Türkmendağı

Türkmendağı

Son dakika türkmendağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkmendağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkmendağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkmendağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkmendağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 türkmendağı haberi bulunmuştur. Tüm türkmendağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
E harfi ile şehir isimleri - E ile başlayan şehirler...
E harfi ile şehir isimleri - E ile başlayan şehirler... E harfi ile başlayan şehir ismi Türkiye'de 5 tane. İşte E harfi ile başlayan şehir isimleri
18.02.2022 Gündem
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası'
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası' Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisinde kabul edilen Ermeni iddialarını içeren tasarı hakkında "Amerika Kongresi'nde alınan karar Türkiye'ye baskıydı, Türkiye'den intikam alma çabasıydı." dedi.
2.11.2019 Dünya
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor!
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor! Suriye'de Esad rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik başlattığı topçu saldırısı nedeniyle ormanlık alanda yangın çıktı. Yükselen dumanlar, sınırın Türkiye tarafındaki Hatay'ın Yayladağı ilçesinden görüldü.
9.07.2019 Dünya
Rejim, Türkmendağı'nı vuruyor
Rejim, Türkmendağı'nı vuruyor Esed rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içerisindeki Türkmendağı'na yoğun bombardıman gerçekleştiriyor.
13.03.2019 Dünya
"Rejim savaş açmışsa aslında bunu İran yapıyor"
"Rejim savaş açmışsa aslında bunu İran yapıyor" Suriye'deki Türkmendağı'nda savaşan muhalif Türkmen komutan Tarık Solak, Beşşar Esed rejiminin ordusunun hükmünün kalmadığını, askeri kararların İran tarafından alındığını söyledi.
3.12.2018 Dünya
Rejimden İdlib ve Lazkiye'deki sivil yerleşimlere saldırı
Rejimden İdlib ve Lazkiye'deki sivil yerleşimlere saldırı Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin, ateşkesin korunması için varılan Soçi mutabakatına rağmen İdlib ve Lazkiye kırsalındaki sivil yerleşimlere yönelik saldırılarında 1 kadın yaralandı
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Bugün tamamlanıyor! Silahlar...
Son dakika... Bugün tamamlanıyor! Silahlar... İdlib'deki muhalif ve rejim karşıtı güçler, Türkiye-Rusya mutabakatı çerçevesinde, ağır silahları cephe hattından çekme işlemini bugün tamamlayacak.
8.10.2018 Dünya
Esad rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı
Esad rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı Suriye'de, ülkenin kuzeybatısındaki Lazkiye iline bağlı Türkmendağı’nın tamamını ele geçirmek isteyen Beşar Esad rejimi ve destekçileri, bölgeye yönelik yoğun saldırılar başlattı.
11.08.2018 Dünya
Esad rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı
Esad rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı Esad rejimi ve destekçileri Suriye'nin Lazkiye iline bağlı ve "gerginliği azaltma bölgesi" sınırları içindeki Türkmendağı'na saldırmaya hazırlanıyor.
25.07.2018 Dünya
ABD ve PKK 1.5 milyon kişiyi evinden çıkardı!
ABD ve PKK 1.5 milyon kişiyi evinden çıkardı! Akdeniz’e ulaşacak bir terör koridoru açmak isteyen ABD ve PKK, şimdiye kadar Türkmen ve Araplara ait tam 167 köy ile kasabayı boşalttı. PKK’lı teröristler daha sonra evleri buldozerlerle yıktı. Evinden zorla çıkarılanların sayısı 1,5 milyona ulaştı.
19.12.2017 Dünya
Suriye rejiminin yoğun bombardımanı devam ediyor
Suriye rejiminin yoğun bombardımanı devam ediyor Esed rejimine ait birliklerin ve Rusya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ve Lazkiye kırsalındaki bombardımanı sürüyor. Bayırbucak Türkmendağı’na yapılan bombardıman Hatay’ın Yayladağı ilçesinden görüntülendi.
25.09.2017 Dünya
Hatay'a top mermisi düştü! Misliyle karşılık verildi
Hatay'a top mermisi düştü! Misliyle karşılık verildi Hatay-Yayladağı kırsalına Suriye'den atıldığı belirlenen top mermisi düştü. Olayda can kaybı yaşanmadı. Hemen ardından misliyle karşılık verildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle...
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle... Uzun süredir Suriye sınırında operasyon hazırlıkları yapan Mehmetçiğin, sivilleri korumak için İdlib’de hangi alanlara yerleşeceği Astana'daki zirvede netleşti. Harekâta ÖSO unsurlarıyla birlikte katılacak 25 bin askerle Türkiye İdlib'in kuzeyini kontrole alarak terör koridoruna en ağır darbeyi vuracak.
29.09.2021 Gündem
Suriye sınırında orman yangını
Suriye sınırında orman yangını Esad rejiminin saldırıları sonucu, Lazkiye kırsalındaki 3 ayrı noktada orman yangını çıktı
1.07.2017 Dünya
PKK yüzlerce teröristiyle Akdeniz'de kamp kurdu!
PKK yüzlerce teröristiyle Akdeniz'de kamp kurdu! İran ve Esad rejiminden Akdeniz sözü alan PKK, Suriye’nin sahil kenti Lazkiye’nin El Basit kasabasına kamp kurdu. Mayıs sonundan bu yana kampa ulaşan terörist sayısı 230’a ulaştı.
30.06.2017 Dünya
Esed güçleri, Cebel Ekrad ve İdlib  kırsalını vurdu
Esed güçleri, Cebel Ekrad ve İdlib kırsalını vurdu Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı birlikler, Lazkiye kırsalındaki Cebel Ekrad ile İdlib kırsalını top atışlarıyla vurdu.
26.06.2017 Dünya
Esed rejimi, Türkmendağı'nı top  atışlarıyla vurdu
Esed rejimi, Türkmendağı'nı top atışlarıyla vurdu Suriye'de Beşşar Esed rejimine bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'nı top atışına tuttuğu bildirildi.
10.06.2017 Dünya
Esed rejimi Lazkiye kırsalını vurdu
Esed rejimi Lazkiye kırsalını vurdu Suriye'de Beşşar Esed rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'taki köyleri havan ve füzelerle vurduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Esed rejimi Türkmendağı'nı bombaladı!
Esed rejimi Türkmendağı'nı bombaladı! Suriye'de Beşşar Esed rejimine ait birlikler, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'nı top atışlarıyla vurdu.
28.05.2017 Dünya
Esad'ın ordusu vuruyor!
Esad'ın ordusu vuruyor! Suriye'de Beşar Esad'a bağlı birlikler, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'nı top atışlarıyla vuruyor.
20.04.2017 Dünya
Türkmendağı'na yoğun saldırı altında
Türkmendağı'na yoğun saldırı altında Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı birlikler, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yoğun saldırı başlattı.
17.06.2021 Dünya
İdlib’den Fırat Kalkanı'na
İdlib’den Fırat Kalkanı'na Halep’te ateşkes sağlandıktan sonra şehirden tahliye edilip İdlib’e geçen muhalifler, burada Nusra Cephesi’nden ayrılıp aileleriyle birlikte yarın Türkiye’ye geçiyor. Aileleri Türkiye’de koruma altına alınacak olan muhalifler birkaç gün içinde Fırat Kalkanı Operasyonu’na dâhil olacak.
29.09.2021 Gündem
Esed rejiminin Türkmendağı'na saldırısı geri püskürtüldü
Esed rejiminin Türkmendağı'na saldırısı geri püskürtüldü Suriye'de Beşşar Esed rejimine ait birliklerin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırısı geri püskürtüldü.
17.06.2021 Dünya
Halep'te çatışmalar şiddetlendi
Halep'te çatışmalar şiddetlendi Suriye'nin doğu Halep bölgesinde ateşkesi ihlal eden Esed rejimi ve İran komutasındaki Şii milisler, havadan ve karadan saldırıyor
17.06.2021 Dünya
Muhalifler rejimin tankını imha etti
Muhalifler rejimin tankını imha etti Suriye'de Beşşar Esad'e bağlı birlikler Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik başlattığı kara harekatı devam ediyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türkmendağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkmendağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.