Türkiye Güzeli

Türkiye Güzeli

Son dakika türkiye güzeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiye güzeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiye güzeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Güzeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye güzeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.233 türkiye güzeli haberi bulunmuştur. Tüm türkiye güzeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi Avrupa turnesine devam eden sanatçı Kalben son dansıyla gündeme oldu. Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de konser veren Kalben Avrupa’yı fethetti. Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten de yorum geldi.
27.03.2024 Magazin
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum!
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Fişekhane’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Altuğ (49), yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında konuştu.
3.02.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi!
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi! Türkiye Güzeli seçilen ve 1952 yılında ABD’de düzenlenen dünyanın ilk 'Miss Universe’ yarışmasında ülkemizi temsil eden Gelengül Tayfuroğlu hayatını kaybetti.
11.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti.
19.11.2023 Magazin
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye'
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye' 1993 Miss Turkey'de Türkiye Güzeli, aynı yıl Miss Europe yarışmasında Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, 1996'da Mehmet Aslantuğ'la dünyaevine girmiş, yaklaşık altı ay önce boşanmıştı. Kasım 2000'de anne olma mutluluğu yaşayan tescilli güzel, 50'nci yaş günü için oğlu Can'ın organize ettiği sürpriz doğum günü partisi hakkında konuştu.
12.11.2023 Magazin
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır Yeşilçam’ın güzel oyuncusu “Müjgan” karakteri ile Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna katılıyor. 1981 yılında Türkiye güzeli olan Aydan Şener, Üç Kız Kardeş dizisinde de canlandırdığı Müjgan karakteri ile yine gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçiliyor.
28.09.2023 Magazin
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Magazin
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım'
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
15.09.2023 Magazin
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı!
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
14.09.2023 Magazin
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’ Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, ülkemizi temsil etmek için katıldığı Miss Supranational yarışmasında ilk 24'e girememişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gurdikyan, gazetecilerle ayaküstü yaptığı konuşmada yarışmaya dair dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, dereceye giremediği için üzgün olduğunu söyledi.
26.08.2023 Magazin
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen eski manken Demet Şener yaptığı açılamalarla şaşırttı. "Estetikle aranız nasıl?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.08.2023 Magazin
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu Son olarak Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapıyor. Sırt ve göğüs dekoltesini gözler önüne seren Şahin, dövmesini göstermeyi ihmal etmedi.
24.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya!
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya! Sosyal medya sayfasından sık sık paylaştığı cesur gönderilerle gündeme gelen Şevval Şahin, tatil için İspanya’ya uçtu.
18.06.2023 Magazin
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi!
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin Bodrum'da tatiline devam ediyor. Şahin bu kez Yalıkavak’ta denize girerken görüntülendi.
12.06.2023 Magazin
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım!
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Ünlü isim bikini sezonunu açtı.
5.06.2023 Magazin
Türkiye güzeli Sarıbaş milletvekilliği kaydını yaptırdı
Türkiye güzeli Sarıbaş milletvekilliği kaydını yaptırdı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili ve 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram kayıtlarını yaptırdı.
1.06.2023 Gündem
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım!
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Her paylaşımı olay olan Şahin bu defa crop giyip göğüs dekolteli poz verdi.
30.05.2023 Magazin
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım!
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Magazin
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması
Neşe Erberk: Tek isteğim kızımın benimle aynı unvanı taşıması Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Eski model, Miss Turkey 2022 üçüncüsü olan ve Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek kızı Selin Gurdikyan için destek istedi.
18.05.2023 Magazin
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller TBMM, 28’inci yasama döneminde çok sayıda yeni yüze de ev sahipliği yapacak. Kesin olmayan sonuçlara göre, 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş AK Parti listelerinden, milli futbolcu Ünal Karaman İYİ Parti’den, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül CHP’den, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlyas Topsakal da MHP’den seçilmeyi başardı. İşte Meclis’in yeni yüzlerinden bazıları...
15.05.2023 Gündem
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı!
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Kulis bacak gösterisi her zaman bir zevktir" notuyla yaptığı paylaşım gündeme oturdu. Eleştiri yağmuruna tutuldu.
11.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Güzeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye güzeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.