Ücretsiz Uygulama

Ücretsiz Uygulama

Son dakika ücretsiz uygulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz uygulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz uygulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Uygulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz uygulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.550 ücretsiz uygulama haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz uygulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Avrupalı turist Antalya'da sezonu uzattı! Doluluk oranı yükseldi
Avrupalı turist Antalya'da sezonu uzattı! Doluluk oranı yükseldi Antalya'da turizm sezonu, özellikle Batı Avrupa ülkelerinden gelen rezervasyonlarla birlikte kasım ayı ortalarına kadar uzadı. Eylülün ilk haftası verilerine göre 11 milyon 350 bin turist sayısını aşan, ay sonunda 12 milyon barajını geçmeyi hedefleyen sektörün temsilcileri, ekim rezervasyonlarının da çok iyi olduğunu açıkladı.
21.09.2023 Ekonomi
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zeka destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz" dedi.
21.09.2023 Ekonomi
Ücretsiz uygulamalardan bazıları kişisel verileri hedef alıyor
Ücretsiz uygulamalardan bazıları kişisel verileri hedef alıyor Mobil uygulama mağazalarında ilgi gören ücretsiz uygulamalardan bazıları, kötü niyetli kişiler tarafından geliştiricisinden satın alınıp kullanıcıların kişisel verilerini ele geçirme amacıyla kullanılıyor.
8.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Uzaktan spor eğitimi alacaklar ‘eğitmene’ dikkat
Uzaktan spor eğitimi alacaklar ‘eğitmene’ dikkat Corona virüs salgınıyla birlikte uzaktan verilen spor eğitimi de popülerlik kazandı. Uzaktan egzersiz eğitimlerinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz, “Uzman bir spor eğitmeninden eğitim aldığınızdan emin olun” dedi.
15.06.2020 Sağlık
Hayat eve sığar uygulaması ne işe yarıyor, nasıl indirilir? Corona virüs takip sistemi!
Hayat eve sığar uygulaması ne işe yarıyor, nasıl indirilir? Corona virüs takip sistemi! Sağlık Bakanlığı 'Hayat eve sığar' uygulamasını başlattı. Mobil telefonlara indirilebilen sistem corona virüs ile enfekte olan kişilerin takip edilmesi için geliştirildi. Peki, Hayat eve sığar uygulaması ne işe yarıyor, nasıl indirilir? Corona virüs takip sistemi!
18.04.2020 Gündem
Havalimanlarında dış hat yolcu başına güvenlik ücreti alınacak
Havalimanlarında dış hat yolcu başına güvenlik ücreti alınacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), işlettiği havalimanlarından dış hat uçuşlarında 1 Ocak 2019 yılından itibaren, her bir yolcu başına "1 ile 3 euro" arasında güvenlik ücreti alacak.
20.12.2018 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu
İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu Resmi açılışı 29 Ekim'de yapılan İstanbul Havalimanı'nda 2 ay süresince otoparktan ücret alınmayacak. Havalimanında otopark ücretleri ile kimlerden ücret alınmayacağı da belli oldu.
19.11.2018 Ekonomi
5 yılda 1 milyon kişi kodlama öğrenecek
5 yılda 1 milyon kişi kodlama öğrenecek "Erken kodlayan yol alır" sloganına sahip olan “Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor” programıyla çocuklar, küçük yaşta kod yazmayı öğreniyor. Ayrıca ücretsiz online eğitim sayesinde Türkiye'de 5 yılda 1 milyon kişinin kodlama öğrenmesi hedefleniyor.
19.12.2017 Eğitim
2 saat ücretsiz otopark
2 saat ücretsiz otopark İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin havalimanları İSPARK otoparklarında başlattığı 1 saat ücretsiz otopark uygulaması yoğun ilgi gördü. Artan talep ve vatandaşların isteği doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın talimatıyla yurt içi ve yurtdışından gelen yolcuların gecikme süreleri de dikkate alınarak ücretsiz uygulama 2 saate çıkartıldı.
11.10.2017 Ekonomi
Play Store'dan 'bedava' atılımı!
Play Store'dan 'bedava' atılımı! Google yaptığı son güncelleme ile milyonlarca kullanıcısının yüzünü güldürdü. İşte Google'ın kullanıcıları sevindirecek son hamlesinin tüm detayları...
27.03.2017 Bilim ve Teknoloji
YGS 2017 giriş yerleri açıklandı (ÖSYM’den yeni kimlik uyarısı)
YGS 2017 giriş yerleri açıklandı (ÖSYM’den yeni kimlik uyarısı) 12 Mart’ ta ÖSYM tarafından düzenlenecek olan YGS için, merakla beklenen sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş yerlerinin açıklanmasıyla birlikte ÖSYM sınava girecek olan adaylar için bazı duyurular yaptı. YGS sınav giriş belgeleri nasıl alınır? ÖSYM hangi duyuruları yaptı? Sınav ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu online yoğunluk haritası!
İBB trafik durumu online yoğunluk haritası! İstanbul’da trafiğin yoğun olduğu yollar hangisi, hangi yollarda trafik akışı normal gibi sorularının yanıtı İBB trafik durumu ekranında. Okulların da açılmasıyla birlikte hafta içi durma noktasına gelen İstanbul trafiğinin son durumu İBB trafik durumu uygulamasından öğrenilebiliyor. Büyükşehir belediyesinin İBB trafik durumu uygulaması ücretsiz olarak kullanılabilen resmi bir dijital hizmettir.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığı
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığı Android telefonlarda kullanılan yazılımlarda, bilgisayar korsanlarının telefonlardaki verilere tamamen erişebilmelerine imkan veren bir güvenlik açığı keşkefildi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Savunma Müsteşarlığı’ndan akıllı cep sahiplerine uyarı
Savunma Müsteşarlığı’ndan akıllı cep sahiplerine uyarı Türkiye’de, siber güvenlik konusunda çalışmalar yürüten Savunma Sanayii Müsteşarlığı İştiraki Savunma Teknolojileri Mühendislik AŞ’nin “2016 Türkiye Siber Tehdit Durumu” başlıklı raporunda akıllı cep telefonu kullananlara uyarılar var.
10.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung'tan WhatsApp'a rakip geldi
Samsung'tan WhatsApp'a rakip geldi Samsung, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a savaş başlattı...
19.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Apple o kelimeyi kaldırdı
Apple o kelimeyi kaldırdı Teknoloji devi Apple, mikro alışveriş içeren ancak ücretsiz olarak indirilebilen uygulamalarda yükleme butonunda yazan “free” yazısını kaldırdı...
23.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz Android uygulamaları tehlike saçıyor
Ücretsiz Android uygulamaları tehlike saçıyor Güvenlik Android kullanıcıları için her zaman büyük bir endişe kaynağı oldu...
22.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz uygulamalar paralı oluyor!
Ücretsiz uygulamalar paralı oluyor! Google Play'den ücretsiz diye indirip, sizi "uygulama içi satın almalara" zorlayan oyunlar, yakında ücretsiz sınıfına girmeyebilirler...
22.07.2014 Bilim ve Teknoloji
Facebook arkadaşlarınız gerçek mi?
Facebook arkadaşlarınız gerçek mi? Gerçek hayatta dostu düşmanı ayırt etmek oldukça zor olmakla birlikte bu konuyu sanal dünyada ayırt etmek çok daha güç hale geliyor...
26.05.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Uygulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz uygulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.