Turkcell Superonline

Turkcell Superonline

Son dakika Turkcell Superonline haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turkcell Superonline ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turkcell Superonline haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turkcell Superonline

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turkcell superonline gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 turkcell superonline haberi bulunmuştur. Tüm turkcell superonline haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor...
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor... Emekli olmak isteyen on binlerce kişiye güzel haber geldi. Emeklilik için yaş şartı aranmıyor. Engelli çalışanlar için emeklilikte yaş şartı yok. Belli bir süreyi ve primi doldurduklarında emekli olma imkanına kavuşuyorlar Sosyal güvenlik mevzuatımızda bazı rahatsızlıkları ya da engelleri bulunan vatandaşlar için erken emeklilik imkânları bulunuyor. Bunlar malulen emeklilik ve engelli emekliliği. Bu iki emeklilik arasında önemli farklar var. Ancak çoğu zaman karıştırılıyor. Malulen emeklilik sigortalı olduktan sonra ortaya çıkan rahatsızlıklarla gerçekleşiyor. Ya da iş kazası ile oluyor.
14.05.2022 Emekli
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve...
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Erken emeklilik, ücretsiz ulaşım otomobil alırken indirim yapılıyor. Engelli yaşlılara 1.084 lira ödenirken, evde bakım parası da 2 bin 345 lira. Ayrıca evde sağlık hizmeti de sunuluyor. İşkur, Engelli Hibe Desteği kapsamında, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların yararlanabilmesi için 65 bin liraya kadar hibe sağlıyor. Bunun 5 bin lirası işletme kuruluşu, 15 bin lirası işletme gideri, 45 bin lirası da demirbaş desteği oluyor. Elektrik şirketleri de engelli bireylere belli konularda destek oluyor.Yüzde 40’ın üzerinde engeli olanların elektriği, borcu nedeniyle 3 ay boyunca kesilemiyor.
13.05.2022 Ekonomi
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 1.657 lira para ödemesi yapılıyor, detaylarıyla tek tek açıklandı. Emeklilik, hibe, indirim, vergi avantajı, ücret desteği, ulaşım ve istihdam... Çok sayıda destek mevcut. Engelli vatandaşlar için devlet ve özel sektör birçok isim altında destek sağlıyor. 65 bin liraya kadar hibe veriliyor. Erken emeklilik hakkı tanınıyor. Ev ve araç alımında vergi avantajı sağlanıyor. Engelli bakımını üstlenenlere 1.657 lira maaş bağlanıyor. Elektrik fatura bedeli desteği sağlanıyor. Bunlar sadece desteklerden birkaçı. İşte engelli vatandaşlara sağlanan destekler
12.05.2021 Ekonomi
10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım ve...
10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım ve... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım, emlak vergisi muafiyeti gibi çok sayıda destek sağlanıyor engellilere. İşte aileleriyle birlikte 25 milyonu bulan engellilere devlet tarafından sağlanan destekler...
26.10.2020 Çalışan Hakları
Türk Telekom ve Turkcell, abonelerine duyurdu!
Türk Telekom ve Turkcell, abonelerine duyurdu! Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan corona virüs nedeniyle çok sayıda vatandaş kendini evlerinde karantinaya aldı. Hal böyle olunca Kovid-19 salgını nedeniyle evden çalışan, uzaktan eğitimlerine devam eden kullanıcılar, internet kullanımı da çok fazla arttı. Buna göre GSM şirketleri harekete geçerek vatandaşların daha rahat internete erişim sağlamaları için hızını 2 katına çıkardı.
17.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Engelliye büyük destek!
Engelliye büyük destek! Türkiye’de 10 milyona yakın engelli vatandaş bulunuyor. Aileleriyle birlikte 25 milyonluk bir kitle var. Devlet hem engellilere hemde engellilerin yakınlarına birçok destek sağlıyor. Her yıl, 10-16 Mayıs tarihleri ‘Engelliler Haftası’ olarak kutlanıyor. İşte engellilerin haklarını ve hayatını kolaylaştıracak bilgiler.
14.05.2019 Ekonomi
Sınırsız kotaya sınırsız fiyat
Sınırsız kotaya sınırsız fiyat İnternette kotasız döneme az bir süre kala yeni paketler açıklanıyor. Kotasız paketlerin fiyatlarının yüksekliği dikkat çekerken, taahhüdü devam edenlerin mevcut paketlerini ücret değişmeden limitsiz kullanabilecekleri açıklandı.
14.12.2018 Ekonomi
Türkiye veri üssü ve iletişim merkezi olacak
Türkiye veri üssü ve iletişim merkezi olacak Türk Telekom ve Turkcell, 1-3 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek dev telekom etkinliği için el ele verdi. 120 şirketin katılacağı etkinlikte amaç, Türkiye’yi bölgenin veri üssü ve iletişim merkezi yapmak...
29.09.2018 Ekonomi
Dijital dönüşümle hedef büyüttü
Dijital dönüşümle hedef büyüttü 3 yılda gelirlerini her yıl ortalama yüzde 14-16 arasında artırmayı planlayan Turkcell, dijital operatör stratejisiyle 2018 yılında 3.5-4 milyar lira yatırım yapmayı planlıyor.
22.03.2018 Ekonomi
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir e-Devlet sisteminde milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir sorgulama ekranının daha olduğu ortaya çıktı. Telefon, internet ve TV abonelikleri ile ilgili geçmiş yıllara ait borcun yanı sıra yapılan fazla ve hatalı ödemelerden kaynaklı ortaya çıkan alacaklar da görülebiliyor. Alacak çıkması halinde ise paylaşılan hesap numarasına 15 gün içinde söz konusu ödeme gerçekleştiriliyor.
6.03.2018 Ekonomi
25 yıl daha beklerler
25 yıl daha beklerler Türk Telekom CEO’su Paul Doany, ortak fiber altyapısı kurmaya hazırlanan telekom şirketlerini eleştirdi: “Bu, pratikte mümkün değil. GSM operatörleri 2-3 yıldır bu konuyu konuşuyor. Görünüşe bakılırsa çeyrek yüzyıl daha konuşmaya devam ederler gibi” dedi
1.03.2018 Ekonomi
3 milyon fiber hane
3 milyon fiber hane Fiber altyapıya bugüne kadar 5.2 milyar lira yatırım yapan Turkcell, toplam 40 bin kilometreyi bulan fiber ağını 3 milyon ev ve işyerinin kapısına götürdü. Turkcell Superonline’nın fiber müşteri sayısı 1.2 milyonu aştı
17.11.2017 Ekonomi
Türkiye'nin iki devi el sıkıştı!
Türkiye'nin iki devi el sıkıştı! İki büyük teknoloji şirketimiz Türk Telekom International ve Turkcell Superonline, dünya devlerini Türkiye’de bir araya getirmek için güçlerini birleştirdi.
20.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Devler fiberde ortaklığa gitti
Devler fiberde ortaklığa gitti 4.5G ve 5G için büyük önem taşıyan fiber altyapı için Turkcell Superonline, Vodafone, Türksat ile TELKODER ortak şirket kurma kararı aldı. OAŞ’la hızlı, ucuz ve kaliteli internet hedefleniyor.
27.07.2016 Ekonomi
Turkcell rekor kırdı
Turkcell rekor kırdı Turkcell, gerçekleştirdiği sabit şebeke hız testiyle Türkiye'de OTN tabanlı DWDM teknolojisi üzerinden tek süper kanal 1000 Gbps (1 Tbps) veri hızına ulaşan ilk operatör oldu.
4.04.2016 Bilim ve Teknoloji
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 6.’sı düzenlenen ve dijitalin Oscar’ı olarak görülen MIXX Awards Türkiye’nin ödül töreni 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Ece Sükan üstlendi.
26.02.2016 Ekonomi
Günde 6 buçuk saat ekrana bakıyoruz
Günde 6 buçuk saat ekrana bakıyoruz TURKCELL Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Türkiye’de bir kişinin günlük ortalama 111 dakika televizyon, 109 dakika bilgisayar, 132 dakika akıllı telefon ve 39 dakikada tablet ekranına baktığının belirlendiğini söyledi...
8.04.2015 Bilim ve Teknoloji
765 bin müşteri lider yaptı!
765 bin müşteri lider yaptı! 2014 yılında fiber ağını 2.1 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar taşıyan Turkcell Superonline, 735 bin fiber internet müşterisiyle pazar lideri oldu.
19.02.2015 Ekonomi
Turkcell’den altyapıya 2.5 milyar TL yatırım
Turkcell’den altyapıya 2.5 milyar TL yatırım 2014 sonuçlarını açıklayan Turkcell, mobil ve internetle büyüdü. Şirket, 4G öncesi 2.5 milyar lira yatırım yapacak. Buna, 4G ihalesinde oluşacak tutar dahil edilmedi
13.02.2015 Ekonomi
Turkcell'liye yurt dışında 4G hızı
Turkcell'liye yurt dışında 4G hızı Turkcell'liler Türkiye'de kullanmaya alıştıkları yüksek hızlı mobil internet hizmetini yurt dışı seyahatlerinde artık 4G hızı ile taçlandıracak.
2.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Turkcell Superonline’dan gençlere tam destek
Turkcell Superonline’dan gençlere tam destek Turkcell Superonline, üniversite öğrencilerine verdiği desteği sürdürürken, gençlerin de takdirini kazanıyor.
6.01.2015 Eğitim
Unify, Turkcell Superonline ile işbirliği gerçekleştirdi
Unify, Turkcell Superonline ile işbirliği gerçekleştirdi İletişim yazılımı ve servisleri alanlarının öncü firması Unify, 12-13 Kasım günlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde tümleşik iletişimi dönüştüren çözümlerini tanıttı.
17.11.2014 Bilim ve Teknoloji
4G'nin geliş tarihi belli oldu
4G'nin geliş tarihi belli oldu Turkcell'in bu yıl 7...
12.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Bizimle herkes büyüdü 2023 hedefine odaklıyız!
Bizimle herkes büyüdü 2023 hedefine odaklıyız! Turkcell, kuruluşunun 20. yılı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı resepsiyon düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Akça, 2023 hedeflerine odaklandıklarını söyledi.
11.11.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Turkcell Superonline ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turkcell superonline haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.