Tümosan

Tümosan

Son dakika tümosan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tümosan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tümosan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tümosan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tümosan gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 tümosan haberi bulunmuştur. Tüm tümosan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
7.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Beşiktaş'ın yarı finaldeki rakibi Fenerbahçe'yi eleyen MKE Ankaragücü oldu.
28.02.2024 Futbol
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
22.02.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı! Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu.
15.02.2024 Süper Lig
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş
Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Tümosan Konyaspor Prib'in golleriyle 2-0 öne geçtiği maçta büyük bir şok yaşadı. Polonyalı golcü Piatek müthiş performansıyla takımının geri dönüşünde başrolü oynadı.
28.01.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in üstü çizildi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in üstü çizildi Sarı-lacivertli takımda yeni transferlerin gelişi ile ideal kadroda değişiklikler olacak. Ferdi ve İrfan Can’ın yeri garanti olarak gözükürken, 3. yerli olarak son haftaların başarılı ismi Mert Müldür şans bulacak, İsmail Yüksek ise yedek bekleyecek.
14.01.2024 Şampiy10
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile MKE ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
9.01.2024 Süper Lig
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktörlük görevi için Hakan Keleş ile anlaşma sağladı.
27.10.2023 Konya Spor
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 210 bin lira para ve 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
10.10.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı! Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
13.09.2023 Fenerbahçe
Konyaspor'dan 5 bomba birden! Biri G.Saray'dan
Konyaspor'dan 5 bomba birden! Biri G.Saray'dan Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor; Marlos Moreno, Yunus Mallı, Morgan Schneiderlin, Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau transferlerini kamuoyuna duyurdu.
2.08.2023 Konya Spor
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te Kepez Belediyesinin 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği BilimFest, Türkiye’nin iftiharı; T 129 ATAK, PUSAT, T-155 Fırtına Obüsü, Aksungur, ULAQ, Kuzgun Tj, Bozdoğan, Gökdoğan, SOM J ve Türksat 4B uydusunu ziyaretçilerle buluşturacak.
24.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile açılıyor
Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile açılıyor Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’nda 12 bin 500 metrekare alana kurduğu Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile kapılarını açıyor. Antalya Bilim Merkezi ve BİLİMFEST açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla 31 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: Konya Ovası Projesi ile 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık
Bakan Varank: Konya Ovası Projesi ile 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Kısa adı KOP KÖSİP olan ‘Küçük Ölçekli Sulama İşleri Programı’nı hayata geçirerek bölgemizdeki su yönetimi konusunda çok önemli işlere imza attık. Program kapsamında uyguladığımız 885 proje ile 1 milyon 310 bin dekar alanı rehabilite edip, modern sulama alt yapısına kavuşturduk. Bu rehabilitasyonlar neticesinde yılda yaklaşık 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık” dedi.
8.10.2021 Ekonomi
Yerli motorlar deniz araçlarına güç veriyor
Yerli motorlar deniz araçlarına güç veriyor TÜMOSAN, 450 beygire kadar ulaşan yerli marin motor ailesiyle deniz araçlarının güç ihtiyacını karşılıyor.
13.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Zırhlı Pusat göreve hazırlanıyor
Zırhlı Pusat göreve hazırlanıyor TÜMOSAN, "Türkiye'nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı" olarak geliştirilen Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç Pusat'ı göreve hazırlıyor.
3.09.2021 Ekonomi
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kara unsurlarının ateş gücünü artıran Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında "yeni nesil tank avcısı" Kaplan teslimatı sayısı 26'ya ulaştı. Yerli olarak üretilen Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi (OMTAS) füzelerinin kullanılacağı ilk araçların teslimatı da gerçekleştirildi. FNSS Genel Müdürü Nail Kurt, şirketin yürüttüğü projelere ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
23.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli motorlu zırhlı araçlar 2021'de geliyor
Yerli motorlu zırhlı araçlar 2021'de geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri için üretilecek yerli motorlar bu yıl ortaya çıkacak ve 6x6 ve 8x8 zırhlı kara araçlarında gelecek yıldan itibaren kullanılmaya başlanacak.
31.05.2020 Bilim ve Teknoloji
SAHA İstanbul'a 42 yeni üye katıldı
SAHA İstanbul'a 42 yeni üye katıldı Savunma sanayinin millileşmesinde rol üstlenen SAHA İstanbul'a üye firma sayısı 472'ye yükseldi.
19.03.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tümosan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tümosan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.