Uğurkan Erez

Uğurkan Erez

Son dakika uğurkan erez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğurkan erez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğurkan erez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğurkan Erez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğurkan erez gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 uğurkan erez haberi bulunmuştur. Tüm uğurkan erez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne?
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kendilerine verilen kombinlere göre kıyafet alışverişi yapıp, jüri karşısına çıkıyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu nasıl? Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu?
17.08.2022 Televizyon
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne?
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne? Doya Doya Moda hafta içi her gün ekrana geliyor. Haftanın son gününde yarışmayla ilgili merak edilen ise en çok puanı alarak haftanın birincisi ve elenen isim oldu. Peki, Doya Doya Moda kim elendi? 29 Temmuz Doya Doya Moda birincisi belli oldu mu?
29.07.2022 Televizyon
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler….
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler…. Doya Doya Moda yeni sezon başladı. Jüri üyeleri dışında yarışmacılar da bu yıl çok renkli. Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Zeynep Billur Uludağ oldu. Peki, Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar hangileri?
29.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır?
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Moda tutkunları Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Doya Doya Moda programı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler?
15.07.2022 Televizyon
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi'
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi' 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, babası Kenan Kaymaz'ı kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, "Bir Çınar devrildi…Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.
3.03.2022 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik'in acı günü!
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik'in acı günü! Yonca Evcimik'in annesi dün Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetti. Kadriye Evcimik'in cenazesi Üsküdar'da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
6.08.2021 Magazin
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu!
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu! Doya Doya Moda haftanın finaliyle ekranlara geldi. Doya Doya Moda'da yarışmacılar kendileri için belirlenen konseptle yarıştılar. Doya Doya Moda'nın bu haftaki bölümünde eleneni isim belli oldu. Avangard konseptiyle yarışan Birben’in verdiği mesaj jüri üyelerini duygulandırdı. Peki, Doya Doya Moda’da kim elendi, haftanın birincisi kim?
13.11.2020 Gündem
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri Doya Doya Moda yarışmasıyla gündeme gelen Banu Noyan ile ilgili merak edilenler arttı. Gülsah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasında jüri olan Banu Noyan kimdir?
25.11.2019 Yaşam
Kudurmayı seviyorum
Kudurmayı seviyorum YONCA Evcimik 55’inci doğum gününü renkli bir partiyle kutladı.
20.09.2018 Magazin
'Hıçkırık' ekibi yeni yılı kutladı!
'Hıçkırık' ekibi yeni yılı kutladı! Kanal D'nin geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan ve hafta içi her gün ekrana gelen yeni dizisi 'Hıçkırık’ın ekibi, Fuat Paşa Yalısı'nda bir araya geldi.
4.01.2018 Televizyon
Stil Avcıları bitti mi? Demet Şener açıklama yaptı...
Stil Avcıları bitti mi? Demet Şener açıklama yaptı... Stil Avcıları bitti mi? Sorusu gündemde sıkça araştırılan konular arasından yer alıyor. Fox TV'nin Stil Avcıları yarışmasını yayından kaldırdığı haberi gündemde büyük yankı uyandırdı. İşte Stil Avcıları'nın akıbetine ilişkin merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
FOX'ta neler oluyor? Yayından kaldırıldı...
FOX'ta neler oluyor? Yayından kaldırıldı... Geçtiğimiz günlerde Disney'in FOX'u satın almasıyla kanalın Türkiye ayağında başlayan hareketlilik sürüyor...
23.12.2017 Televizyon
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Podyumu çok seviyorum
Podyumu çok seviyorum Özge Ulusoy, Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity’nin jürisine dahil oldu.
23.10.2017 Magazin
Stil avcısı
Stil avcısı 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde olan Demet Şener, moda programına başlıyor.
22.10.2017 Magazin
Yüzyıllık sokaklarda İvana Sert rüzgarı
Yüzyıllık sokaklarda İvana Sert rüzgarı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde 200 yıllık geçmişe sahip ‘Tamzara Dokuması’ sokak defilesi ile tanıtıldı.
1.07.2017 Magazin
Vefasızlık sitemi!
Vefasızlık sitemi! ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında yıllarca jüri üyeliği yapan ve yorulduğu gerekçesiyle programdan ayrılan Nur Yerlitaş, sosyal medya üzerinden yapımcı Caner Erdem’e sitem etti.
6.06.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'tan vefasızlık sitemi!
Nur Yerlitaş'tan vefasızlık sitemi! 'İşte Benim Stilim'de uzun süre jüri üyeliği yapan ve yorulduğu gerekçesiyle programdan ayrılan Nur Yerlitaş, sosyal medya üzerinden yapımcıyı hedef aldı.
6.06.2017 Magazin
İşte Benim Stilim’de 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?
İşte Benim Stilim’de 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak? İşte Benim Stilim, yeni bölümleriyle hafta içi her gün ve eleme bölümüyle pazar günü TV8 ekranlarında. Modanın nabzının tutulduğu yarışma İşte Benim Stilim’de tarzların konuştuğu bir hafta daha geride kaldı. Merakla izlenen programın final haftasındaki konsepti izleyiciyi heyecanlandırdı. Hangi yarışmacılar jüriden geçer not aldı? 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?
29.09.2021 Gündem
İşte Benim Stilim’de kim elendi?
İşte Benim Stilim’de kim elendi? Modanın nabzının tutulduğu yarışma İşte Benim Stilim’de tarzların konuştuğu bir hafta daha geride kaldı. Merakla izlenen İşte Benim Stilim programının final haftasındaki konsepti Anneler Günü oldu. Hangi yarışmacılar jüriden geçer not aldı? 13 Mayıs Pazar günü İşte Benim Stilim'den elenen isim kim oldu?
29.09.2021 Gündem
Huzur diledi
Huzur diledi Eski manken Deniz Pulaş, önceki akşam 50’nci yaş gününü sevdikleriyle birlikte Nişantaşı ABDI Anason’da kutladı.
13.04.2017 Magazin
İşte Benim Stilim 116. yeni bölümünde Bahar Candan kime tepki gösteriyor!
İşte Benim Stilim 116. yeni bölümünde Bahar Candan kime tepki gösteriyor! İşte Benim Stilim 116. bölümüyle bugün ekranlarda olacak. İşte Benim Stilim'in yeni bölümünde günün en güzel konseptini hangi yarışmacı hazırlayacak? Günün en rüküşü kim seçilecek? Eğlenceli diyaloglarıyla İşte Benim Stilim bugün...
29.09.2021 Gündem
İşte Benim Stilim haftanın finalinde kim elendi? (9 Nisan elemesi)
İşte Benim Stilim haftanın finalinde kim elendi? (9 Nisan elemesi) TV 8'in fenomen moda yarışması İşte Benim Stilim'de her hafta olduğu gibi dün akşam da eleme yaşandı. Bu haftanın yarışmaya veda eden ismi kim oldu? İşte Benim Stilim'in eleme bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğurkan Erez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğurkan erez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.