Türk Dil Bayramı nedir? 26 Eylül Türk Dil Bayramı ne zaman kutlanmaya başlandı, tarihi…
Türk Dil Bayramı nedir? 26 Eylül Türk Dil Bayramı ne zaman kutlanmaya başlandı, tarihi… Türk Dil Bayramı 88. yılında kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğitimden kültüre, ticaretten iletişime bütün alanlarda Türkçenin potansiyelinin giderek arttığını görmek bizler için iftihar vesilesidir. Dilimizin zenginliklerinin tamamını kucaklayan bir anlayışla Türkçemize sahip çıkmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullanırken, Türk Dil Bayramı ile ilgili merak edilenler de arttı. Peki, Türk Dil Bayramı ne zaman kutlanmaya başlandı? Türk Dil Bayramı tarihi…
26.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türk Dil Bayramı' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türk Dil Bayramı' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğitimden kültüre, ticaretten iletişime bütün alanlarda Türkçenin potansiyelinin giderek arttığını görmek bizler için iftihar vesilesidir. Dilimizin zenginliklerinin tamamını kucaklayan bir anlayışla Türkçemize sahip çıkmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
25.09.2020 Siyaset
Erdoğan'dan Türk Dili Bayramı için özel mesaj!
Erdoğan'dan Türk Dili Bayramı için özel mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çok geniş bir coğrafyada konuşulan, müşterek mazimizi, kültürümüzü ifade eden Türkçemiz, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatıdır” dedi.
29.09.2021 Gündem