Tümsiad

Tümsiad

Son dakika TÜMSİAD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜMSİAD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜMSİAD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tümsiad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tümsiad gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 tümsiad haberi bulunmuştur. Tüm tümsiad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'daki bazı Türk STK temsilcilerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'daki bazı Türk STK temsilcilerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'daki bazı Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabul etti.
28.04.2021 Gündem
AK Parti MYKY üyeleri 2021 listesi belli oldu! İşte AK Parti yeni MKYK listesi
AK Parti MYKY üyeleri 2021 listesi belli oldu! İşte AK Parti yeni MKYK listesi AK Parti MKYK üyeleri belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi 7.Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Saat 10.00'da başlayan büyük kongrede Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2 saati bulan bir konuşma gerçekleştirdi. Kongrede A Takımı da belli oldu. İşte AK Parti MKYK listesi...
24.03.2021 Gündem
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu...
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi reform paketini İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. Erdoğan, "Açıklayacağımız reformların omurgasını, makroekonomik ve yapısal politikalar oluşturuyor. Esnaf kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, çay ocağı işletmecisi gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor ve beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz. Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." dedi.
12.03.2021 Siyaset
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek?
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek? İstanbul'da kamuda uzaktan çalışma düzenlemesinin kapsamı genişledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler neticesinde, sanayi sektöründe çalışanlar için erken mesai düzenlemesi ve kamuda esnek çalışma yöntemlerinin değerlendirildiği İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kamu kurumları dönüşümlü çalışacak" dedi.
5.11.2020 Çalışma Hayatı
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirlerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Yerlikaya koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerine ilişkin yeni düzenlemeleri açıklarken '60 yaş ve üstü çalışanların, hamilelerin, kronik rahatsızlığı bulunanların ve 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kadın personeller evden çalışacaktır ' dedi.
4.11.2020 Yaşam
Azerbaycan ordusuna Türkiye'den destek! Toplanan paralar gönderildi...
Azerbaycan ordusuna Türkiye'den destek! Toplanan paralar gönderildi... İş adamı ve Azerbaycan gönüllüsü Bayram Tanrıverdi'nin 'Dedelerimizin borcunu ödüyoruz' diyerek başlattığı destek kampanyasına birçok gönüllü kulak verdi. Tanrıverdi'nin sosyal medyadan kurduğu 'Can Azerbaycan Grubu' yaptığı toplantıda 'Gardaş Azerbaycan'a destek toplandı. Paralar Azerbaycan ordusuna gönderildi. Öte yandan Türkiye'deki Azerbaycanlı İşadamları Birliği (TAİB) bağış kampanyası başlattı.
9.10.2020 Ekonomi
İş dünyası 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı nasıl değerlendirdi?
İş dünyası 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı nasıl değerlendirdi? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019"a ilişkin iş dünyasından açıklamalar geldi.
11.04.2019 Ekonomi
Türkiye otoban hızına kavuşacak
Türkiye otoban hızına kavuşacak İş dünyası seçim sonuçlarından memnun. İstikrarın Türkiye’yi ‘otoban hızı’na ulaştıracağını söyleyen iş dünyası temsilcileri, ekonominin öncelikli gündem olmasını istiyor. İş insanlarının beklentisi bir an önce reformlara odaklanılması
25.06.2018 Ekonomi
Mete Yarar açıkladı! Türkiye Afrin'den sonra Kandil'e mi girecek?
Mete Yarar açıkladı! Türkiye Afrin'den sonra Kandil'e mi girecek? Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı açıklamalar. Yarar; 'Muhtemelen Türkiye, Kandil'e doğru operasyon önceliğini öne alabilir. Belki önümüzdeki dönemde Münbiç'ten önce Kandil'e operasyonu daha öncelikli görebiliriz.' dedi.
19.04.2018 Gündem
Bakış açısı değişti! 'Operasyonu destekliyoruz'
Bakış açısı değişti! 'Operasyonu destekliyoruz' TSK ve ÖSO güçlerinin Afrin'deki PYD/PKK-YPG ve DEAŞ gibi terör unsurlarına yönelik başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri destek verdi.
24.01.2018 Gündem
16 STK’dan tam destek
16 STK’dan tam destek İş dünyası ile sivil toplum kuruluşları ortak toplantı düzenleyerek ‘Zeytin Dalı’ harekatını desteklediklerini duyurdu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bu harekat meşru ve uluslararası hukuka uygun” açıklamasını yaptı
23.01.2018 Ekonomi
1 milyon iş için ‘ihracat’ şart
1 milyon iş için ‘ihracat’ şart Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ‘Pazartesi günü ekonominin çökeceği, doların 10 lira olacağı, enflasyonun fırlayacağı’ şeklinde söylemler olduğunu belirtti.
20.06.2017 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den flaş Katar açıklaması
Bakan Zeybekci'den flaş Katar açıklaması Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar'ın Türkiye'den özellikle süt ve süt ürünleri grubu ile yumurta talep ettiğini belirterek, "Bugüne kadar 90 uçak gönderdik. Bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Bir tane gemi gidiyor 4 bin tonluk şimdi, arkasından da yine 11 bin tonluk bir gemi gidecek." dedi.
20.06.2017 Ekonomi
Yastık altındakini sürün sermayenize
Yastık altındakini sürün sermayenize TÜMSİAD Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşadamlarımıza sesleniyorum. Biliyorum sizin öz sermayeniz dışında da sermayeniz var. Yastığınızın altındaki değerleri çıkarın sürün bunları sermayenize” çağrısında bulundu.
29.04.2017 Ekonomi
‘Bir gece ansızın gelebiliriz’
‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ Trump ile 16 Mayıs’ta yapacağı görüşmede YPG ile ilgili belgeler sunacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sincar’da 220 teröristi hallettik” dedi ve ekledi: Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı gayet iyi biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan iş adamlarına çağrı
Erdoğan'dan iş adamlarına çağrı Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜMSİAD Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada iş adamlarına çağrıda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Sincar mesajı! Bir gece ansızın gelebiliriz
Erdoğan'dan Sincar mesajı! Bir gece ansızın gelebiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜMSİAD Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Sincar Harekatı ile ilgili çok kritik açıklamada bulundu. Erdoğan' bir gece ansızın gelebiliriz' dedi.
29.09.2021 Gündem
Akşener açıklaması! 'Olamaz'
Akşener açıklaması! 'Olamaz' Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan son dakika açıklaması geldi. Kaynak, "Recep Tayyip Erdoğan'a tabanca dayayarak 'hayır' mitingi yapanlarla, ülkemize İçişleri Bakanı olarak hizmet etmiş olan saygıdeğer Meral Akşener hanımefendi ve onu destekleyenler aynı çizgide olamaz. Herkesin yerini belli etmesi lazım" dedi. Açıklamanın tümü haberimizde...
3.04.2017 Siyaset
Beş büyük sivil toplum kuruluşundan tam destek
Beş büyük sivil toplum kuruluşundan tam destek MÜSİAD, TÜGİK, ASKON, TÜMSİAD ve Memur-Sen genel başkanları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni desteklediklerini açıkladı.
26.03.2017 Siyaset
Bakan Müzezzinoğlu'ndan flaş "kıdem tazminatı" açıklaması
Bakan Müzezzinoğlu'ndan flaş "kıdem tazminatı" açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu "Yüzde 85 civarında kıdem tazminatından faydalanamayan bir kitle var. 12 milyon çalışanın yüzde 80’i dediğimizde 10 milyon çalışan kıdem tazminatından faydalanamıyor. Bu bizim göz yumabileceğimiz bir rakam değil" dedi.
24.03.2017 Ekonomi
400 kişilik anketten çarpıcı sonuç
400 kişilik anketten çarpıcı sonuç Doğu Anadolu'da 15 STK ile yapılan anketten yüzde 77 'umutlu' sonucu çıktı
17.03.2017 Ekonomi
STK’lar referandum kararlarını açıkladı
STK’lar referandum kararlarını açıkladı Sanayici, ihracatçı, esnaf, iş dünyası temsilcilerinden art arda referandum kararlarını açıklamaya başladı. Son olarak iş dünyasının belkemiği STK başkanları “evet” dedi.
1.03.2017 Siyaset
Elazığ’daki STK’lar referandum kararını açıkladı
Elazığ’daki STK’lar referandum kararını açıkladı Elazığ’daki bazı sivil toplum kuruluşları referandumda “evet” oyu vereceklerini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Türel: 'En kötü günleri geride  bıraktık'
Türel: 'En kötü günleri geride bıraktık' Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte turizm ve ticarette en kötü günlerin geride bırakıldığını, Rusya pazarının yeniden canlandığını belirtti.
15.01.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tümsiad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tümsiad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.