Tuğba Altıntop

Tuğba Altıntop

Son dakika tuğba altıntop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba altıntop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba altıntop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Altıntop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba altıntop gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 tuğba altıntop haberi bulunmuştur. Tüm tuğba altıntop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır'
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır' Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 24 yaş küçük aşkı Yasemin Gergeç ile evliliğe yeşil ışık yakarak; yaş farkı konusu hakkında açıklama yaptı.
2.10.2023 Magazin
Rafet El Roman 'Bunu ilk defa açıklıyorum' diyerek itirafta bulundu
Rafet El Roman 'Bunu ilk defa açıklıyorum' diyerek itirafta bulundu Ünlü şarkıcı Rafet El Roman özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu.
28.08.2023 Magazin
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz Ünlü şarkıcı Rafet El Roman yaşadığı aşklarla yine gündemde. Tatil için soluğu Bodrum Türkbükü'nde alan El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.
26.07.2023 Magazin
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum'
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum' 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman'la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003'te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni'ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2023 Magazin
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi Şarkıcı Rafet El Roman ile olan evliliği ile tanınan Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde "8 kere imam nikahı 1 kere de resmi nikahla evlendim" demişti. Bu açıklamasıyla günlerce konuşulan ünlü isim, söylediği sözlere açıklık getirdi.
12.03.2023 Magazin
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! Hayatını kaybedenler ve yaralananların olduğu şiddetli depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tuğba Altıntop, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'un iki akrabası meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybetti.
7.02.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop, açıklamasında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.
3.02.2023 Magazin
Şarkıcı Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı!
Şarkıcı Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Eski manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Altıntop'a dikiş atıldı.
9.09.2022 Yaşam
Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı
Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı Şarkıcı Tuğba Altıntop arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Altıntop'a dikiş atıldı.
8.09.2022 Magazin
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum Bir dönem magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman ile evliliğinden dünayaya gelen büyük kızı Su Elnur'un doğum gününü Instagram'da yaptığı paylaşımla kutladı. Doğum öncesi ve sonrası fotoğraflarını yayınlayan tescilli güzel, "Sen benim kızımsın" diyerek duygularını dile getirdi.
1.07.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor Rafet El Roman'ın, Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan kızı Su El Roman, estetik müdahalelerle bambaşka birine dönüştü. Babasının izinden giderek şarkıcı olan Su El Roman, cesur pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.
6.11.2021 Magazin
Rafet El Roman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı!
Rafet El Roman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı! Şarkıcı Rafet El Roman’ın Almanya’da hayatını kaybeden babası İsmail Yaşdut (90), Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi.
16.06.2021 Magazin
Tuğba Altıntop'tan kötü haber!
Tuğba Altıntop'tan kötü haber! Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'tan kötü haber! Kariyeri tehlikede...
5.03.2021 Magazin
Tuğba Altıntop eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıkardı!
Tuğba Altıntop eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıkardı! Şarkıcı Tuğba Altıntop, Instagram’da iki çocuğunun babası, eski eşi Rafet El Roman’ı takipten çıktı.
26.01.2021 Magazin
‘Küllerimden doğdum’
‘Küllerimden doğdum’ Tuğba Altıntop, iki yıl önce bir tekne kazasında hayatını kaybeden Onurcan Özcan’ın son bestesi ‘Hüzün Hoş Geldin’i yorumladı.
6.12.2020 Magazin
Rafet El Roman 1 TL tazminat ödeyecek
Rafet El Roman 1 TL tazminat ödeyecek Şarkıcı Rafet El Roman’ın sosyal medyadan sarf ettiği hakaret içerikli sözler nedeniyle açtığı 1 liralık tazminat davası reddedilen Atilla Kaplakarslan’ı, İstinaf Mahkemesi haklı buldu. Buna göre El Roman, Kaplakarslan’a 1 liralık manevi tazminat ödeyecek.
9.11.2020 Magazin
Rafet El Roman'ın kızları tatil pozlarıyla olay oldu
Rafet El Roman'ın kızları tatil pozlarıyla olay oldu Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatile çıktı. Kızlar, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı
26.07.2019 Magazin
Rafet El Roman imzamı taklit edip sahtecilik yaptı
Rafet El Roman imzamı taklit edip sahtecilik yaptı Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman’ı, birlikte kurdukları şirkette imzasını taklit ederek usulsüz işlem yapmakla suçladı. Altıntop, daha sonra eski eşine kıyamayıp şikayetini geri çekti.
7.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Altıntop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba altıntop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.