Trend Micro

Trend Micro

Son dakika Trend Micro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trend Micro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trend Micro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trend Micro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trend micro gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 trend micro haberi bulunmuştur. Tüm trend micro haberleri aşağıda listelenmiştir.
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda resmi internet sitesi ve turnuva sistemine karşı yaklaşık 450 milyon siber saldırının önlendiği bildirildi.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Siber güvenlik riski odamıza kadar girdi!
Siber güvenlik riski odamıza kadar girdi! Akıllı evler, farklı görevleri yerine getiren ve nesnelerin internetine (IoT) bağlı birçok cihazdan oluşuyor. Bu cihazların birbirinden farklı olması önemli değil. Önemli olan kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için yaptıkları. Her ne kadar bu cihazlar evdeki yaşamın üzerinde devrimsel değişimler yapsa da evlerin güvenliği konusunda daha önce rastlanmayan tehlikelerin de ortaya çıkmasına neden oluyor.
30.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Üretim ortamları eski işletim sistemlerini kullanıyor
Üretim ortamları eski işletim sistemlerini kullanıyor Trend Micro’nun yaptığı son araştırma, fikri haklar ve üretim süreçlerine yönelik riskler de dahil, hala kullanım ömrünü tamamlamış teknolojileri kullanan üretim ağlarının karşı karşıya kaldığı tehditleri göz önüne seriyor.
4.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Hareket edildiği anda bulaşan Trojan: Anubis
Hareket edildiği anda bulaşan Trojan: Anubis Trend Micro araştırmacıları Google Play’de Anubis isimli bir bankacılık Trojan’ı ve harekete duyarlı zararlı yazılım keşfettiler.
15.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Hacker'ların gözü Türkiye'de
Hacker'ların gözü Türkiye'de Daha önce de özellikle Orta Asya ve Orta Doğu’da saldırılarda bulunan MuddyWater isimli grubun yönteminin kullanıldığı hedefli oltalama saldırısının yeni adresi Türkiye oldu.
5.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İnternet bankacılığını kullananlara çok önemli uyarı
İnternet bankacılığını kullananlara çok önemli uyarı Trend Micro istihbarat hizmeti, İspanyolca konuşan kullanıcılara yönelik olarak İspanya’nın en büyük bankalarından biri olan BBVA’nın kurumsal tasarımına benzer arayüze sahip casus yazılım uygulamasını keşfetti.
15.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni siber tehdit! 3. sıraya yükseldi
Yeni siber tehdit! 3. sıraya yükseldi Siber saldırılarda şimdiye kadar birincilik Rusya ve ABD arasında sürekli el değiştirirken, Mısır beklenmedik bir şekilde 3. sıraya yükseldi.
19.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger tehlike altında!
Facebook Messenger tehlike altında! Facebook Messenger'dan arkadaş listesine zararlı yazılımın yüklendiği video dosyasının bağlantısını gönderen program, Messenger'ın masaüstü versiyonunu kontrol altına alarak, hem kripto para kazıyor, hem de kullanıcı hesaplarını çalabiliyor.
27.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Bu virüslere dikkat!
Bu virüslere dikkat! Bu zararlının sisteminize bulaşması için, herhangi bir bağlantıya tıklamanıza bile gerek yok. Üzerinden geçin; yeter!
13.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Fransa'da "Macronleaks"e soruşturma talebi
Fransa'da "Macronleaks"e soruşturma talebi Macron, seçim kampanyasına ait bilgileri içeren e-postalar ve belgelerin internet ortamında yayılmasının ardından savcılığa başvurarak bunu yapanların araştırılmasını istedi
7.05.2017 Dünya
Rus istihbaratından yeni skandal: Macron'u hedef almış!
Rus istihbaratından yeni skandal: Macron'u hedef almış! Kendisine "Piyon Fırtınası" ismini veren ve Rus askeri istihbaratına çalışan bir siber casusluk grubunun Macron'un kampanyasının internet sitesine zararlı yazılım yüklemeye çalıştığı bildirildi
25.04.2017 Dünya
Google Play'e virüs bulaştı!
Google Play'e virüs bulaştı! Android'in resmi uygulama mağazası Google Play'e virüs bulaştı. Diğer uygulama mağazalarına da bulaşan virüs, güvenlik açığına neden oluyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
QuickTime'ın Windows desteği sona erdi
QuickTime'ın Windows desteği sona erdi Apple tarafından geliştirlen QuickTime için önemi bir uyarı duyuruldu...
1.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’ye karşı ‘Piyon Fırtınası’
Türkiye’ye karşı ‘Piyon Fırtınası’ Kremlin destekli Rus hackerlar önceki hafta Başbakanlık ve TBMM bilgisayarlarına sızmak için ‘Piyon Fırtınası’ adı verilen dev bir siber casusluk saldırısı gerçekleştirdi. Bir ABD’li siber güvenlik şirketinin erken uyarısıyla saldırı az hasarla atlatıldı
9.03.2016 Dünya
'Borcunuz var' mailine dikkat!
'Borcunuz var' mailine dikkat! Global pazarda dijital bilgi kullanımındaki güvenlik yazılımlarıyla tanınan Japon şirketi Trend Micro’nun Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, sanal saldırılarda şu anda Türkiye’de bireylerin en çok bildiği, tanıdığı kurumlardan gelen ‘borcunuz var’ mailleriyle sıkıntı yaşadığını söyledi...
20.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'ye Türk vatandaşlarının desteği ile saldırıyorlar
Türkiye'ye Türk vatandaşlarının desteği ile saldırıyorlar Hacker grubu Anonymous, yaklaşık 10 gündür Türkiye'ye sanal olarak saldırıyor...
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Hacklenebilirsiniz...
Dikkat! Hacklenebilirsiniz... Uzmanlar; siber suçluların kurbanlarını seçerken merak uyandıran gündemdeki konuları kullanarak hareket ettiklerine dikkat çekiyor...
19.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Şirketleri yazılımla ‘fidye’ye bağladılar
Şirketleri yazılımla ‘fidye’ye bağladılar TÜRKİYE, şirketlerin fidye yazılım saldırılarına en çok uğradığı dördüncü ülke oldu...
19.08.2015 Ekonomi
POS cihazlarında büyük tehlike
POS cihazlarında büyük tehlike Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, POS cihazlarındaki güvenlik tehlikesinin arttığını ve güncellenen veri güvenliğinin çözüm için vazgeçilmez olduğunu bildirdi...
15.06.2015 Ekonomi
İzinsiz SMS fiyaskosu!
İzinsiz SMS fiyaskosu! Yürürlüğe giremeyen yönetmelikler nedeniyle izinsiz SMS ve e-posta’nın önü kesilemedi...
11.05.2015 Ekonomi
CryptoWall virüsü tehlike saçıyor!
CryptoWall virüsü tehlike saçıyor! Bir virüs diğeriyle birleşip daha tehlikeli bir hal alıyor!
21.03.2015 Bilim ve Teknoloji
‘En çok saldırı  Türk bankalarına’
‘En çok saldırı Türk bankalarına’ Geçtiğimiz hafta Suriye Elektronik Ordusu adını veren hackerların devlete ait yazışmaları ele geçirilmesi ve çeşitli siber saldırılar gözleri bu konuda yapılan çalışmalara çevirdi...
29.09.2021 Gündem
Kablosuz ağlara dikkat!
Kablosuz ağlara dikkat! YAŞAR Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç...
19.11.2014 Bilim ve Teknoloji
İnternet kullanıcıları dikkat! Siber saldırı başladı
İnternet kullanıcıları dikkat! Siber saldırı başladı Kullanıcıların cihazlarını kilitleyerek para karşılığında tekrar kullanıma açan Ransomware isimli zararlı yazılımı içeren sahte e-faturalarla, Türkiye’deki kurumlara yönelik yoğun bir siber saldırı başladı.
12.11.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Trend Micro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trend micro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.