Turgutlu

Turgutlu

Son dakika turgutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turgutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turgutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turgutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turgutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 turgutlu haberi bulunmuştur. Tüm turgutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Sevgilisini öldürüp, intihar etti
Sevgilisini öldürüp, intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
10.01.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
'Askeri personel' olduklarını söyleyerek 500 bin TL dolandıran şüpheliler yakalandı
'Askeri personel' olduklarını söyleyerek 500 bin TL dolandıran şüpheliler yakalandı Çanakkale’nin Yenice ilçesinde yaşayan M.S.’ye kendilerini 'askeri personel' olarak tanıtarak terör örgütüne karıştığını söyleyip, 500 bin TL dolandıran H.B. ve V.E. jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Manisa'da işçi servis midibüsü devrildi; 25 yaralı
Manisa'da işçi servis midibüsü devrildi; 25 yaralı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün devrildiği kazada, 25 kişi yaralandı.
9.08.2023 Gündem
Uğur böceği örümceği ile ilgili Prof. Dr. Demir'den açıklama: 'Zehirli değil'
Uğur böceği örümceği ile ilgili Prof. Dr. Demir'den açıklama: 'Zehirli değil' Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Demir, Denizli ve Muğla'nın ardından Manisa'nın Turgutlu ilçesinde görülen, zehirli olabileceği yönünde değerlendirmede bulunulan uğur böceği örümceğiyle ilgili, "Bu örümcekler zehirli değildir ve öldürmez. Tarım alanına zarar veren böceklerden beslendiği için de oldukça faydası vardır" dedi.
10.06.2023 Yaşam
İzmir'de deprem mi oldu? 28 Mayıs İzmir Kemalpaşa depremi kaç büyüklüğünde oldu?
İzmir'de deprem mi oldu? 28 Mayıs İzmir Kemalpaşa depremi kaç büyüklüğünde oldu? İzmir Kemalpaşa depremi hakkında araştırmalar başladı 28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 17:47'de meydana gelen İzmir depremi sonrasu vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Kemalpaşa depremi Turgutlu'da da hissedildi. Peki İzmir Kemalpaşa depremi yüzde kaç büyüklüğünde oldu?
28.05.2023 Gündem
'Işıkları açmayın' notu bırakıp intihar etti
'Işıkları açmayın' notu bırakıp intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişi, evinin mutfağında ölü bulundu. Şahsın, evin farklı bölümlerine 'çakmak kullanmayın', 'ışıkları açmayın' notları bıraktığı görüldü.
5.05.2023 Yaşam
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı Manisa'nın 3 ilçesinde, bir marketler zincirinde bölge sorumlu müdürü olan İ.A.'nın (40), çok sayıda kişiyi toptan şeker alıp, pazarlayarak, haftalık yüzde 10 kar payı verme vaadiyle yaklaşık 60 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Saadet zinciri yöntemiyle dolandırıcılık yapıp 10 gün önce ortadan kaybolduğu öne sürülen İ.A.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı.
12.04.2023 Yaşam
Fabrika gibi okul! Üç ayda 1 milyon 200 bin lira ciro yaptılar
Fabrika gibi okul! Üç ayda 1 milyon 200 bin lira ciro yaptılar Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim gören öğrenciler, günde 1200 ilkokul ile 250 anaokulu öğrencisine yemek ve kahvaltılık hazırlıyor. Fabrika gibi çalışan okulda yaklaşık 3 ayda 1 milyon 200 bin TL ciro elde eden öğrenciler, mesleği yerinde öğreniyor.
22.12.2022 Ekonomi
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
Camdaki Kız'da Nalan’ın evi terk etmesinin yankıları büyük oluyor!
Camdaki Kız'da Nalan’ın evi terk etmesinin yankıları büyük oluyor! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi Camdaki Kız 58’inci bölümü ile bu perşembe ekrana geliyor.
23.11.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Arkadaşlarıyla birlikte alkol alırken 50 metrelik uçuruma yuvarlandı
Arkadaşlarıyla birlikte alkol alırken 50 metrelik uçuruma yuvarlandı MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, arkadaşlarıyla alkol alan Mustafa Ü. (41), dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden sedyeyle çıkarılan Mustafa Ü., hastaneye kaldırıldı.
1.10.2022 Yaşam
Çatıdan sarkıttığı iple evine girmek isterken düşüp, hayatını kaybetti
Çatıdan sarkıttığı iple evine girmek isterken düşüp, hayatını kaybetti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde anahtarını unuttuğu 3 katlı binanın en üst katındaki evine çatıdan inmek isterken, sarkıttığı ipin kopması sonucu metrelerce yükseklikten düşen Şahin Pekmezci (38), yaşamını yitirdi.
23.09.2022 Yaşam
DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir, DJ Gezgin’in katili kim, cesedi bulundu mu, göle mi atıldı? Son durum!
DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir, DJ Gezgin’in katili kim, cesedi bulundu mu, göle mi atıldı? Son durum! DJ Gezgin cinayeti Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin cinayetinde yeni iddialar ortaya atıldı. DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ sessiz kalmaya devam ederken, DJ Gezgin'in cesedinin buzun içine konulup saklanmış olabileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, DJ Gezgin’in katili kim? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir? İşte DJ Gezgin cinayetinde son durum…
16.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Turgutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turgutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.