Tuz Ruhu

Tuz Ruhu

Son dakika tuz ruhu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuz ruhu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuz ruhu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuz Ruhu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuz ruhu gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 tuz ruhu haberi bulunmuştur. Tüm tuz ruhu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Yaşam
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık'
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık' Schengen vizesi almak isteyen 2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun’un başına talihsiz bir olay geldi. İşlemlerini yaptırmak için bir firma ile anlaşan Kurşun hayatının şokunu yaşadı. Vize içi belgelerini gönderdiği kişilere bir daha asla ulaşamadı. Tüm bilgileri kimliği belirsiz kişilerin eline geçen Kurşun, şoke eden detayları anlattı.
28.01.2023 Yaşam
Ablasını tuz ruhu içirerek öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü
Ablasını tuz ruhu içirerek öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü Muğla'da 60 yaşındaki Uğur Öner, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası 63 yaşındaki ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürüp, aynı yolla intihara kalkıştı. Ablasını öldürdüğünü söyleyip, suçunu itiraf eden Uğur Öner, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
27.01.2023 Yaşam
Adıyaman'da 10 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı!
Adıyaman'da 10 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı! Adıyaman’da, ortaokul öğrencisinin sırasını temizlemek için evden getirdiği tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırması sonucu çıkan gazdan 10 arkadaşı etkilendi. Öğrenciler, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
21.04.2022 Yaşam
Zeytinyağında hileye dikkat
Zeytinyağında hileye dikkat Kilis'te, zeytin hasadının tamamlanmasıyla elde edilen yağın kilosu, 45 TL'den alıcı bulurken, uzmanlar da hileli ürünlere karşı uyarıyor. Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, "Dondurulan zeytinyağının dolaptan çıkarıldığında hızlıca erimesi sahte, blok şekilde erimesi ise hakiki olduğunu gösteriyor" dedi.
23.12.2021 Yaşam
'Su' sanıp tuz ruhu içti! Hastaneye kaldırıldı
'Su' sanıp tuz ruhu içti! Hastaneye kaldırıldı Bursa’da, şişede bulunan tuz ruhunu yanlışlıkla 'su' diye içen Hayriye Kayıhan (66), iç organlarının zarar görmesi sonucu hastanede tedaviye alındı.
16.11.2020 Gündem
İlkyardımda doğru bilinen yanlışlar
İlkyardımda doğru bilinen yanlışlar İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Özlem Karagöl, Dünya İlkyardım Günü’nde halk arasında ilkyardımda doğru bilinen yanlışlara dikkat çekerek farklı vakalarda doğru ilkyardımın nasıl yapılması gerektiğini anlattı.
11.09.2020 Sağlık
'Bulaşıkları iyice durulayın' uyarısı! Zehirlenme...
'Bulaşıkları iyice durulayın' uyarısı! Zehirlenme... Pandemi döneminde evlerde kullanımı yoğunlaşan temizlik maddeleri, 0-6 yaş grubu çocuklarda zehirlenme vakalarını arttırdı. Bu nedenle bulaşıkların iyice durulanması gerektiği uyarısı yapıldı.
9.06.2020 Sağlık
Konya'da korkunç olay! Anneleri odaya girdiğinde 3 çocuk...
Konya'da korkunç olay! Anneleri odaya girdiğinde 3 çocuk... Konya'nın Kulu ilçesinde annelerinin temizlik yaptığı sırada odada buldukları tuz ruhunu içen 2'si kardeş 3 çocuk hastaneye kaldırıldı.
25.04.2020 Gündem
Corona virüsten korunmak için temizlikte kullandığımız kimyasallar ölüme götürebilir
Corona virüsten korunmak için temizlikte kullandığımız kimyasallar ölüme götürebilir Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tayar, corona virüse karşı yapılan temizliklerde kullanılan kimyasallar konusunda uyarırken, "Çamaşır suyu ve tuz ruhu gibi kimyasallar karıştırılarak kullanılırsa, ortaya çıkan gazlar insanı ölüme kadar götürebilir dedi.
15.04.2020 Gündem
Kolonya ve çamaşır suyunu fazla kullananlar hastaneye koşuyor!
Kolonya ve çamaşır suyunu fazla kullananlar hastaneye koşuyor! Corona virüsten korunmanın temelinde hijyen yatıyor. Ancak bu dönemde sıkça kullanılan kolonya, dezenfektan ve çamaşır suyu alt solunum yollarına zarar veriyor. Hastanelere astım yakınmalarıyla, öksürük, nefes darlığıyla gelen hastaların sayısı artmış durumda.
3.04.2020 Sağlık
Genç kız ölümcül karışım kurbanı!
Genç kız ölümcül karışım kurbanı! Sakarya’da yaşayan 24 yaşındaki Ayşenur’un, temizlik için karıştırdığı kezzap ve çamaşır suyundan çıkan klor gazından öldüğü belirlendi. Uzmanlar uyardı: “Bu karışım öldürür”
22.06.2019 Yaşam
Reklamcı Ayşenur evinde ölü bulundu
Reklamcı Ayşenur evinde ölü bulundu Sakarya'nın Karasu ilçesinde, reklamcı Ayşenur A. (24), 2 gün önce, arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu. Ayşenur A.'nın Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılırken, polis, evin ortasında temizlik malzemelerinin bulunduğunu ve genç kadının zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirtti.
19.06.2019 Yaşam
Tuz ruhu içen 4 çocuk babası öldü
Tuz ruhu içen 4 çocuk babası öldü İzmir'in Menemen ilçesinde, 4 çocuk babası Sıracettin A. yaşamını yitirdi. Cesedinin yanında 2 boş tuz ruhu şişesi bulunan Sıracettin A.'nın otopsisinde de tuz ruhu içtiği kesinleşti.
23.04.2019 Yaşam
Engelli oğlu için not bırakıp intihar etti
Engelli oğlu için not bırakıp intihar etti Adana'da evli bir adamla resmi nikah olmadan birlikte yaşayan ve engelli bir çocuğu bulunan edebiyat öğretmeni, "Oğluma iyi bakın, bunu yapmak zorundayım" notu bırakıp tuz ruhu ve çamaşır suyunu karıştırıp içerek intihar etti.
3.12.2018 Yaşam
Eşinin üzerine tuz ruhu döken sanığa 1 yıl 6 ay ceza
Eşinin üzerine tuz ruhu döken sanığa 1 yıl 6 ay ceza Sarıyer'de boşanma aşamasında olduğu eşinin üzerine halk arasında tuz ruhu olarak bilinen "hidroklorik asit" döküp silah kabzasıyla vurarak yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 1 yıl 6 ay hapis cezasına verildi
4.10.2018 Yaşam
Cani kocaya 35 yıl  oğluna 14 ay hapis
Cani kocaya 35 yıl oğluna 14 ay hapis Lefkoşa Alayköy’de yaşayan 43 yaşındaki Zehra Sorver, geçen sene vahşi bir cinayete kurban gitti.
5.09.2018 Yaşam
İhanetin kitabına tazminat davası!
İhanetin kitabına tazminat davası! Tesadüfen okuduğu kitabın yazarı A.I.’yla ilişkisi olduğu iddiasıyla konsoloslukta çalışan kocası U.G.’ye boşanma davası açan 6 yıllık evli, 2 çocuk annesi F.G., şimdi de kitabın yazarına 10 bin liralık tazminat davası açtı. Yazar A.I.’nın kendisini bir hikaye malzemesi olarak kitapta kullandığını öne süren F.G., evliliğinin sona ermesinde yazarın sorumlu olduğunu belirtti. F.G. ayrıca ihaneti öğrendiği kitabı mahkemeye delil olarak sundu.
27.07.2018 Yaşam
Bursa'da tuz ruhuyla saldırı iddiası
Bursa'da tuz ruhuyla saldırı iddiası Bursa'nın İnegöl ilçesinde tartıştığı eşinin yüzüne tuz ruhu attığı iddia edilen kişi tutuklandı.
3.07.2018 Yaşam
Necla Köker'in intihar nedeni belli oldu
Necla Köker'in intihar nedeni belli oldu İstanbul Kadıköy’de siyanür ve bazı kimyasal maddeleri karıştırarak içip intihar eden 45 yaşındaki Necla Köker’in dolandırıldığı ve girdiği ekonomik çıkmaz nedeniyle yaşamına son verdiği belirlendi. Bıraktığı mektupta dolandırıldığını anlatan Köker’in, intiharından önce erkek arkadaşına da ekonomik sıkıntı çektiğini söylediği öğrenildi.
11.05.2018 Yaşam
Gümrük ve Ticaret Bakanlığından "temizlik ürünleri" uyarısı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığından "temizlik ürünleri" uyarısı Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca temizlik amaçlı ürünlerin yanlış kullanımları sonucunda ölümcül kazaların ortaya çıkabildiği uyarısında bulunularak, tüketicilerin temizlik ürünü satın alırken mutlaka orijinal ambalajında bulunan ürünleri tercih etmeleri ve kullanım sırasında ambalaj üzerinde yer alan uyarıları okumaları istendi.
23.04.2018 Ekonomi
Temizlik maddesinden fenalaşan öğrenciler hastaneye kaldırıldı
Temizlik maddesinden fenalaşan öğrenciler hastaneye kaldırıldı MANİSA'nın Demirci ilçesinde, bir ortaokuldaki koridor temizliğinde kullanılan çamaşır suyu ve tuz ruhu karışımından etkilenen 21 öğrenci ile 1 personel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan öğrenci ve personelin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
11.04.2018 Yaşam
Yüzüne tuz ruhu atan eski  sevgilisinden şikayetçi olmadı
Yüzüne tuz ruhu atan eski sevgilisinden şikayetçi olmadı Konya’da yaşayan 26 yaşındaki Rukiye K. 11 Aralık’ta günü Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde kaldığı kız öğrenci yurdundan çıkıp, özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı iş yerine doğru yola çıktı.
28.01.2018 Yaşam
Gençlerin yeni batağı: Ev yapımı bonzai! Bir otu üç zehre bulayıp ölüyorlar!
Gençlerin yeni batağı: Ev yapımı bonzai! Bir otu üç zehre bulayıp ölüyorlar! Gençleri yaşayan ölüye çeviren bonzainin evde yapımı yaygınlaştı. Aseton, çamaşır suyu ve tuz ruhu karışımına batırılan otun kurutulmasıyla elde edilen bu güçlü zehir, çok kısa sürede ölüme götürüyor
29.09.2021 Gündem
60 öğrenci tuz ruhundan etkilendi
60 öğrenci tuz ruhundan etkilendi Kırıkkale’de bir ortaokulda, tuz ruhu kokusundan etkilenen yaklaşık 60 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
31.10.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tuz Ruhu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuz ruhu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.