Türk-İş

Türk-İş

Son dakika Türk-İş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk-İş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk-İş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk-İş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk-iş gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.388 türk-iş haberi bulunmuştur. Tüm türk-iş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'dan TÜRK-İŞ genel merkezine kritik ziyaret
Bakan Işıkhan'dan TÜRK-İŞ genel merkezine kritik ziyaret Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında TÜRK-İŞ'i ziyaret etti. Bakan Işıkhan'ı, TÜRK-İŞ Genel Merkezi girişinde, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Ağar, Eyüp Alemdar ve Nazmi Irgat karşıladı.
27.12.2023 Ekonomi
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Uzayda yıllardır var olan 21 Türk ismi
Uzayda yıllardır var olan 21 Türk ismi Uzayın geniş ve sonsuzluğu içerisinde gök bilimciler tarafından araştırmalar sürerken Ay, Mars ve Venüs’te keşfedilen oluşumlara dünyadan verilen isimlerin yanı sıra 21 Türk ismi yazıldı.
5.08.2022 Bilim ve Teknoloji
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli oldu Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, “Bütün yöneticilerin görüşleri, başkanımızın yorumları, akabinde birkaç isim daha gündeme geldi. Bunlarla alakalı daha da detaylı çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üzerine yaptığımız çalışmalar bitene kadar da Önder hocamızla devam edeceğiz” dedi.
13.12.2021 Futbol
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen anlaştılar. Belli oldu. Milyonlarca vatandaş 'asgari ücrete ne kadar zam gelecek?' sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, 2022'de geçerli olacak asgari ücretle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Türk-İş'in ev sahipliğindeki toplantıda genel başkanlar, 2022'de geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritasını görüşerek temel alınacak ilkeler konusunda teknik düzeyde çalışmalar yapılmasını kararlaştırdı
17.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Asgari ücret önümüzdeki dönem hiç olmadığı kadar önemli. 45 senedir asgari ücreti konuşuyoruz. Bu sene 45 seneye bedel bir sene. Onun için toplumu tebessüm ettirecek, toplumu memnun edecek, bizim razı geleceğimiz bir tablo çıkarsa biz de altına imza atarız." dedi.
14.10.2021 Çalışma Hayatı
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor!
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kamu görevlilerinin 2 yıllık zam oranının belirleneceği 6'ncı dönem toplu sözleşme süreci başlıyor. Kamu görevlilerinin 2022 ve 2023 yıllarında maaşlarına yapılacak zammın belirlendiği görüşmeler yeni haftanın gündeminde olacak. Peki, Kamu işçisine zam miktarı ne kadar olacak? Memur zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...
24.07.2021 Çalışan Hakları
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif... Yüz binlerce kişi bu haberi bekliyordu. Hükümet zam teklifini sundu ve belli oldu. Maaşı 3 bin 577 TL ile 3 bin 750 TL arasında olanlara 100 TL zam önerildi. Türk-İş ve Hak-İş ise hükümetten taleplerini karşılayacak yeni bir teklif bekliyor. Kamu işçilerine yapılan zam teklifinin kabul edilemez olduğu, talepler ile hükümetin teklifi arasında ciddi fark olduğu belirtildi. Bayramdan sonra makul pazarlık sürecinin başlayacağı öngörülüyor.
13.07.2021 Ekonomi
İşçi, memur, emekliler için flaş gelişme! Yeni zam geliyor
İşçi, memur, emekliler için flaş gelişme! Yeni zam geliyor Kamuda çalışan yüz binlerce kişi bekliyor. İşçi, memur, emekliler için müjdeli haber geldi. Zam oranları ile ilgili flaş gelişme. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Kamu işçilerinin zam pazarlığı başlıyor. Türk-İş ve Hak-İş, kamudaki 700 binden fazla işçinin ücretine 2021-2022'de yapılacak zammın belirleneceği görüşmeler öncesi ortak taleplerini belirledi. Görüşmelerin temmuz ayında sonuçlanması bekleniyor. Öte yandan, yaklaşık 3,5 milyon memur ile 5,5 milyon memur emeklisinin maaşlarına yapılacak zam oranının belirleneceği 2021-2022 yıllarını kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri 1 Ağustos itibarıyla başlayacak.
23.05.2021 Ekonomi
Lucescu'nun Sergen Yalçın açıklaması dikkat çekti!
Lucescu'nun Sergen Yalçın açıklaması dikkat çekti! Ukrayna'da Dinamo Kiev'i şampiyon yapan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın şamiyonluğu için 'Sergen Yalçın'ı Ahmet Nur Çebi'ye öneren benim' dedi.
16.05.2021 Beşiktaş
Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi?
Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi? Forbes her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Forbes’in listesinde bu yıl çok sayıda Türk isim yer aldı. Yer alan isimlerden biri de Mustafa Küçük oldu. Mustafa Küçük’ün listede yer almasının ardından hayatı da bu merak konusu oldu. Peki Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi?
7.04.2021 Gündem
KÇÖ uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Türk-İş'ten KÇÖ açıklaması!
KÇÖ uzatıldı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Türk-İş'ten KÇÖ açıklaması! Koronavirüs ile mücadele kapsamında verilen desteklerden biri olan milyonlarca çalışanın yararlandığı kısa çalışma ödeneği çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 1 Nisan itibarıyla sona erecek kısa çalışma ödeneği uygulamasının devam ettirilmesini istedi. KÇÖ uzatılacak mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor?
27.03.2021 Çalışan Hakları
Bakan Karaismailoğlu'ndan Türk-İş'e ziyaret
Bakan Karaismailoğlu'ndan Türk-İş'e ziyaret Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergun Atalay'ı ziyaret etti.
28.01.2021 Ekonomi
Türk-İş, aralık ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
Türk-İş, aralık ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı Türk-İş'in araştırmasına göre, aralık ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 590, yoksulluk sınırı 8 bin 436 lira oldu.
29.12.2020 Ekonomi
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Ve belli oldu
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Ve belli oldu Asgari ücret belli oldu. 2021 asgari ücret ne kadar oldu, sorusu böylece yanıt buldu. Milyonlarca çalışanın beklediği haber geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretin brüt 3.577 lira net 2.825 lira 90 kuruş olduğunu duyurdu.
28.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? 2021 Asgari ücret zammı ne kadar olacak?
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? 2021 Asgari ücret zammı ne kadar olacak? 2021 yılı yeni asgari ücret tutarının açıklanacağı tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısını yarın yapacağını açıkladı. 2021 asgari ücreti, yarın 10.30'da yapılacak toplantının ardından belli olacak. Öte yandan işçi tarafını temsil eden Türk-İş'ten de asgari ücret ile ilgili flaş açıklama geldi. Türk İş "3 bin liranın altındaki teklif, insanları mutlu edecek bir teklif olmaz, çalışanları mutlu edecek bir teklif olmaz. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na 3 bin liranın üzerinde bir teklif getirilmelidir" önerisinde bulundu.
27.12.2020 Ekonomi
Türk-İş'in asgari ücret teklifi belli oldu
Türk-İş'in asgari ücret teklifi belli oldu Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na getirilecek 3 bin liranın altındaki teklifin çalışanları mutlu etmeyeceğini bildirdi.
27.12.2020 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi!
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK tarafından yapılan ortak açıklamada, "Üç işçi konfederasyonu, 4 Aralık 2020 günü ortaklaştırdıkları 'insan onuruna yaraşır bir asgari ücret' belirlenmesi talebinin arkasında durmaktadır" denildi. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun dördüncü toplantısının 28 Aralık’ta saat 10.30’da yapılacağını duyurdu.
26.12.2020 Ekonomi
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz'
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz' Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Falcao hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.10.2020 Galatasaray
Türk-İş'ten Ankara'da 'kıdem tazminatı' açıklaması
Türk-İş'ten Ankara'da 'kıdem tazminatı' açıklaması Ankara'da, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından kıdem tazminatının mevcut haliyle korunması istenilerek, basın toplantısı yapıldı. Çok sayıda işçinin katıldığı toplantıda Türk-İş Ankara Temsilcisi Nihat Zengin, "Kıdem tazminatı, Türkiye işçi sınıfının ve Türk-İş'in kırmızı çizgisidir" dedi.
29.06.2020 Çalışma Hayatı
Türk-İş'ten kıdem tazminatı açıklaması
Türk-İş'ten kıdem tazminatı açıklaması Türk-İş Başkanlar Kurulu kıdem tazminatı gündemiyle toplandı. Toplantının ardından oybirliğiyle alınan kararlar açıklandı.
26.06.2020 Çalışma Hayatı
Türk-İş Genel Başkanı Atalay'dan kıdem tazminatı açıklaması
Türk-İş Genel Başkanı Atalay'dan kıdem tazminatı açıklaması Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kıdem tazminatı, işçinin yıllardır döktüğü terin, verdiği bir ömrün karşılığıdır." ifadelerini kullandı.
18.06.2020 Çalışan Hakları
Türk-İş "açlık ve yoksulluk sınırı" araştırması sonuçlarını açıkladı
Türk-İş "açlık ve yoksulluk sınırı" araştırması sonuçlarını açıkladı Türk-İş, mayıs ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırını 2 bin 438, yoksulluk sınırını ise 7 bin 942 lira olarak hesapladı.
27.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türk-İş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk-iş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.