kararların arkasına gizlenerek, çıkmış olan bu iradenin önünden kaçmak mümkün değildir” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'de Kılıçdaroğlu "rakipsiz"
CHP'de Kılıçdaroğlu "rakipsiz" CHP 35. Kurultayı'nı düzenliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa tek aday oldu. Kurultayda İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, adaylık için 92 imza toplayabildi ve aday olamadı. Bunun yanında kurultayda 3 maddelik bir tüzük değişikliği de yapılacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri