Türkbükü

Türkbükü

Son dakika Türkbükü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkbükü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkbükü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkbükü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkbükü gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 türkbükü haberi bulunmuştur. Tüm türkbükü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Türkbükü açıklarında korkunç anlar! Motoryat alev alev yandı
Türkbükü açıklarında korkunç anlar! Motoryat alev alev yandı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında yangın çıkan motoroyattaki 8 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri ve bölgedeki balıkçılar tarafından tahliye edildi. Yangının söndürülmesinin ardından motoryat battı.
2.08.2023 Yaşam
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi!
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi! Aysun Kayacı 2012 senesinde bankacı Efe Kapancı ile evlendikten sonra İngiltere'ye taşındı. Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Bodrum’da tatil yapan eski manken, önceki gün Türkbükü’ndeki evinin iskelesinden denize girerken görüntülendi.
27.07.2023 Magazin
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz Ünlü şarkıcı Rafet El Roman yaşadığı aşklarla yine gündemde. Tatil için soluğu Bodrum Türkbükü'nde alan El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.
26.07.2023 Magazin
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den düğün sonrası romantik kareler
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den düğün sonrası romantik kareler Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın romantik halleri objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Magazin
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde!
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde! 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisindeki Chuck Bass karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick, ve sevgilisi Amy Jackson tatil için Türkiye'yi tercih etti. Önceki gün Türkbükü’ndeki Cennet Koyu’na demirledikleri teknede görüntülenen çifte bir çekim ekibi eşlik etti. Ünlü çift deniz ve güneşin tadını çıkartırken o anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.
13.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinin Türkbükü ve Torba mahallelerine 2 yeni halk plajı yapıldı. Türkbükü'ndeki halk plajının açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Alpaslan, "Bu sene 2'si Bodrum'da olmak üzere 5 halk plajımız daha hizmete girmiş bulunmakta. Ücretsiz halk plajları, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunmuş olduğumuz bir hizmet" dedi.
27.06.2023 Yaşam
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar Oyuncu Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemindeydi. Son olarak bir derginin daveti için Bodrum'a giden ünlü isim, yanındaki gizemli kız arkadaşıyla samimi anlar yaşadı.
22.06.2023 Magazin
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem Her yaz olduğu gibi 2023 yazında da tatil beldelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemde. Özellikle Bodrum'da uçuk olan lahmacun fiyatları Özge Ulusoy'a soruldu. Ünlü isim bakın ne yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı Yaz tatili planları yapanları ilgilendiren gelişme! Kiralık villa fiyatları uçuşa geçti, yeni kiralar açıklandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar çıktı.
23.03.2023 Yaşam
Bodrum'da 220 milyon liraya ada! İnternetten satışa çıkarıldı
Bodrum'da 220 milyon liraya ada! İnternetten satışa çıkarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesi, Türkbükü ve Gündoğan mahalleleri açıklarındaki 'tarla' imarlı Küçük Tavşan Adası, 220 milyon 220 bin liraya internetten satılığa çıkarıldı.
31.01.2023 Ekonomi
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak'
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak' Oya Başar'ın, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının otomobiline çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra çarptığı iddia edildi. Usta oyuncudan özür bekleyen ailenin, duydukları sözle ikinci bir şok yaşadığı öne sürüldü.
12.08.2022 Magazin
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı...
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı... İkinci kez anne ve baba olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ve Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikiliden yakışıklı oyuncu, eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Burak Özçivit'in saçlarına yorum yağdı.
9.07.2022 Magazin
Hararetli görüşme! Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu tatilde
Hararetli görüşme! Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu tatilde Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”da rol alan Hande Ataizi önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon ile birlikte Türkbükü’nde otelde görüntülendi.
2.07.2022 Magazin
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak?
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak? Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkardı. Dünyaca ünlü kulübe talip olan isimlerden biri de Muhsin Bayrak oldu. Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri olduğu öğrenilen Bayrak'ın, daha önce de "70 bin liraya çalışacak yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla gündeme geldiği ortaya çıktı. Peki, Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar, nereli? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı mı satın aşmak istiyor? Muhsin Bayrak’ın biyografisi…
7.03.2022 Gündem
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı Usta tiyatrocular Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey, evlilik yıldönümlerini kutladılar. İlyas İlbey, Yasemin Yalçın ile olan düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
29.01.2022 Magazin
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde...
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde... Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in 'Lana' isimli mega yatı, kale açıklarına demirledi.
9.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Türkbükü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkbükü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.