Tüyo

Tüyo

Son dakika tüyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 tüyo haberi bulunmuştur. Tüm tüyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu Tavaların altı yemek yaparken yanabilir. Kötü ve hijyenik olmayan bir görüntüye sebep olur. Temizlemesi de ayrı bir dert haline gelir. Ancak bir formül var ki ev hanımlarının hayatını kurtarıyor.
21.05.2024 Yaşam
Kızarmış patatesi ilk günkü kıvamına getiriyor; Bekarların çok kullandığı tüyo, patatesleri yeni kızarmış gibi yapıyor
Kızarmış patatesi ilk günkü kıvamına getiriyor; Bekarların çok kullandığı tüyo, patatesleri yeni kızarmış gibi yapıyor Ertesi güne kalan kızarmış patatesler elbette ki yumuşar. Ancak bekar evlerinde çok kullanılan bu yöntem patatesleri ilk kızartılan haline çeviriyor.
16.05.2024 Yaşam
Airfryer'ı makineye attırmayan tüyo; Sadece 3 dilimi hazneye bırakın, kurumuş yağ bırakmasın
Airfryer'ı makineye attırmayan tüyo; Sadece 3 dilimi hazneye bırakın, kurumuş yağ bırakmasın Pratik olması nedeniyle günümüzde çok tercih edilen airfyer'lar temizliği ile can sıkıcı olabiliyor. Kullanımı kolay olsa temizliğinde birçok kişi zorlanıyor. Bulaşık makinesine gerek bırakmayan tüyo ile kolay airfyer temizliğini araştırdık.
16.05.2024 Yaşam
Yolculukta mide bulantısını anında kesiyor; Araba tutması için bu tüyoları araca binmeden uygulayın
Yolculukta mide bulantısını anında kesiyor; Araba tutması için bu tüyoları araca binmeden uygulayın Uzun yolculuklarda mide bulantısı çekenler için seyahat tam bir kabusa dönüşebilir. Aradığınız çözümler işe yaramadıysa 5 tüyo hazırladık.
12.05.2024 Basketbol
Yorganları çamaşır makinesine sığdıran tüyo; Ev hanımları yeni keşfetti
Yorganları çamaşır makinesine sığdıran tüyo; Ev hanımları yeni keşfetti Yorganlar, baharın gelişiyle birlikte kaldırılmaya başlandı. Fakat her yorgan çamaşır makinesine sığmıyor. Ev hanımlarının yeni keşfettiği bu tüyo yorganları kolayca çamaşır makinesine yerleştiriyor.
12.05.2024 Basketbol
Evdeki Wi-fi az çekiyorsa bu tüyoyu kullanın; düşük internet hızı her odada 10 kat artıyor
Evdeki Wi-fi az çekiyorsa bu tüyoyu kullanın; düşük internet hızı her odada 10 kat artıyor Wi-fi problemi her evde vardır. Kimi zaman salonda çeken internet, arka odalarda bir diş dahi çekmez. Bunun nedeni de çoğu zaman anlaşılmaz. İnternet sağlayıcıları konuyla ilgili açıklamalarında ise sorunu ev ortamında arar. Biz de evde internet hızını 10 kat artıracak bir tüyo hazırladık.
11.05.2024 Yaşam
Astrolog Aygül Aydın'dan saç çıkartan tüyo; Önce kaynatın sonra soğutup sürün! İki malzemeyle saç gürleştiren yöntem
Astrolog Aygül Aydın'dan saç çıkartan tüyo; Önce kaynatın sonra soğutup sürün! İki malzemeyle saç gürleştiren yöntem Saçların hacimli ve parlak durması pek çok kişinin istediği bir durumdur ki bunun için denenmedik yol kalmamıştır. Ancak astrologlar da bu iş için artık devrede. Ünlü astrolog ve radyocu Aygül Aydın, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ve sadece iki malzemeyle saçları gürleştiren tüyoyu verdi.
6.05.2024 Yaşam
Bulaşıkların kötü kokusu bunu yapınca yok oluyor; Bardakları ışıl ışıl yapan tüyo
Bulaşıkların kötü kokusu bunu yapınca yok oluyor; Bardakları ışıl ışıl yapan tüyo Özellikle bardaklara sinen kötü koku bulaşık makinesinden kaynaklanabilir. Bulaşıklara geçen soğan, sarımsak, yumurta gibi ağır kokular nasıl giderilebilir? İşte bardakları ışıl ışıl yapan tüyo…
5.05.2024 Yaşam
Lapa olan pirinç pilavını 5 dakikada tane tane yapan yöntem
Lapa olan pirinç pilavını 5 dakikada tane tane yapan yöntem O kadar uğraştınız yine de pilavınız lapa mı oldu? Çöpe atmayın. Bu tüyo ile 5 dakikada pilav tane tane oluyor.
1.05.2024 Yaşam
Karıncaları öldürmeden onlardan kurtaran tüyo; Bu kokuyu asla sevmiyorlar: Bir tutamı evdeki karıncaları kovuyor
Karıncaları öldürmeden onlardan kurtaran tüyo; Bu kokuyu asla sevmiyorlar: Bir tutamı evdeki karıncaları kovuyor Yaz mevsiminde evde sayıları çoğalan karıncaları kovmak için doğal bir çözüm arayanlar aynı zamanda onlara zarar da vermek istemiyor. Bu tüyo evdeki karıncaları kovuyor.
30.04.2024 Yaşam
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı Ev temizliğinde en çok kullanılan makinelerden çamaşır makinesinin uzun ömürlü olması beklenir. Ancak çamaşır yükünün yoğunluğu onu hızlıca bozulmaya başlar. Dolayısıyla da kıyafetler de eskisi gibi temizlenmez.
23.04.2024 Yaşam
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor Kahvaltının en çok tüketilen besini zeytin kısa süre yumuşayıp küfleniyorsa yanlış saklıyorsunuz. İşte aylarca taş gibi kalan zeytinin sırrı...
9.04.2024 Yaşam
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın Gün içerisinde elimizden düşmeyen telefonları yüzde 100'e gelene kadar şarjda kalabiliyor. Ancak telefonun ne kadar sürede şarj edilmesi gerektiğini bilmek mühim. Pil sağlığı için bu bilgi inanılmaz derece önemli. İşte pil süresini 2 kat artırarak dayanıklı hale getiren o yöntem.
27.03.2024 Yaşam
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın!
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın! Türk kültürünün tüm dünyada en önemli belgesi Türk kahvesi, tutkunları tarafından taze tüketilmesine dikkat ediliyor. Ancak Türk kahvesinin tazeliğini korumak için çok zordur. Doğru saklama yöntemini araştırdık.
26.02.2024 Yaşam
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor Giysileri en etkili yıkamaya yaran çamaşır makinesi büyük kolaylık sağlıyor. Sosyal medyada bir kadın çamaşır makinesini en kolay nasıl temizlediğini gösteren bir video yayınladı.
25.02.2024 Yaşam
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor Mutfağın en çok kullanılan aracı tencere ve tavalardır. Ancak bir de bakmışsınız zamanla kararmış. Bir daha kullanmak istemeyeceğiniz yanmış tencere tavayı bir yıkamada eski haline döndüreceğniz bir yöntem var. Ve oldukça basit...
7.02.2024 Yaşam
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız Kuru fasülye kış mevsiminin en çok tüketilen besinlerindendir. Gerek proteini gerekse lezzeti zengindir. Ancak gaz yapmasından dolayı pek çok kişi yemek istemez, çekimser kalır. Ancak bu yöntemi denerseniz kuru fasülye yedikten sonra oluşacak gazı azaltabilirsiniz.
6.02.2024 Yaşam
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor!
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor! Hepimizin faydası ve lezzeti konusunda hemfikir olduğumuz tarhana çorbasından bile faydalı olan yeşil mercimek çorbasının şifası ve lezzetini kat kat artıran bir tüyo var.
1.02.2024 Yaşam
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun!
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun! Pazardan aldığınız patatesler haftasına kalmadan yeşerip filizleniyorsa bu yöntemi deneyin.
31.01.2024 Yaşam
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor!
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor! Çok hızlı kirlense de beyaz spor ayakkabı çoğu kişi için vazgeçilmezliğini koruyor. Temizlemek için havluya sarıp çamaşır makinesine atılan beyaz ayakkabılarınızda leke bırakmayan bir tüyo var.
30.01.2024 Yaşam
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi?
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi? İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı. Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Uzun zamandır Dilber karakteriyle gündeme gelen İnci Taneleri hikayesinin gerçek olup olmadığı da merak konusu olmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı İnci Taneleri dizisinin sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
25.01.2024 Magazin
Patates kızartması tencereye yapışmasını önleyen tüyo - Çıtır çıtır, altın sarısı yapıyor!
Patates kızartması tencereye yapışmasını önleyen tüyo - Çıtır çıtır, altın sarısı yapıyor! Restoranlarda ya da fast foodlarda yediğiniz patates kızartmasını evde de yapmanız mümkün. Bir aşçılık sırrı: bu tüyoyla altın sarısı, çıtır çıtır patates kızartması yapacaksınız.
22.01.2024 Yaşam
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo*
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo* Kekin kabarmaması tam bir hayal kırıklığıdır. Ancak bu bilgiler sayesinde fırına koyduğunuz anda kabarma başlıyor.
16.01.2024 Yaşam
Mutfak pratiği: Mikrodalgayı 3 dakikada pırıl pırıl yapan tüyo!
Mutfak pratiği: Mikrodalgayı 3 dakikada pırıl pırıl yapan tüyo! Mikroldalga temizliği basit gibi görünse de zaman alabiliyor. Zamanla biriken leke ve yağları sökmek uzun bir temizlik süreci gerektiriyor. Ancak bunun için çok basit bir tüyo var..
14.01.2024 Yaşam
Hamuru yoğurun, dolapta bekletin. Püf noktası bu! Damakta dağılan un kurabiyesinin sırrını ustası açıkladı!
11.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tüyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.