Tügva

Tügva

Son dakika TÜGVA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜGVA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜGVA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tügva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tügva gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 tügva haberi bulunmuştur. Tüm tügva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli?
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli? Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Şerifoğulları'nın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı Sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinliler için yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde yürüyüş düzenlenecek. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla tarihi yürüyüşe destek verdi.
29.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz Türkiye Gençlik Vakfı 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne sapkın akımlara ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
TÜGVA binasına bombalı saldırı şüphelisi tutuklandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı şüphelisi tutuklandı Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenleyen Besra Yalçın (26) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.05.2022 Gündem
Kadıköy’de durak kavgası! İETT şoförü ile yolcu birbirine girdi
Kadıköy’de durak kavgası! İETT şoförü ile yolcu birbirine girdi Kadıköy’de bir vatandaş, durakta beklemediği gerekçesiyle kendisini otobüse almayan İETT şoförüyle tartışma yaşadı. İkili arasında çıkan sözlü tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. Yaşanan o anlar vatandaşın kamerasına yansıdı.
7.05.2022 Gündem
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Haber
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Gündem
TÜGVA binasına yapılan saldırıyla bağlantılı 1 kişi daha yakalandı
TÜGVA binasına yapılan saldırıyla bağlantılı 1 kişi daha yakalandı İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan TÜGVA binasına yönelik geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen bombalı saldırıyla bağlantılı olduğu ileri sürülen 1 şüphelinin daha yakalandığı bildirildi.
27.04.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! TÜGVA saldırganı yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! TÜGVA saldırganı yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul Gaziosmanpaşa Temsilciliği önüne el yapımı patlayıcı (EYP) bırakan teröristin, polis ekiplerince yakalandığını açıkladı.
26.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın özel gündemle toplanacak.
22.04.2022 Siyaset
Müzik yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Müzik yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi aracına bombalı saldırı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasının yanında meydana gelen patlamayı değerlendirdi. Her iki saldırının da faillerini tespit ettiklerini açıklayan Soylu, ''Eylemleri PKK'ya taşeronluk yapan MLKP ve DHKP-C terör örgütleri gerçekleştirdi'' dedi. Öte yandan Bakan Soylu, "Pandemi yasaklarının büyük bölümü gevşetilmesine rağmen gece müzik yasağıyla ilgili kısıtlama devam ediyor. Bu yasak ne zaman kalkacak?" sorusuna da yanıt verdi.
22.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) yapılan saldırıyla ilgili, "Alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Gaziosmanpaşa’daki saldırı eş zamanlı
Bakan Bozdağ: Gaziosmanpaşa’daki saldırı eş zamanlı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dün Bursa'da bugün sabah saatlerinde ise İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan patlamaların eş zamanlı olduğunu söyledi.
21.04.2022 Gündem
Tügva nedir, açılımı ne? Gaziosmanpaşa Tügva ofisinde neler oluyor, Tügva bombalı saldırı olayı ne?
Tügva nedir, açılımı ne? Gaziosmanpaşa Tügva ofisinde neler oluyor, Tügva bombalı saldırı olayı ne? Gaziosmanpaşa'da sabah saatlerinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa temsilciliğine sabah saatlerinde bombalı saldırı düzenlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polisin incelemesi sürüyor. Söz konusu gelişmenin ardından “Tügva nedir, açılımı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.04.2022 Gündem
İstanbul'da korkutan patlama
İstanbul'da korkutan patlama Gaziosmanpaşa'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın da bulduğu binanın yanında patlama meydana geldi. Valilik patlamaya el yapımı patlayıcının neden olduğunu açıkladı.
21.04.2022 Gündem
Bilal Erdoğan: 21'inci yüzyıla damga vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz
Bilal Erdoğan: 21'inci yüzyıla damga vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin paydaşları arasında bulunduğu 'Gençlik Buluşması', TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Bilal Erdoğan, “21'inci yüzyıla damgasını vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz. Ufkunuzu daha geniş tutun” dedi.
25.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kalemşörler cumhuriyet mitinglerinden, gezi olaylarına, 17-25 Aralıka, 15 Temmuz darbe girişimine kadar demokrasimize yönelik tüm girişimlerde tetikçilik yapmaktan geri durmadı. Gün oldu çapulcuları savundular, gün oldu teröristlere sözcülük ettiler, gün oldu Türkiyeyi karaladılar, gün oldu yabancı güçlere ülkemize müdahale çağrısı yaptılar. Ama her seferinde gizlemeye çalıştıkları faşist karakterlerini ellerine geçirdikleri ilk fırsatta ortaya dökmekten çekinmediler. 2023e giden süreçte medyamızın bu iç hesaplaşmayı da yapacağına, bu habis zihniyetten kendisini bir an önce kurtaracağına inanıyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir? Nureddin Nebati kaç yaşında ve nereli?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir? Nureddin Nebati kaç yaşında ve nereli? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Görevden affını isteyen ve af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Nureddin Nebati atandı. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir? Nureddin Nebati kaç yaşında ve nereli? İşte Nureddin Nebati’nin hayatı ve kariyerine dair merak edilenler…
2.12.2021 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın görevden af talebi kabul edildi. Elvan'ın yerine Nureddin Nebati atandı. Peki Nureddin Nebati kimdir?
1.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tügva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tügva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.