Ucube

Ucube

Son dakika ucube haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucube ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucube haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucube

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucube gelişmeleri de dahil olmak üzere 357 ucube haberi bulunmuştur. Tüm ucube haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" dedi.
10.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı Yeşil Sol Parti, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol sonrası bugün basın toplantısı düzenleyerek ikinci tur kararını açıkladı.
25.05.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez açıklama yaptı. Akşener, Sinan Oğan'la ilgili soruya "Ben görüşme yapmadım. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu gösterdik ve arkasındayız. Seçim gününe kadar da elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kendisine, sayın Oğan ve bir başka arkadaşımız dahil olmak üzere, İnce de dahil, her türlü görüşme yetkisini, talepleri varsa o talepleri yerine getirme yetkisini, genel başkanlar olarak kendisine yetki olarak verdik" yanıtını verdi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. "Bu seçimler gelecek 5 seneyi değil, gelecek yarım asrını belirleyecek" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz durmadık çalıştık. Eğitimde çalıştık, sağlıkta çalıştık, 6 bin 100 km ile ulaşımı aldık, 28 bin 500 km'ye uzattık" ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs vurgusu: Sıradan bir seçim değil, bir dönüm noktasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs vurgusu: Sıradan bir seçim değil, bir dönüm noktasıdır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Türkiye'nin ayak oyunlarıyla kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Bunun için sizlerden sandığa gittiğinizde hassas davranmanızı bekliyorum." dedi.
2.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Halk TV'den Fikret Bila'ya verdiği demeçte tartışmalara son noktayı koydu: HDP ile elbette görüşeceğim, ziyarette ne sakınca var?
9.03.2023 Gündem
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta sonu bazı futbol müsabakalarında hükümet karşıtı sloganların atılmasıyla ilgili, "Hükümeti istifaya davet etmek, tribünlerde siyasi kaos üretimine heves etmek bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur. Herkes yerini yurdunu, haddini hududunu bilmelidir. Sahalardan sokak aralarına gerilim ve çatışma tahviline yeltenenlere müsamaha gösterilmeyecektir. Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz" dedi.
28.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gençlerle buluştuğu İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programına katıldı. Seçim tarihiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Devlet Bey'le bir görüşme yaptık ve dedik ki 'zaman kaybına tahammül yok.' Bütün değerlendirmeleri yaparak adımı da buna göre atalım dedik. Öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli. Resmi olarak Cumhurbaşkanın burada bir yetkisi var. 10 Mart'ta bu yetkimizi kullanacağız. 60 gün süre var. O süreyi de YSK değerlendirecek." dedi.
22.01.2023 Gündem
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman?
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa gereği 18 Haziran 2023 olarak belirlenen genel seçim tarihi için 'Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim' ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada seçim tarihine ilişkin mesajlar verdi. 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? İşte erken seçim tarihi detayları…
18.01.2023 Gündem
Seçimler ne zaman, 14 Mayıs’ta mı? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi belli mi?
Seçimler ne zaman, 14 Mayıs’ta mı? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi belli mi? Seçim tarihine yönelik tartışmalar devam ediyor. Seçim tarihi gündemdeki yerini korurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli bir açıklama geldi. Erdoğan ''Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı'' ifadelerini kullanınca seçim için ''14 Mayıs''ı işaret etti tartışmalarını yeniden arttırdı.
18.01.2023 Gündem
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında yurt ücretlerinden Karadeniz gazına kadar gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.
25.12.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar' Türkiye'de bir dönemin önemli olaylarından biri olan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ‘kırmızı ev’ veya ‘gizemli ev’ kazısı ile ilgili yalan haberlere, mahalle sakinleri son verilmesini istiyor.
9.11.2022 Yaşam
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi! Khabib Nurmagomedov’un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev’ın UFC’nin kemeri almasıyla birlikte gündem oldu. Islam Makhachev ile birlikte çalışan eski hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un maçları, biyografisi ve galibiyetleri merak konusu oldu. Peki, Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
23.10.2022 Diğer Sporlar
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu, partili cumhurbaşkanlığının yerine güçlendirilmiş parlamenter sistem adına mücadele ederek, bunu konuşarak yaptığımız son seçimdir. Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez. Ama varsayın kaybettik, ondan sonra bir daha parlamenter sistem konuşulamaz" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz memleketimize gidemiyoruz, onlar uzaydan bahsediyorlar. Türkiye elbette uzaya gidecektir. Ama bugün, milletimizin ihtiyacı seçimdir. Türkiye’nin ihtiyacı seçimdir. İYİ Parti’nin de yetkiyi alıp memleketi düze çıkarmak için beklediği şey seçimdir" dedi.
1.06.2022 Siyaset
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması İYİ Parti, İstanbul’da 100 bin üyeye ulaşmasını kutladı. Partililere seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da 100 bin kişilik bir aile olduklarını ifade ederek, "İstanbul’da birinci parti olacağız biz" dedi. Akşener, İYİ Parti’ye üye olan emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok’a da rozet taktı.
22.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ucube ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucube haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.