Tvf

Tvf

Son dakika TVF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TVF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TVF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tvf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tvf gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 tvf haberi bulunmuştur. Tüm tvf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı? Fenerbahçe Parolapara finalde Halkbank ile karşılaşacak. Peki, Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
6.04.2024 Şampiy10
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'ne hem erkeklerde hem de kadınlarda bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak.
19.02.2024 Voleybol
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup etti
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup etti Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı; Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 (25-22, 25-18, 25-13) mağlup etti.
21.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi Finali'nde Ukrayna'yı 3-2 yenerek, tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı.
25.06.2023 Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda İstanbul Finans Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için önemli bir proje olduğunu belirten Bakan Murat Kurum, “İFM projesi sayesinde, güven ve istikrar ortamıyla birlikte global çapta kuruluşlar, uluslararası fonlar Türkiye’ye gelecek. 15 Mayıs sabahı fonlar kapınızda olacak” dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Depremde yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi tutuklandı
Depremde yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi tutuklandı Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya'da yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi ve aynı zamanda Battalgazi İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı olan Zafer Kırçuval, tutuklandı.
24.02.2023 Gündem
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı Türkiye Voleybol Federasyonu, (TVF), deprem felaketinden etkilenen şehirlerde bulunan 8 kulübün ligden çekilme taleplerinin onaylandığını açıkladı.
22.02.2023 Voleybol
Kuntz, UEFA, Real Madrid, Barcelona'dan geçmiş olsun mesajları
Kuntz, UEFA, Real Madrid, Barcelona'dan geçmiş olsun mesajları UEFA, Real Madrid, Barcelona ve Milli Takım teknik direktörü Kuntz Kahramanmaraş 'ta yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin yanında olduğunu bildirdi.
6.02.2023 İspanya
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı!
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı! Türkiye Varlık Fonu, Kardemir'in sermayesinin yüzde 4,4'ünü hisse başına 13,05 liradan satın almak için anlaştı. Toplam bedel 656 milyon lirayı bulacak. Peki, Kardemir kimin?
6.12.2022 Ekonomi
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Takım Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
18.11.2022 Voleybol
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün 17:30'daki tek maçla başlayacak. Açılış karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile PTT kozlarını paylaşacak. Tüm maçlar canlı yayınla sadece Misli.com'da olacak.
1.11.2022 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Milletler Ligi'nin çeyrek finalinde Tayland'ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
14.07.2022 Gündem
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi çeyrek final maçında Tayland'ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Millilerin yarı finaldeki rakibi İtalya oldu.
14.07.2022 Voleybol
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında, Türk Telekomünikasyon AŞ’nin toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil eden paylarını satın almak için Pay Satın Alım Sözleşmesi imzalandı.
10.03.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar...
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar... Kamu bankaları harekete geçti. Resmen açıklandı. Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank toplamda 48,6 milyar liralık sermaye artırımı gerçekleştireceklerini kamuoyu ile paylaştı.
17.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tvf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tvf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.