Türk Bayrakları

Türk Bayrakları

Son dakika türk bayrakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk bayrakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk bayrakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Bayrakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk bayrakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.780 türk bayrakları haberi bulunmuştur. Tüm türk bayrakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in (23) acı haberi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesindeki baba evine ulaştı.
13.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Pençe - Kaplan Harekatı bölgesinde aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in (39) acı haberi, Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki ailesine ulaştı.
11.02.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Benim hakkım helal sana, sen de bana helal et annem, aslanım" dedi.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Öte yandan şehidin evinin fiziki durumuna yönelik haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılı deniz dibinde kutlandı
Cumhuriyet'in 100. yılı deniz dibinde kutlandı Fethiye'de dalgıçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı.
29.10.2023 Gündem
Gökyüzünde cumhuriyet coşkusu
Gökyüzünde cumhuriyet coşkusu Kapadokya’da sıcak hava balonları Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile havalandı. Gün doğumu ile birlikte 152 sıcak hava balonu gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nce (DEÜ) düzenlenen 'Cumhuriyete Saygı 100. Yıl Bayrak Koşusu'na katılan 81 öğrenci, 28 kilometre yol katedip, Türkiye'nin ilk ve tek bayrak müzesi olan DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi'ne ulaşarak, taşıdıkları bayrağı teslim etti.
27.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları nedeniyle İstiklal Caddesi Türk Bayrakları ile donatıldı.
27.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı Cumhuriyet'in 100’üncü yılı kutlamaları nedeniyle İstiklal Caddesi Türk Bayrakları ile donatıldı.
27.10.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
Kapadokya'da balonlar, Türk bayraklarıyla havalandı
Kapadokya'da balonlar, Türk bayraklarıyla havalandı  Türkiye’nin önemli kültür turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrakları ile havalandı.
30.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi. Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "İlk incelemelere göre patlamanın kimyasal tepkime kaynaklı olduğu düşünülüyor" dedi.
10.06.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesin olmayan ikinci oylama sonuçları sonrası vatandaşlar Beştepe toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka hitap edecek. CNN TÜRK'te Hande Fırat balkon konuşmasının şifrelerini aktardı.
28.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Bayrakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk bayrakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.