UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır?
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? Türkiye'de aşılama tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlar aşı için hastanelere ve mobil aşı uygulama noktalarına akın ediyor. Uzmanlar, koronavirüs salgınını kontrol altına almanın en önemli adımının aşıdan geçtiğini her platformda dile getiriyor. Aşılama çalışmalarına destek veren UBER de aşıya gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım hakkı tanıyor. Aşı olmak isteyenler Covid-19 aşı uygulaması yapılan bütün hastanelere Uber Taksi ile ücretsiz seyahat edebilecek. Peki, UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? İşte UBER aşı kampanyası ile ilgili merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
Ücretsiz seyahat hakkından kimler yaralanmaktadır?
Ücretsiz seyahat hakkından kimler yaralanmaktadır? Bazı vatandaşlara yasalarla ücretsiz olarak seyahat etme hakkı tanınmıştır. Hem şehir içi hem de şehirler arası ücretsiz seyahat hakkına sahip olmak için hangi şartların taşınması gerektiği ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte ücretsiz seyahat hakkında yararlanma hakkı olanların listesi!
14.01.2019 Uzmana Sor