Uçak Bileti

Uçak Bileti

Son dakika uçak bileti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçak bileti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçak bileti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Bileti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak bileti gelişmeleri de dahil olmak üzere 839 uçak bileti haberi bulunmuştur. Tüm uçak bileti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vize uygulamasına 5 ada daha ekledi! İşte pasaport ve vize istemeyen ülkeler
Kapıda vize uygulamasına 5 ada daha ekledi! İşte pasaport ve vize istemeyen ülkeler Ege’de Yunanistan’ın Rodos, İstanköy (Kos , Sisam (Samos), Sakız (Hios) ve Midilli adalarından sonra, Sömbeki (Simi), Meis (Kastelorizo) İleryoz (Leros), Kilimli (Kalimnos) ve Limni (Limnos) adalarında da ‘kapıda (limanda) vize” uygulaması dün (salı) başlatıldı. Öte yandan dünyanın dört bir yanında keşfedilmeyi bekleyen, coğrafyası ve tarihiyle hayranlık uyandıracak pek çok ülke var. Balkanlar’da, Avrupa, Amerika, Asya hemen hemen tüm kıtalarda sadece bir valiz, uçak bileti ve pasaportunuzu alarak gidebileceğiniz ülkeler mevcut. Vizesiz gidilen ülkelere seyahat etmeden önce pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi olduğunu mutlaka kontrol etmelisiniz. İşte pasaport ve vize istemeyen ülkeler...
1.05.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Ekonomi
Bayramda şehir dışına seyahat etmenin maliyeti belli oldu! Uçaklarda yer kalmadı, otobüs ve YHT biletleri tükenmek üzere...
Bayramda şehir dışına seyahat etmenin maliyeti belli oldu! Uçaklarda yer kalmadı, otobüs ve YHT biletleri tükenmek üzere... Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla yılın ilk uzun dönem tatili için rotalar oluşturulmaya başlandı. 5-15 Nisan 2024 tarihlerinde uçaklarda neredeyse boş yer kalmazken, otobüsçüler ek seferlere hazırlanıyor. Bayram döneminde İstanbul’dan gidiş-dönüş kişi başı uçak bileti için en az 2 bin 640 TL ayırmak gerekiyor. Otobüsle gidiş-dönüş İzmir 2 bin 200 TL, Antalya 2 bin TL ve Erzurum 2 bin 500 TL’yi buluyor. YHT en uygun seçenek olarak öne çıkıyor. Bayramda araç kiralamanın günlük bedeli ise 1.100 TL’den başlıyor.
26.03.2024 Gündem
AJet'ten ucuz uçak bileti kampanyası!
AJet'ten ucuz uçak bileti kampanyası! AJet, 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları 1 euro, 1 dolar + vergilerle satışa sundu.
22.03.2024 Ekonomi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi AnadoluJet Ramazan Kampanyası ile ilgili aramalar devam ediyor. Ucuz bilet almak isteyen vatandaşlar AnadoluJet’in Ramazan kampanyasından yararlanmak isteyenler AnadoluJet Ramazan bileti nasıl alınır, AnadoluJet kampanyalı biletten nasıl yararlanılır? Sorularına yanıt arıyor.
20.02.2024 Ekonomi
THY ucuz bilet kampanyası başladı
THY ucuz bilet kampanyası başladı Türk Hava Yolları bugün ve yarın alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uçuşları 449 lira + vergilerle satışa sundu.
8.01.2024 Ekonomi
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Uçak bileti iptal edildiğinde para iadesi” için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Uçuş iptal olunca para iadesi yapılır mı, uçak iptal olunca ne olur? İşte hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları…
18.11.2023 Gündem
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaştığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuşu tek yönde 66 bin 600 TL ile İstanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası AnadoluJet sonbahar ve kış kampanyası gerçekleştirdi. Şirket tüm yurt içi uçuşlarda yüzde 30 indirim yapma kararı aldı.
22.08.2023 Ekonomi
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Uçak biletlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar
Uçak biletlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar İç hat tek yön uçak bileti tavan fiyatı, bin 650 TL’den 2 bin 500 TL’ye yükseldi.
9.08.2023 Ekonomi
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023!
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023! İç hat uçuşlarında tavan fiyat yükseltildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ilk olarak 2013 yılında iç hatlarda tek yönde tavan ücret 299 TL olarak belirlenmişti. Tavan ücret 2014 yılında 309 TL’ye, 2017 yılından ise 352 TL olarak belirlenmiş ve 2019 yılının Ekim ayına kadar aynı ücret tarifesi devam etmişti. Peki, 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu? İç hat uçak bileti tavan fiyatı…
19.07.2023 Ekonomi
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih etmeye başladı. Vatandaşlar bilet fiyatlarındaki artış ve bagaj rahatlığı için otobüsleri tercih ettiklerini söylerken, Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, "İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüs var, bunların yaklaşık 140 tanesi yurt dışına kalkıyor. Vize sorunu yaşanmasa bu seyahatler ikiye, üçe katlanacak" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak Bu hafta sonu büyük bir seyahat trafiği bekleniyor. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi illerden hem deprem bölgesine hem de Anadolu’nun geri kalanına seçim göçü yaşanacak. Otobüs, tren ve uçak biletlerinin çoğu şimdiden tükendi. Partiler de seçmenleri için çok sayıda araç kiraladı.
11.05.2023 Gündem
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası Türk Hava Yolları ve AnadoluJet 10-11 Mayıs 2023 tarihinde 449 liraya alınan biletlerle 1 Kasım 2023 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında uçuş imkanı sağlıyor.
10.05.2023 Ekonomi
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti Dünyanın dört bir yanında keşfedilmeyi bekleyen, coğrafyası ve tarihiyle hayranlık uyandıracak pek çok ülke var. Balkanlar’da, Avrupa, Amerika, Asya hemen hemen tüm kıtalarda sadece bir valiz, uçak bileti ve pasaportunuzu alarak gidebileceğiniz ülkeler mevcut. Vizesiz gidilen ülkelere seyahat etmeden önce pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi olduğunu mutlaka kontrol etmelisiniz. Vizesiz gidilen ülkeler 2023 listesinden seyahat edeceğiniz ülkelerin kaç gün vizesiz seyahate izin verdiğini de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.
2.05.2023 Dünya
Hangi illerden uçuşlar ücretsiz olacak? Deprem bölgesinden ücretsiz uçak bileti nasıl alınır? (Pegasus, THY)
Hangi illerden uçuşlar ücretsiz olacak? Deprem bölgesinden ücretsiz uçak bileti nasıl alınır? (Pegasus, THY) Deprem bölgesinden ücretsiz uçuşlar başlıyor. Pegasus'un ardından Türk Hava Yolları'da deprem bölgesinden ücretsiz uçuş için duyuru da bulundu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ gibi şehirlerden ücretsiz uçuşlar gerçekleştirilecek. Vatadanşların ücretsiz uçuşlardan yararlanması için rezervasyon yapmaları gerekiyor. Peki hangi illerden ücretsiz uçuşlar olacak? Ücretsiz uçak seferleri ne zaman bitecek? İşte detaylar...
8.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike'
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike' Deprem bölgesindeki insanların acılarına bir de kaybolan çocuklar eklendi. Bazı kullanıcılar sosyal medyada, kurtarılan ancak daha sonra kaybolan çocuklara dair ilanlar yayınlayarak yardım istedi. Uzmanlar ise kayıp çocuklar ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı Çevrimiçi seyahat platformu Turna.com ziyaretçilerinin uçak bileti satışlarından kaydettiği bilgilerden hareketle 2022’nin seyahat karnesini açıkladı. Buna göre en pahalı tek yön uçak bileti 104 bin 797 TL’ye İstanbul- Canberra yolculuğu için satılırken, en pahalı gidiş- dönüş uçuşu ise 87 bin 449 TL’ye İstanbul- New York arasında gerçekleştirildi. İç hatlarda nisan, dış hatlarda ise ekim ayında en çok uçak yolculuğu yapıldı.
12.01.2023 Ekonomi
İnternetten tanıştığı erkeğe aşık oldu sonrası dehşet! TikTok'ta yayınladı
İnternetten tanıştığı erkeğe aşık oldu sonrası dehşet! TikTok'ta yayınladı İnternetten tanıştığı 31 yaşındaki tıp öğrencisine aşık oldu. Ailesine ilişkisini itiraf eden 51 yaşındaki kadın, aşkı için ülke sınırlarını aştı. Aylardır konuştuğu erkeğe kavuşan kadının hayali beklediği gibi olmadı. Bir sahil kasabasında bulunan kadının TikTok'ta videolarının yayınlandığı da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
26.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Bileti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak bileti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.