Uğur Arslan

Uğur Arslan

Son dakika Uğur Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 688 uğur arslan haberi bulunmuştur. Tüm uğur arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi… Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuklarından biri de Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmasıyla Uğur Aslan hakkında merak edilenler arttı. İzleyenler Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
31.12.2022 Televizyon
Yargı'nın 'Komiser Eren'i Uğur Aslan'a hırsızlık şoku!
Yargı'nın 'Komiser Eren'i Uğur Aslan'a hırsızlık şoku! Ünlü oyuncu Uğur Arslan ve senarist eşi Sema Ergenekon geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gitti. Uğur Aslan'ın İspanya'da bir lokantada çantası çalındı.
18.11.2022 Magazin
Esra Erol'dan Yargı'nın yıldızı ile tatil pozu!
Esra Erol'dan Yargı'nın yıldızı ile tatil pozu! Esra Erol eşi Ali Özbir ile geçtiğimiz günlerde evlilik yıldönümünü kutlamıştı. Erol şimdilerde tatil yapıyor. Programı sezon finali yapan Esra Erol tatilde sıkı dostları Uğur Arslan ve Sema Ergenokon ile birlikte. Esra Erol yakın arkadaşları olan Yargı'nın yıldızlarıyla poz verdi.
7.07.2022 Magazin
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu...
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu... Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.
9.05.2022 Magazin
Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan romantik paylaşım! Eşi de tanıdık çıktı!
Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan romantik paylaşım! Eşi de tanıdık çıktı! Yargı'da komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan eşi Sema Ergenekon ile verdiği pozu paylaştı. Kalp emojisi koyduğu romantik poza beğeni yağan Aslan'ın eşi de tanıdık çıktı. Sema Ergenekon Yargı dizisinde senarist olarak yer alıyor.
9.01.2022 Magazin
'Yargı' dizisinin 'Eren'i Uğur Arslan'dan Mehmet Yılmaz Ak paylaşımı!
'Yargı' dizisinin 'Eren'i Uğur Arslan'dan Mehmet Yılmaz Ak paylaşımı! Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden 'Yargı'da komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Arslan, zaman zaman setten kareleri takipçilerinin beğenisine sunuyor. Arslan, son olarak rol arkadaşı Mehmet Yılmaz Ak ile verdiği pozu yayınladı.
12.12.2021 Magazin
Yargı dizisine flaş oyuncu!
Yargı dizisine flaş oyuncu! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini oynayacağı Yargı dizisine usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal dahil oldu.
9.08.2021 Televizyon
Mutasyonlu koronavirüs belirtileri nelerdir? Mutasyonlu koronavirüsün farkı nedir? Belirtiler ve risk grubu değişti!
Mutasyonlu koronavirüs belirtileri nelerdir? Mutasyonlu koronavirüsün farkı nedir? Belirtiler ve risk grubu değişti! Mutasyonlu virüs belirtileri nelerdir? Türkiye genelinde artan vaka sayılarında mutant virüs etkisi konuşuluyor. Konya'da yeni vakaların yarısından fazlasının İngiltere mutantlı olduğu tespit edilirken, Samsun'da mutantlı virüs vakası yüzde 90'ın üzerine çıktı. Öte yandan Mutant virüsü gençler daha ağır geçiriyor. Öte yandan Prof. Dr. Uzun, "Mutasyonlu virüsün yeni belirtilerini görüyoruz. Artık baş dönmesi, bilinç bozukluğu ve baş ağrısı görülüyor" dedi.
26.03.2021 Gündem
Risk grubu değişti! O illerden kötü haber! Yeni tedbirler...
Risk grubu değişti! O illerden kötü haber! Yeni tedbirler... Risk grupları illerde değişti. Koronavirüs ile ilgili flaş açıklama geldi. Artık gençler de ağır geçiriyor. O illerde vaka sayıları gün geçtikçe artıyor. Uzmanlar yeni tedbirlerin alınması gerektiğini vurguluyor.
26.03.2021 Gündem
Evlerin kapı kilitlerini çalıyordu! Evinde yakalandı
Evlerin kapı kilitlerini çalıyordu! Evinde yakalandı Mersin’de 9 evin kapı kilidini çalan şüpheli, yakalandı. Tutuklanan şüphelinin, hırsızlık öncesi evlerin olduğu bölgelerde dolaştığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.
16.01.2021 Gündem
Fatih Karagümrük - Akhisarspor maç sonucu: 3-3
Fatih Karagümrük - Akhisarspor maç sonucu: 3-3 TFF 1. Lig Yarı Final ilk maçında Fatih Karagümrük ve Akhisarspor tam 6 golün atıldığı maçta 3-3 berabere kaldı. Fatih Karagümrük'ün golleri 18. dakikada penaltıdan Erik Sabo, 58. dakikada Artur Sobiech ve 87. dakikada Koray Altınay'ın, Akhisarspor'un golleri ise 34. dakikada Bertuğ Bayar, 84. dakikada Erhan Çelenk ve 90. dakikada Uğur Arslan Kuru'nun ayağından geldi.
23.07.2020 Futbol
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular Şırnak'ın Silopi ilçesinde 4'ü kadın 6 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için askerleri ve sivilleri hedef alan terör örgütü YPG/PKK yaz döneminde ağır darbe yedi. Yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda, aralarında sözde sorumluların da bulunduğu 396 terörist etkisiz hale getirildi.
19.09.2019 Gündem
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı Ağrı’da Tendürek Dağı Bölgesi’nde öldürülen iki teröristten biri Gulan Heştanin kod adlı kadın terörist Gami Zeybek’in, 21 Şubat’ta Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran sınır hattında zırhlı aracın geçişi esnasında EYP patlatılması olayının faili olduğu tespit edildi.
6.09.2019 Gündem
‘Pusucu’ terörist, jandarmanın pususuna düştü! PKK'lıların şoke eden görüntüleri...
‘Pusucu’ terörist, jandarmanın pususuna düştü! PKK'lıların şoke eden görüntüleri... Ağrı'daki Tendürek Dağı'nda, İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride 600 bin lira ödülle aranırken etkisiz hale getirilen 'Agir' kod adlı terörist Uğur Arslan, JOPER timinin iki günlük zorlu pususu sayesinde ölü ele geçirildi. Arslan'ın, dağdaki teröristlere termal kamera ve İHA'lardan korunma ile pusu atma ve askeri birliklere sızma eğitimi verirken teröristlere uzay kostümüne benzer parlak renkli giysiler giydirdiği görüntüler ortaya çıktı.
21.08.2019 Gündem
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı?
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı? Ağrı'da güvenlik güçlerinin Tendürek Dağı'nda yürüttüğü hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen ve "Terörden Arananlar Listesi"nde 600 bin lira ödülle turuncu kategoride yer alan "Agir" kod adlı Uğur Arslan'ın bir çocuk ile 22 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi olaylarına karıştığı bildirildi.
28.07.2019 Gündem
Şırnak ve Ağrı'da terör operasyonları! Uğur Arslan etkisiz hale getirildi
Şırnak ve Ağrı'da terör operasyonları! Uğur Arslan etkisiz hale getirildi Şırnak kırsalında, düzenlenen operasyonlarda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarda gün içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8'e yükseldi. Ağrı'da iç güvenlik operasyonları kapsamında etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin turuncu kategoride yer alan Uğur Arslan olduğu belirlendi.
28.07.2019 Gündem
Esenyurt'ta 4 gol var kazanan yok!
Esenyurt'ta 4 gol var kazanan yok! Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında İstanbulspor ile Gazişehir Gaziantep 2-2 berabere kaldı.
26.01.2019 TFF 1.Lig
Denizlispor'dan kritik galibiyet!
Denizlispor'dan kritik galibiyet! Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor, deplasmanda Gazişehir Gaziantep'i 1-0 mağlup etti ve puanını 39'a yükselterek 3. sıradaki rakibiyle olan puan farkını 8'e çıkardı.
19.01.2019 TFF 1.Lig
Mehmet Altıparmak: Mücahit Albayrak ile anlaştık
Mehmet Altıparmak: Mücahit Albayrak ile anlaştık Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, Ümraniyespor'dan Mücahit Albayrak ile prensipte anlaştı.
7.01.2019 TFF 1.Lig
Gazişehir Gaziantep'te iki transfer idmanlara başladı!
Gazişehir Gaziantep'te iki transfer idmanlara başladı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in yeni transferleri Uğur Arslan Kuru ve İzlandalı Elmar Bjarnason, takımla antrenmanlara başladı.
6.01.2019 TFF 1.Lig
Gazişehir Gaziantep, Uğur Arslan Kuru'yla anlaştı!
Gazişehir Gaziantep, Uğur Arslan Kuru'yla anlaştı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Mehmet Altıparmak, Giresunspor ile yollarını ayıran defans oyuncusu Uğur Arslan Kuru'yla prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.
2.01.2019 TFF 1.Lig
Fenerbahçe Giresun'a patladı! 7 gol...
Fenerbahçe Giresun'a patladı! 7 gol... Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 yendiği rakibi Giresunspor'u deplasmanda da 5-2 mağlup etti.
Adana'da kazanan çıkmadı
Adana'da kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Adana Demirspor-Giresunspor karşılaşması, 1-1 eşitlikle tamamlandı.
10.12.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.